نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: دو سوال کوچولو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150

    Tick دو سوال کوچولو

    اگه لطف کنید به این دو سوال جواب بدین خیلی ممنون می شم
    چطوری می تونم یک فولدر رو کوپی کنم؟
    چطوری می تونم مقدار Default یک کلید در رجیستری رو تغییر بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله molana alavi : پنج شنبه 11 خرداد 1385 در 22:49 عصر

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    با تشکر از آقا یا خانم bermooda اما چیزی بنام Directory.Copy وجود خارجی نداره!!!

  4. #4
    اول باید از System.IO استفاده کنی.

  5. #5
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604
    شرمنده من حواسم نبود اصلا!!!
    دو حالت داره یا اینکه folder دارای فایل هست یا نیست
    اگه باشه : یه folder با یه اسم دیگه درست میکنی تو همون مسیری که میخوای کپی کنی بعد همه فایل های folder مبدا رو کپی میکنی تو اون folder که درستش کردی آخر سر هم folder رو اگه خواستی Rename میکنی.
    اگه خالی باشه که فقط کافیه تو مقصد Creaat کنی
    به همین سادگی !!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    این روشی گفتین فقط مواردی کاربرد داره که یه فولدر باشه اما اگه فولدر دارای چندین زیر فولدر باشه و هر کدوم از اونها نیز دارای چندین زیر فولدر باشند اونوقت این روش مطمئنا کارائی نداره. در واقع منظورم از پرسیدن این سوال اینه کنه آیا متدی وجود داره که بتونیم فولدر رو بدون دونستن محتویات آن کوپی کنیم یعنی مثل متد MOV عمل کنه ولی فولدر اصلی رو از بین نبره؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    من تونستم کد کوپی یک فولدر رو بنویسم این کد رو آپلود کردم اگه لطف کنید به سوال دومم پاسخ بدید ممنون می شم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    اقا یا خانم برمودا بخاطر جوابهاتون متشکرم مشکل کوپی کردن با کدی که نوشتم و در اینجا نیز اونو آپلود کردم حل شد حالا اگه لطف کنی شما یا سایر اساتید به سوال دومم پاسخ بدید خیلی ممنون می شم

  10. #10
    برای کار با رجیستری اینو اضافه کن:
    using Microsoft.Win32;

    بعد با کدهای زیر فکر کنم راحت بفهمی

    RegistryKey key;
    string key_value;
    key=Registry.CurrentUser.CreateSubKey("Key_path or key name");
    key.SetValue("key_name",key_value);

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    آقا یا خانم once4ever از پاسختون متشکرم اما با این روش نمی شه مقدار Default یک کلید رو تغییر داد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    هیچکس نیست بدونه چطوری میشه مقدار Default یک کلید رو در رجیستری تغییر داد؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    جوابشو پیدا کردم
    setValue("","مقدار مورد نظر")

    یعنی بجای نام value چیزی نمی نویسیم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    جواب سوال دومم هم اینه
    برای مقدار دادن به ارزش default یک کلید باید بجای نام کلید مقدار string.empty یا مقدار "" بفرستیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •