نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: دیسکت بیمه

  1. #1
    کاربر جدید آواتار savalanboy
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - اردبیل
    پست
    13

    دیسکت بیمه

    با سلام خدمت دوستان
    اگه ممکنه هرکس در مورد تهیه دیسکت بیمه اطلاعاتی داره برای اینجانب نیز توضیح بده
    اگه که فایلهای DBF مورد نظر رو برای من بفرسته بسیار متشکر می شم

  2. #2
    اگر منظورتان دیسکت بیمه تامین اجتماعی باشد
    نمونه فایل dbf موردنیاز را با یک رکورد برایتان آپلود کردم
    ----
    البته باید توجه داشته باشید که فورمت فایل dbf تحت داس و با کدپیچ ایران سیستم باید باشد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : شنبه 13 خرداد 1385 در 16:46 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    با سلام.
    من این کا رو تو دات نت برای یک پروژه حقوق و دستمزد انجام دادم و یه کم دردسر داره !!
    چون مجبوری دیسکت رو با فونت ایران سیستم بسازی که مشکلات مربوط به خودشو داره ...
    موفق باشید .

  4. #4
    کاربر جدید آواتار savalanboy
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - اردبیل
    پست
    13

    -

    دوستان لطف کردین از راهنمایی هاتون
    مشکل من 50% حل شدن با فایلهای ضمیمه
    اما 50% دیگه که همون نحوه ذخیره سازی با فرمت ایران سیستم در وی بی 6 است اگه می شه راجع به اون هم توضیح بدین
    خیلی ممنون

  5. #5
    برای این منظور از توابع تبدیل کدپیچ ویندوز به ایران سیستم باید استفاده کنید
    (در بخش فاکس الی ماشاءالله با سورس کد وجود دارد با مطالعه سورس آن به الگوریتم و روش کلی کار می تونید دست پیدا کنید)
    (هر چند فکر کنم یکی از اعضاء اون قدیما نمونه وی بی آن را نیز در سایت قرار داده بود (البته اگر هنوز باشد) )

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny
    برای این منظور از توابع تبدیل کدپیچ ویندوز به ایران سیستم باید استفاده کنید
    (در بخش فاکس الی ماشاءالله با سورس کد وجود دارد با مطالعه سورس آن به الگوریتم و روش کلی کار می تونید دست پیدا کنید)
    (هر چند فکر کنم یکی از اعضاء اون قدیما نمونه وی بی آن را نیز در سایت قرار داده بود (البته اگر هنوز باشد) )
    آقای حسینی عزیز ، متاسفانه من که اون موقع نتونستم چیز مناسبی پیدا کنم و از یک سورس دلفی کمک گرفتم !!!! چون به لحاظ زمانی و ... مشکلاتی داشتم !
    البته آقای غیبی هم یک سورس گذاشتن که از اون هم میشه کمک گرفت !!
    خود شما کدی برای این کار ندارید ؟؟؟

    ممنون ....

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    این بیمه های از پول دارترین سازمانها و در عین حال گداترینشان هستند.کی می خواهند از unicode و xml استفاده کنند؟ اصلا سوادشان را دارند؟

  8. #8
    آقای حسینی عزیز ، متاسفانه من که اون موقع نتونستم چیز مناسبی پیدا کنم و از یک سورس دلفی کمک گرفتم !!!!
    خوب مگر این سورس دلفی کارساز مشکل شما نبود؟
    البته در سایت نمونه سورس دلفی نیز برای تبدیل بسیار است ولیکن باز اگر خواستید نمونه سورس دلفی خود را برایتان بفرستم
    هرچند برنامه کامل تبدیل اطلاعات از جداول مختلف به یکدیگر با قابلیت پشتیبانی تغییرکدپیچ (ایران سیستم - سایه - ویندوز و ....) را با سورس در بخش فاکس قرار داده ام
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=41062
    (اگر الزامی به انجام اینکار در سورس برنامه خود (به زبان وی بی) نداشته باشید می توانید از برنامه خود با توجه به فورمت جداول مربوط به بیمه خروجی بگیرید و سپس به کمک این برنامه (لینک فوق) آن را تبدیل کنید و به بیمه ارائه دهید.
    این بیمه های از پول دارترین سازمانها و در عین حال گداترینشان هستند.کی می خواهند از unicode و xml استفاده کنند؟
    متاسفانه از خیلی وقت پیش تاحالا با برنامه تحت داس قدیمی کار می کنند (البته این برنامه را نیز به مراکز بیمه کنندگان ارائه می دهند و مسئولین می تونند اطلاعات را در این برنامه وارد و خروجی آن را به بیمه بدهند (ولی خوب از آنجایی که این کار دوباره کاری می شود (هم در برنامه حقوق و دستمزد خود مرکز باید اطلاعات وارد شود و هم در این برنامه (ارائه شده توسط خود مرکز) خوب معمولا کسی راغب به انجام این کار نیست)
    ولی نهایتا می توان به راحتی با ارسال خروجی با توجه به فورمت مربوطه از طریق برنامه خود به راحتی این کار را بکنید)
    ولی توجه به این نکته نیز قابل اهمیت است که برنامه های بسیاری (مدیریت کار بیمه تامین اجتماعی) برای این منظور (از طرف شرکت ها و مراکز متفاوت) تاکنون به این مرکز ارائه شده است (حتی خیلی وقت پیش یکی از دوستان بنده تحت وب آن را پیاده سازی کرد و ارائه داد ولی هنوز اجرائی نشده و ...)
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=40540

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny
    خوب مگر این سورس دلفی کارساز مشکل شما نبود؟
    البته در سایت نمونه سورس دلفی نیز برای تبدیل بسیار است ولیکن باز اگر خواستید نمونه سورس دلفی خود را برایتان بفرستم
    هرچند برنامه کامل تبدیل اطلاعات از جداول مختلف به یکدیگر با قابلیت پشتیبانی تغییرکدپیچ (ایران سیستم - سایه - ویندوز و ....) را با سورس در بخش فاکس قرار داده ام
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=41062
    (اگر الزامی به انجام اینکار در سورس برنامه خود (به زبان وی بی) نداشته باشید می توانید از برنامه خود با توجه به فورمت جداول مربوط به بیمه خروجی بگیرید و سپس به کمک این برنامه (لینک فوق) آن را تبدیل کنید و به بیمه ارائه دهید.

    متاسفانه از خیلی وقت پیش تاحالا با برنامه تحت داس قدیمی کار می کنند (البته این برنامه را نیز به مراکز بیمه کنندگان ارائه می دهند و مسئولین می تونند اطلاعات را در این برنامه وارد و خروجی آن را به بیمه بدهند (ولی خوب از آنجایی که این کار دوباره کاری می شود (هم در برنامه حقوق و دستمزد خود مرکز باید اطلاعات وارد شود و هم در این برنامه (ارائه شده توسط خود مرکز) خوب معمولا کسی راغب به انجام این کار نیست)
    ولی نهایتا می توان به راحتی با ارسال خروجی با توجه به فورمت مربوطه از طریق برنامه خود به راحتی این کار را بکنید)
    ولی توجه به این نکته نیز قابل اهمیت است که برنامه های بسیاری (مدیریت کار بیمه تامین اجتماعی) برای این منظور (از طرف شرکت ها و مراکز متفاوت) تاکنون به این مرکز ارائه شده است (حتی خیلی وقت پیش یکی از دوستان بنده تحت وب آن را پیاده سازی کرد و ارائه داد ولی هنوز اجرائی نشده و ...)
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=40540
    ممنون آقای حسینی که در این مورد اطلاعات کاملی دادی و مخصوصا لینک دومت که من ندیده بودم !!!!! .
    موفق باشید .

  10. #10
    جالب بود
    حالا اگه کسی در رابطه با دیسکت های XML داروخانه اطلاعات داره بفرسته

  11. #11
    قبلا که فقط لیست پرینت شده می خواستند الان به چه صورت می خواهند؟
    (فایل xml (خوبه پیشرفت کردند) با چه فورمتی ؟!)
    (یادمه اون قدیما برای یه بنده خدایی که طرف قرارداد با چند تا داروخانه جهت لیست بیمه تامین اجتماعی اشون یه برنامه نقلی نوشته بودم که براساس پارامترهایی همچون نام و نام خانوادگی - شماره بیمه - مبلغ نسخه - مبلغ بیمه و ....) و نهایتا جمع به صورت صفحه به صفحه اطلاعات پر می کرد)
    البته خبر داشتم که یه شرکتی با اتحادیه اشون قراردادی بسته و برنامه مدیریت داروخانه ایی نوشته و الزاما به همه داروخانه ها دادند که علاوه بر کارهای مدیریت و .... همچین کارهایی هم می کرد و .... ولی نهایتا متاسفانه عملی نشد و داروخانه ایی ها ازش استفاده نکردند (منظورم طرح انبوه است)
    (البته فکر نکنم اشکال از برنامه باشه چرا که معمولا داروخانه ها باید یک اپراتور برای این کار بذارند که متاسفانه هنوز سبک سنتی و قدیمی کار می کنند (هرچند خیلی از این داروخانه ها نیز بدین صورت (با نرم افزار) کارمی کنند و پذیرفته اند که سیستم ماشینی بهتر از کار دستی هست (چرا که همون قدیم چند بار نرم افزارها مدیریت داروخانه را به چندتایی از اونها فروخته بودم) ولی در کل معمولا در این پروژه ها افراد کمتر قادر به قبول پیشرفت کار با سیستم های کامپیوتری هستند)

  12. #12
    جناب اطلاعاتتون در این مورد خوبه
    من 2 ساله که توی شرکتی برای نرم افزار داروخانه کار می کنم
    واسه همینم میخوام ببینم از بیرون در این مورد چی فکر می کنن

  13. #13
    نه تنها در مورد این برنامه , بلکه در مورد تمامی برنامه ها ارزش اصلی به هنگام پشتیبانی کار است
    خصوصا در مورد این نرم افزار (که می بایستی با یکسری از افرادی که از جهت زمانی در محل کار خود دارای ضیق وقت هستند کار کنید) نیاز به آموزش اولیه و راه اندازی طرح برای طرف قرارداد (بیشتر در مورد داروخانه ها - عرض کردم داروخانه ها چرا که چندین مشتری ما درمانگاه ها و بیمارستان ها نیز بودند) هستید البته لازم به ذکر است که طبیعتا در صورتی که اینکار رو انجام بدهید در حقیقت یک مشتری طرفدار و .... برای خود و شرکت خود درست کرده اید.
    ولی در صورت عدم اینکار (آموزش کامل اولیه و کمک جهت راه اندازی اولیه) معمولا به تجربه مخصوصا در این کار حتی ممکن هزینه خرید و ... بکنند ولی بعد از چند وقت پروژه تعطیل میشه و شاید از یک دید که شما به درآمد اولیه خود رسیدید مشکلی نباشه
    ولی در حقیقت شما یک مبلغ نرم افزار خود و همچنین درآمدهای بعدی خود مشتری (بحث پشتیبانی ) را از دست دادید
    در حقیقت باید دقت کنید که در خیلی از مواقع شما باید هزینه اولیه (خرید نرم افزار) را ملاحظه کنید و اصل درآمد و سود خود را در بخش پشتیبانی (که در حقیقت عامل ماندگاری اثر (نرم افزار) می شود) بگذارید
    ----
    راجع به بحث پشتیبانی یادمه اولین برنامه ایی که برای یک بیمارستان نوشتم (بخش مدیریت انبار دارو ) در سال 72 بعد از تحویل برنامه و دریافت مبلغ و... مسئول مربوطه شروع به کار با برنامه کرد ولی به علت نداشتن اپراتور و همچنین عدم تسلط به تایپ و .... نتونستند با برنامه استارت خوبی بزنند
    با من راجع به این موضوع مشورت کرد و پیشنهاد کرد که حداقل اطلاعات اولیه (حدود 2000 رکورد داروئی (نام دارویی (فارسی و انگلیسی) و مشخصات و موجودی و....) را به عنوان کمک برای آنها وارد کنم (البته هزینه خوبی هم پرداخت بکنند) بنده نیز قبول کردم به شرطی پس از کار روزانه (هر روز دوساعت) چند ساعتی هم در بخش اورژانس اون بیمارستان مشغول بشم. (البته اون موقع من یه بچه اول دبیرستانی بودم و خوب خیلی دوست داشتم که دوره امدادی که اون زمان تو هلال احمر دیده بودم رو تو یک محیطی عملی کار کنم وتست کنم) )
    نهایتا این شد بعد از یک ماه کل اطلاعات پایه انبار دارو وارد شد و خودشون تونستنون به راحتی با صدور قبض و حواله (دیگه فقط کدزدن نیاز بود) اطلاعات موردنظر را به کامپیوتر بدهندو گزارش های مربوطه را بگیرند. و خوب من هم اون موقع به خواسته ام (مشغول بودن حتی مدت کوتاهی (یکماه) در اورژانس رسیدم)
    البته این نتیجه اون موقع بود ولی نتیجه اصلی و بعدی ایش این بود که به تدریج برای قسمتهای مختلف اون بیمارستان (داروخانه - حقوق و دستمزد - ساعت زن و .....) برنامه سفارش دادند و از بهترین مشتری های شرکت ما شدند (حتی بعدها بحث شبکه و خرید تجهیزات سخت افزاری کل بیمارستان را به شرکت ما واگذار کردند) و از همه بهتر یک نمونه کار موفق و یک تبلیغ خوب برای مشترهای بعدی ایمون شد.
    ----
    حال غرض از ذکر این مطالب این بود که نسبت به امر پشتیبانی و یا حتی انجام خواسته های غیرمعمول (مثل وارد کردن اطلاعات اولیه (به راحتی توسط یک تایپیست می تونید انجام بدید) مثل مورد قبلی (فرد سفارش گیرنده قبض های بیمه تامین اجتماعی از چندین داروخانه)) را نیز قبول کنید و در هنگام سفارش اولیه مشتری تا حد امکان ملاحظه سفارش دهنده را بکنید
    (چرا که یک مشتری خوب در حقیقت یک مبلغ خوب برای شماست)

  14. #14

    نقل قول: دیسکت بیمه

    سلام
    دوستان من مشکل دارم در باز کردن لیست بیمه
    با foxpro که فونت به هم میریزه اگرم بخوام تبدیل کنم دیگه نمی تونم به حالت اولی اش برگردونم !!!!
    راهنمایی می کنید.
    تشکر

  15. #15

    نقل قول: دیسکت بیمه

    اساتید گرامی کسی جواب نمیده

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: دیسکت بیمه

    تنها راه حل شما استفاده از ایران سیستم بگردی برنامش تو همین سایت بود

  17. #17

    نقل قول: دیسکت بیمه

    چیه ایران سیستم فونتش یا برنامه !!
    میشه کاملتر راهنمایی کنید.
    با تشکر

  18. #18

    نقل قول: دیسکت بیمه

    راستی من فایل های فارسی ساز تحت داس را هم از سایت گرفتم و از طریق داس اجرا می کنم جواب نمیده شاید من وارد نیستم
    میشه راهنمایی کنید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: دیسکت بیمه

    ببینید ایران سیستم یعنی تبدیل Dos To Windows گرفتی تا اینجا ؟ خوب شما باید برنامشو تو وی بی بنویسی که فونت تحت داس رو که حروف نامربوط چاپ می کنه رو به فونت قابل فهم به ویندوز بکنه . یا اگه زیاد حرفه ای هستی یه برنامه پیدا کن که این کار رو برات بکنه بعدش هندل مربوط به اون برنامه رو پیداش کن به فرم خودت ارجاع بده تبدیل کنه برات برگردونه . حالا هر طوری که دوست داری می تونی این کارو بکنی

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: دیسکت بیمه

    از اینجا ocx مربوطه رو دانلود کن

    و با این کد هم می تونی عمل بدیل رو انجام بدی

    UYANIC_CONVERT1.Getword = Text1.Text
    UYANIC_CONVERT1.Startconvert
    Text2.Text = UYANIC_CONVERT1.Outword
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21

    نقل قول: دیسکت بیمه

    سلام.دوستان مثل اینکه دیگه تأمین اجتماعی از این سیستمی که شما میفرمایین استفاده نمیکنه من یه سرچ زدم دیدم یه نرم افزار تحت ویندوز(فعلا" فقط xp) درست کردن که با اون لیستارو درست میکنن البته من خودم زیاد از این چیزا سر در نمیارم فقط اگه همینطوره منم راهنمایی کنید که یاد بگیرم .ممنون اینم لینکش

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: دیسکت بیمه

    تامین اجتماعی با همون برنامه پیش پا افتاده و معروف و مسخره خودش همچنان پیشتاز گدایی است . عوض اینکه بیان آنلاین کنن ارسال ها رو اومدن دیسکت تحت داس تولید می کنن گدا بازیه دیگه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    از اینجا ocx مربوطه رو دانلود کن

    و با این کد هم می تونی عمل بدیل رو انجام بدی

    UYANIC_CONVERT1.Getword = Text1.Text
    UYANIC_CONVERT1.Startconvert
    Text2.Text = UYANIC_CONVERT1.Outword

    سلام ممکنه بفرمایید از این کد در دات نت چگونه استفاده کنم ؟
    کارم گیره مرسی

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: دیسکت بیمه

    تو دات نت برای تبدیل به رشته و اینا از این کد استفاده می کنی
    textbox1.Convert.ToString()
    textbox1.Parse.Tostring()


    یکیشیون ( فرقی ندارن

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار mohsen22
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ??????
    پست
    431

    نقل قول: دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط m.4.r.m مشاهده تاپیک
    از اینجا ocx مربوطه رو دانلود کن

    و با این کد هم می تونی عمل بدیل رو انجام بدی

    UYANIC_CONVERT1.Getword = Text1.Text
    UYANIC_CONVERT1.Startconvert

    Text2.Text = UYANIC_CONVERT1.Outword
    ممنون . میشه یه مثال کوچولو بزاری برامون . نشد!؟

  26. #26

    نقل قول: دیسکت بیمه

    نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny مشاهده تاپیک
    خوب مگر این سورس دلفی کارساز مشکل شما نبود؟
    البته در سایت نمونه سورس دلفی نیز برای تبدیل بسیار است ولیکن باز اگر خواستید نمونه سورس دلفی خود را برایتان بفرستم
    هرچند برنامه کامل تبدیل اطلاعات از جداول مختلف به یکدیگر با قابلیت پشتیبانی تغییرکدپیچ (ایران سیستم - سایه - ویندوز و ....) را با سورس در بخش فاکس قرار داده ام
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=41062
    (اگر الزامی به انجام اینکار در سورس برنامه خود (به زبان وی بی) نداشته باشید می توانید از برنامه خود با توجه به فورمت جداول مربوط به بیمه خروجی بگیرید و سپس به کمک این برنامه (لینک فوق) آن را تبدیل کنید و به بیمه ارائه دهید.

    متاسفانه از خیلی وقت پیش تاحالا با برنامه تحت داس قدیمی کار می کنند (البته این برنامه را نیز به مراکز بیمه کنندگان ارائه می دهند و مسئولین می تونند اطلاعات را در این برنامه وارد و خروجی آن را به بیمه بدهند (ولی خوب از آنجایی که این کار دوباره کاری می شود (هم در برنامه حقوق و دستمزد خود مرکز باید اطلاعات وارد شود و هم در این برنامه (ارائه شده توسط خود مرکز) خوب معمولا کسی راغب به انجام این کار نیست)
    ولی نهایتا می توان به راحتی با ارسال خروجی با توجه به فورمت مربوطه از طریق برنامه خود به راحتی این کار را بکنید)
    ولی توجه به این نکته نیز قابل اهمیت است که برنامه های بسیاری (مدیریت کار بیمه تامین اجتماعی) برای این منظور (از طرف شرکت ها و مراکز متفاوت) تاکنون به این مرکز ارائه شده است (حتی خیلی وقت پیش یکی از دوستان بنده تحت وب آن را پیاده سازی کرد و ارائه داد ولی هنوز اجرائی نشده و ...)
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=40540
    با سلام خدمت آقای حسینی عزیز اگر برای شما امکان داره می تونید سورس دلفی که برای ساخت دیسکت بیمه رو برای من بفرستید خیلی ممنون می شم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •