نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: فول اسکرین کردن فرم و استخراج نام جداول در 

  1. #1

    فول اسکرین کردن فرم و استخراج نام جداول در 

    1-چه جوری می تونم مثل نمونه کار هایی که تو فروم هست صفحه رو فول اسکرین کنم؟
    2-توی فرم یک کمبو باکس دارم که می خوام لیست TABLE ها رو توش داشته باشم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله sarami : سه شنبه 14 شهریور 1385 در 13:21 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    1-

    Private Sub Form_Load()
    DoCmd.Maximize
    End Sub


  3. #3
    ()Private Sub Form_Open
    DoCmd.Maximize
    End Sub

  4. #4
    دوست عزیز از عنوان متناسب با سئوالتون در عنوان استفاده نمائید.و هر سئوالتون رو در یه تاپیک جداگانه مطرح فرمائید.سئوال اول شما نیز قبلا پاسخ داده شده اول جستجو نموده سپس تاپیک ایجاد نمائید. باتشکر
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    برای سوال دوم فردا یک نمونه میذارم.

  6. #6
    DoCmd.Maximize که بچه بازی من منظورم این بود که تمام صفحه مانیتور رو بگیره.
    از شاپرک جان هم تشکر می کنم اگر می شه زودتر نمونه قرار بدن .
    من گفتم دیگه چنتا تاپیک درست نکنم که کلی فضا اشغال کنه و شلوغ بشه.

  7. #7
    شاپرک جان ممنونم . موقع باز شدن فرم یه دونه ارور میده و اگر یه table هم اضافه بشه توی لیست نمی آد. اگر ممکنه این مشکل رو توضیح بدید .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    ولی من امتحان کردم درست عمل میکرد .
    میشه دقیقا بگی چه Error ای ؟؟؟؟؟

  9. #9

    Cool با اجازه شاپرک

    با استفاده از این کد دیگر نیازی به ایجاد یک جدول جدید ندارید ضمنا در اکسس پروجکت هم جواب میده .
    Private Sub Combo5_GotFocus()
    Combo5.RowSource = ""
    Dim obj As AccessObject, dbs As Object
    Set dbs = Application.CurrentData
    For Each obj In dbs.AllTables
    If Not obj.name Like "Msys*" Then
    Combo5.RowSource = obj.name & ";" & Combo5.RowSource
    End If
    Next obj
    End Sub
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    خالی نشون میده ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157
    من نتونستم بدون استفاده از جدول جواب بگیرم .
    ولی با جدول و با استفاده از کد شما اینجوری شد :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    شما باید Rowsource type رو به Value List تبدیل می کردین
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

  13. #13

    راه دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط سنبله کار
    با استفاده از این کد دیگر نیازی به ایجاد یک جدول جدید ندارید ضمنا در اکسس پروجکت هم جواب میده .
    Private Sub Combo5_GotFocus()
    Combo5.RowSource = ""
    Dim obj As AccessObject, dbs As Object
    Set dbs = Application.CurrentData
    For Each obj In dbs.AllTables
    If Not obj.name Like "Msys*" Then
    Combo5.RowSource = obj.name & ";" & Combo5.RowSource
    End If
    Next obj
    End Sub
    در اکسس پروجکت شما میتونین از روی SQL تمامی اسامی table و کلا اشیای بانک اطلاعاتی رو استخراج کنین برا نمونه از کد زیر میتونین اسامی جداول رو استخراج کنین.
    Select Name From SysObjects Where XType ='u'
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    استخراج نام اشیاءاز قبیل جداول ،فرمها و ..... چه کاربردی برای کاربر داره ؟
    استخراج نام فیلدهای یه جدول چگونه می باشد ؟
    فرض کنید در یه برنامه اطلاعات یه جدول به نحوی ممکن به یه جدول دیگه ملحق میشه
    اگه یه جدول دیگه داشته باشیم که اسم فیلدهاش با جدول اول فرق داره و بخواهیم معادل فیلدهای اون رو به جدول دوم ملحق کنیم، چیکار کنیم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نمایش لیست جداول و فیلدها

    قابل توجه Moustafa
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •