با سلام خدمت اساتید گرامی.
سوال بنده اینه که چطور می تونم از یه فرم در وی بی دات نت 2005 پرینت بگیرم ؟
این کار تو وی بی 6 خیلی راحت بود ولی اینجا مثل اینکه فرق داره . اگر به من کمک کنید ممنون می شم .![]()
با سلام خدمت اساتید گرامی.
سوال بنده اینه که چطور می تونم از یه فرم در وی بی دات نت 2005 پرینت بگیرم ؟
این کار تو وی بی 6 خیلی راحت بود ولی اینجا مثل اینکه فرق داره . اگر به من کمک کنید ممنون می شم .![]()
دوست عزیز با متد DrawToBitmap می توانید یک عکس از فرم بگیرید این هم یک مثال
Dim b As New Bitmap(Me.Width, Me.Height)
Me.DrawToBitmap(b, New Rectangle(0, 0, Me.Width, Me.Height))
ممنون از توجه تون . میشه بفرمایید که حالا این Bitmap رو چطور به پرینتر ارسال کنم ؟
این هم یک مثال امیدوارم کارتون را راه بیاندازدprint.zip
خیلی ممنون از کمک شما دوست گرامی.
اجرکم عندالله...
دوست عزیز ویژوال بیسیک دات نت کنترلی دارد بنام printformکه با افزودن این کنترل به فرم ونوشتن کد
()PrintForm1.Print در قسمت رویداد کلیک دکمهButton ازفرم و محتویات آن پرینت میگیرید .
موفق باشید
PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
PrintForm1.Print()
EndSub
از یه گرید فقط پرینت بگیریم چی؟ اون چه جوریاست !!!![]()
این دو سورس رو نگاه کن شاید به دردت بخورهDataGridPrint.rar
PrintDataGridView.zip
سلام، از اين برنامه استفاده كردم، بسيار جالب و كاربردي بود. همواره موفق باشيد.
ببخشيد اگه بخوايم از داخل فرم يعني بدون لبه هاي فرم پرينت بگيريم بايد چكار بكنيم ؟
ببخشيد اگه بخوايم از داخل فرم يعني بدون لبه هاي فرم پرينت بگيريم بايد چكار بكنيم ؟
بابا يكي جواب بده . چرا جواب نميدين ؟
خيلي خيلي خيلي مهمه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
سلام،
border فرمت رو none کن، عکس بگیر، دوبار به sizable تبدیلش کن.
اینجا کامل توضیح داده شده
http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=177869
آقا يه سوال ديگه نه يعني دوتا سوال فني ديگه تو vb.net 2010 چجوري ميشه كاري كرد كه وقتي كاربر كليد هاي تركيبي Alt + R رو فشار داد برنامه يه كار خاصي انجام بده ؟ 1
2 - چكار كنم كه وقتي رو فرم يه كليد كردم اگه پوينتر روي يه تكست باكس يا روي يه ليست باكس فكوس كرد از فكوس روي اونا بيرون بياد و رو فكوس روي فرم برگرده ؟![]()