نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: سرقت نرم افزار و CopyRight Violation

  1. #1

    سرقت نرم افزار و CopyRight Violation

    در این نمایش کوتاه ، یک نمونه موفق و البته ساده از کشف سرقت نرم افزار و سوء استفاده از کدهای منبع آزاد ارائه شده . شاید برای افرادی که چندان با مهندسی معکوس آشنا نیستند جالب باشه .

    http://www.sabre-security.com/products/code_theft.html

    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    این برنامه چطور متوجه توابع یکسان بین دو نسخه میشه ؟ از روی نام اونها یا با توجه به کد اسمبلی تولید شده برای هر یک از اونها ؟
    و اگه از روش دوم استفاده میکنه آیا قابل اطمینانه ؟ به عبارت دیگه آیا توسعه گر نسخه دوم نمیتونه با اعمال تغییراتی کوچیک در هر تابع باعث بشه که خروجی اسمبلی متفاوتی برای هر تابع تولید شه ؟

  3. #3
    بحث مفصلیه . اگر میخواهی وقت بگذاری و در موردش مطالعه کنی این شروع خوبیه :
    http://sabre-security.com/files/dimva_paper2.pdf

    آیا توسعه گر نسخه دوم نمیتونه با اعمال تغییراتی کوچیک در هر تابع باعث بشه که خروجی اسمبلی متفاوتی برای هر تابع تولید شه ؟


    "تغییرات کوچک" فایدهء چندانی ندارن و عموما" برای افرادی که کدی رو میدزدند منطقی نیست در یک کد بزرگ تغییرات بزرگی ایجاد کنن ، این تقریبا" یعنی باز نویسی اون کد .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    ممنون از لینک و توجهت.

  5. #5
    سلام
    چه اثباتی وجود داره که کد واقعا" دزدیده شده یا فقط به طور تصادفی با هم مشابه اند؟

  6. #6
    دزدیدن یک تابع ده خطی نه اهمیت داره و نه کسی بهش توجه میکنه ، این اتفاقیه که همیشه میفته . اونی که اهمیت داره دزدیدن یک کلاس یا کتابخانهء بزرگ هست ، و چیزی که متداوله همینه . تو دنیای واقعی هیچ وقت 50 فانکشن مختلف دو برنامه که یکیشون Open Source هست تصادفا" مشابه نوشته نمیشه !!
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  7. #7
    سلام
    متشکرم

  8. #8

    نقل قول: سرقت نرم افزار و CopyRight Violation

    نقل قول نوشته شده توسط Inprise مشاهده تاپیک
    در این نمایش کوتاه ، یک نمونه موفق و البته ساده از کشف سرقت نرم افزار و سوء استفاده از کدهای منبع آزاد ارائه شده . شاید برای افرادی که چندان با مهندسی معکوس آشنا نیستند جالب باشه .

    http://www.sabre-security.com/products/code_theft.html

    این لینک به لینک زیر تغییر یافته است:
    http://www.zynamics.com/products/code_theft.html

  9. #9

    نقل قول: سرقت نرم افزار و CopyRight Violation

    نقل قول نوشته شده توسط Inprise مشاهده تاپیک
    بحث مفصلیه . اگر میخواهی وقت بگذاری و در موردش مطالعه کنی این شروع خوبیه :
    http://sabre-security.com/files/dimva_paper2.pdf
    این لینک نیز تغییر کرده:
    http://www.zynamics.com/files/dimva_paper2.pdf

  10. #10

    نقل قول: سرقت نرم افزار و CopyRight Violation

    سلام

    به هر کدام از لینک ها مراجعه می کنم

    فایل را برداشتند
    آخرین ویرایش به وسیله whitehat : یک شنبه 11 مهر 1389 در 08:04 صبح دلیل: از درج آدرس ایمیل خودداری کنید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: سرقت نرم افزار و CopyRight Violation

    به تاریخ پست ها دقت کنید ، به خیلی وقت پیش ها مربوط میشه.

  12. #12
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: سرقت نرم افزار و CopyRight Violation

    آدرس جدید فایل اشاره شده در پست شماره 3:
    http://www.zynamics.com/downloads/dimva_paper2.pdf

    ضمیمه این پست هم می کنم شاید باز آدرس تغییر کرد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  13. #13

    نقل قول: سرقت نرم افزار و CopyRight Violation

    سلام . از تاریخ این تاپیک خیلی وقته میگذره. لینک مربوط به نمایش هم کار نمیکنه. کسی لینکی داره که من هم بتونم بهش مراجعه کنم؟ خیلی مشتاقم . ممنون

تاپیک های مشابه

  1. چگونه ارتباط با فرم ها باشد که با مشکل Access Violation
    نوشته شده توسط Valadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 مهر 1386, 10:31 صبح
  2. Access Violation in VC++‎ 6.0
    نوشته شده توسط pooyanm در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 10:15 صبح
  3. مشکل واقعا عجیب با دلفی 7- Access Violation ...
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 33
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 01:47 صبح
  4. کمک فوری:چگونگی رفع خطای key violation
    نوشته شده توسط reza_moridi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1383, 11:29 صبح
  5. نمایش یک پیغام به جای پنجره خطای Key violation
    نوشته شده توسط saeed_d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1383, 11:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •