نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: فرق append query با union

کاربر دائمی آواتار انگوران
    محل زندگی
    كرج

فرق append query با union

دوستان سلام ـ آیا append query کار union رو انجام نمیده یا اصلاً تفاوت این دو تا با هم چیه ؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    union ،اطلاعات رو بروز میکنه وتلفیق میکنه
    append query،به اطلاعات قبلی کاری نداره و اطلاعات جدید را اضافه میکنه و با هربار اجرا رکوردهای تکراری اضافه میشند ،اگه کلید و یونیک نباشند

محل زندگی
    كرج
    ممنونم - لطفاً بفرمائید اینجوری هست که یکی انعطاف پذیر تر و کاراتر از دیگری باشه و درصورت استفاده از یکی نیاز به استفاده از دیگری نباشه و یا نه این دو هیچ ربطی بهم ندارند .
    ضمناً بفرمائید تنها راه ساخت union کد نویسی تو محیط sql هست یا راه دیگه ای هم هست .

union فقط جهت نمایش هست ولی append توی تیبل ای که ازت می‌خواد تغییر ایجاد می‌کنه.فکر می‌کنم ربطی بهم نداشته باشند.فقط دستور SQL

کاربر دائمی
    محل زندگی
    نقل قول نوشته شده توسط samaneh_h
    union فقط جهت نمایش هست ولی append توی تیبل ای که ازت می‌خواد تغییر ایجاد می‌کنه
    append چه چیزی رو تغیر میده ؟
    هردوی انها اطلاعات رو تلفیق می کنند
    شما چند تا حدول داری می خواهی اطلاعات یه جا جمع اوری شود ،مثل شعبه های مختلف در مرکز
    اگه ازappend استفاده کنی اگه اطلاعات قبلی ویرایش شده باشه در مرکز تغیری ایجاد نمیشه
    ولی در union چرا
    2-سرعت اجرا در append سریعتره چون رکوردهای تکراری وارد نمیشند و اپدیت نمیشند ولی در
    union درهمه رکوردها مانورداده میشه
    3- union نمی تونه پایه کوئری دیگه ای باشه
    این دو هردو یه کاررو انجام میدند ولی بسته به حالتهای مختلف یکیشون بر دیگری ارجحیت داره
    دراین باره اقای ثباتی ،بهتر میتونند نظر بدند

منظورم این بود که امکان تغییر داره .مثلا شما اگه تو نتیجه کوئری append یه رکورد جدید اضافه کنی به تیبل Append یه رکورد اضافه می‌کنه

محل زندگی
    كرج
    اگه بخام یکسری رکوردی رو به جدول اضافه کنم با این شرط که مثلاً رکوردی با این شماره پرسنلی تو جدول نباشه چکار باید بکنم ( شماره پرسنلی رو تو هر دو جدول کلید گرفتم ) .

یه نگاهی به این فایل بنداز
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

محل زندگی
    كرج
    سمانه خانوم منظورم اینه که اگه تو جدول اول 100 رکورد داشته باشم و بخوام رکوردهای جدول دوم رو ( با فرض اینکه 10رکورد آن دارای شماره پرسنلی شبیه به جدول اول و 50 رکورد دارای شماره پرسنلی متفاوت بشه ) به جدول اول اضافه کنم با این شرط که رکوردی با شماره پرسنلی تکراری تو جدول اول نداشته باشم چکار باید بکنم . انشاء ا.. که منظورم رو رسونده باشم .

کاربر دائمی
    محل زندگی
    از کوئری find un matched query wizard استفاده کن وسپس نتیجه رو الحاق کن

راه ساده اینه که شما ابتدا خروجی مورد نظرتون رو در یک کوئری بسازید بعد فرامین Sql اون کوئری رو بیارید و قبلش دستور INSERT INTO Table1 ( code, name ) رو اضافه کنید یدتون باشه که فیلدهای خروجی کوئری باید متناظر با فیلدهای منتخب در این دستور باشه .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

محل زندگی
    كرج
    شاید متوجه منظور آقایان مصطفی و سنبله کار نشده باشم ولی من قصدم این نیست که رکوردهائی با شماره پرسنلی تکراری را جدا کنم قصدم اینه که در صورتی که در جدول اول رکوردی با یک شماره پرسنلی هست که در جدول دوم نیز همین شماره پرسنلی وجود داره وارد جدول اول نشه .

محل زندگی
    كرج
    فایل پیوست رو ببینید و رکوردهای جدول دوم رو وارد جدول اول بکنید با این شرط که شماره پرسنلی 1020 و 1021 وارد جدول اول نشه .

این کوئری نیاز شما رو برآورده میکنه
    INSERT INTO Table1 ( persno, name )
    SELECT Table2.persno, Table2.name
    FROM Table2 LEFT JOIN Table1 ON Table2.persno = Table1.persno
    WHERE (((Table1.persno) Is Null));
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

محل زندگی
    كرج
    من که نتونستم با کوئری فوق به جواب برسم ظاهراً اون کوئری فقط شماره پرسنلی تکراری رو از جدول دوم حذف کرده ولی کار append رو انجام نداده . البته می شه نتیجه این کویری رو دوباره به جدول اول اضافه کنیم که اضافه کاری می شه .
    باز هم ممنون می شم اگه بیشتر راهنمائی کنین .

INSERT INTO برای Append هست
    به نمونه زیر توجه کنید .

محل زندگی
    كرج
    زمانی که می خوایم select query بسازیم جدولامون رو انتخاب می کنیم بعدش فیلدامون رو درگ می کنیم و ... نهایتاً کد مربوطه تو sql نوشته می شه . آیا برای union هم می شه از این روش استفاده کنیم یا حتماً باید کد بنویسیم ؟ با تشکر

بله شما تمام این کارها رو برای دو تا Query بکنید تا به کد sql برسید حالا هر دو رو یکجا بیارید و union رو بینشون قرار بدید .

کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه

ساختن کوئریAppend Query و QueryDelet در اکسس پروجکت

سلام دوستان در اکسس بروجکت چطوری مشه کوئریAppend Query و QueryDelet ساخت
    اگه ممکنه یک نمونه هم برام بزارید منون مشم

ایراد این String کجاست ؟

یه بزرگواری لطف کنه ایراد این خط رو برام درست کنه و بعدش هم دستوری که برعکس این عمل رو انجام بده یعنی این اضافه شده ها به جدولو حذف کنه برام بنویسه ممنون می شم
    Str = "INSERT INTO UsysTblTashvighShodeha ( CodePersoneli, MahalKhedmat, TashvighID ) SELECT usysTblPersonel.CodePersoneli, usysTblPersonel.MahaleKhedmat, usysTblTashvigh.TashvighID FROM usysTblTashvigh, usysTblPersonel WHERE (((usysTblTashvigh.TashvighID)=' & me.tashvighid '))"
    "

فکر می کنم ارتباط جداول بعد از FROM درست نیست .
    تو یک کوئری آزمایشش کنید .

نقل قول: فرق append query با union

سلام یک سوال داشتم
    خواستم بدونم وقتی در این اپند کردم میخواهیم یه فایلی که دارای پیوست یا همون attachment هستش چرا اپند نمیشه ؟؟؟
    ممنون میشم کسی خبر کنه این موضوع رو

تاپیک های مشابه

1. ایجاد رکورد تکراری هنگام استفاده ازappend
    نوشته شده توسط fanavar در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 مهر 1386, 07:13 صبح
  2. مشکل در append query
    نوشته شده توسط ROGHANI در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1385, 08:43 صبح
  3. OrderBy در Union Query
    نوشته شده توسط samaneh_h در بخش Access