نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: مرتب کردن اطلاعات نمایش داده شده در Datagrid

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229

    Question مرتب کردن اطلاعات نمایش داده شده در Datagrid

    ببینید مثلا من در یکی از قسمتهای برنامم اطلاعات به صورت زیر زخیره شده
    1
    3
    8
    5
    2
    با چه کدی اطلاعاتو به صورت زیر مرتب کنم
    1
    2
    3
    5
    8
    آیاکسی تاحالا به این مشکل برخورده
    البته اگر کدی هم داشته باشید که اطلاعات بانک اکسس رو مرتب کنه ممنون میشم

  2. #2
    شما اول بگو چطور و با چه روشی اطلاعات رو در گرید نمایش میدی تا بعد .

  3. #3
    برایه چی می خوای مرتب کنی؟ ضمنا ساختمان داده پره از الگوریتمهای مرتب سازی ./

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    نقل قول نوشته شده توسط mortez maya
    برایه چی می خوای مرتب کنی؟ ضمنا ساختمان داده پره از الگوریتمهای مرتب سازی ./
    آقا مرتض این مسئله ای که اینجا مطرح شده فکر نکنم کارش به ساختمان داده و این حرفا بکشه.در ضمن اصلا تابلو نشد که این ترم شما دارید ساختمان داده پاس می کنید!!!

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط sjj
    آقا مرتض این مسئله ای که اینجا مطرح شده فکر نکنم کارش به ساختمان داده و این حرفا بکشه.در ضمن اصلا تابلو نشد که این ترم شما دارید ساختمان داده پاس می کنید!!!
    sjj عزیز! چطوری به این نتیجه رسیدی؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    نقل قول نوشته شده توسط mortez maya
    sjj عزیز! چطوری به این نتیجه رسیدی؟
    چون خود بنده هم این ترم دارم ساختمان داده پاس می کنم !!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    نقل قول نوشته شده توسط Armin62
    ببینید مثلا من در یکی از قسمتهای برنامم اطلاعات به صورت زیر زخیره شده
    1
    3
    8
    5
    2
    با چه کدی اطلاعاتو به صورت زیر مرتب کنم
    1
    2
    3
    5
    8
    آیاکسی تاحالا به این مشکل برخورده
    البته اگر کدی هم داشته باشید که اطلاعات بانک اکسس رو مرتب کنه ممنون میشم
    commandtype کنترل ado تون رو به cmdtext تغییر بدین بعد توی خاصیت recordsource این رو بنویسید :
    SELECT * FROM TableName ORDERBY Number
    که در اینجا همون TableName جدول مورد نظر و Number همون فیلدی هست که می خواهید بر اساس اون داداه ها رو Sort کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام
    دوست عزیز ، منم با sjj جون موافقم طریقه ذخیره مهم نیست چیزی که مهمه طریقه نمایش اطلاعاته
    که راحت ترین روشش اینه که تو همون کوئری که میگیری مرتبشون کنی !
    SELECT * FROM MyTable ORDER BY Id
    موفق باشید

  9. #9
    DataGridها یه event دارن به اسم HeadClick(ByVal ColIndex As Integer) که با کلیک روی Header فعال میشه. توی این event و با استفاده از rsای که به DataGrid.DataSource نسبت دادی، اطلاعات Datagrid رو مرتب کن. یعنی تو این event کد زیر رو بنویس:
    rs.Sort = ِDataGrid.Columns(ColIndex).DataField & " ASC"
    میتونی به جای ASC از DSC استفاده کنی که نزولی مرتب بشه.

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط sknsphr
    DataGridها یه event دارن به اسم HeadClick(ByVal ColIndex As Integer) که با کلیک روی Header فعال میشه. توی این event و با استفاده از rsای که به DataGrid.DataSource نسبت دادی، اطلاعات Datagrid رو مرتب کن. یعنی تو این event کد زیر رو بنویس:
    rs.Sort = ِDataGrid.Columns(ColIndex).DataField & " ASC"
    میتونی به جای ASC از DSC استفاده کنی که نزولی مرتب بشه.
    ببخشین میشه اینو کمی بیشتر توضیح بدین چون این برام خیلی حیاتیه مثالی چیزی بدین ممنون میشم

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط taze_kar
    ببخشین میشه اینو کمی بیشتر توضیح بدین چون این برام خیلی حیاتیه مثالی چیزی بدین ممنون میشم
    تیکه اول که از event استفاده کنی فقط یه پیشنهاده. چون اینطوری کاربر بر اساس هر ستونی که خواست اطلاعات رو مرتب شده میتونه ببینه. کار مرتب سازی رو rs.sort انجام میده. sort هم یه رشته میگیره.
    Private Sub DataGrid1_HeadClick(ByVal ColIndex As Integer)
    rs.Sort = ِDataGrid1.Columns(ColIndex).DataField & " ASC"
    End Sub

  12. #12
    نقل قول نوشته شده توسط sknsphr
    تیکه اول که از event استفاده کنی فقط یه پیشنهاده. چون اینطوری کاربر بر اساس هر ستونی که خواست اطلاعات رو مرتب شده میتونه ببینه. کار مرتب سازی رو rs.sort انجام میده. sort هم یه رشته میگیره.

    Private Sub DataGrid1_HeadClick(ByVal ColIndex As Integer)

    rs.Sort = ِDataGrid1.Columns(ColIndex).DataField & " ASC"

    End Sub
    دوست عزیز سلام
    میشه یه نمونه کوچک برام بدی ممنون میشم

  13. #13
    این هم یه نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229
    ممنون از همه دوستان کارم رو درست و حسابی راه انداختین
    ولی یک چیز دیگه چطور میشه اطلاعات بانک اکسس رو مرتب کرد از طریق وی بی
    منظورم ردیفهای قرار گرفتن اطلاعات هست.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229
    ببخشید یادم رفت بگم اگه بخوایم مرتب سازی به جای اینکه
    A-Z
    به صورت
    Z-A
    برعکس باشه چه میکنیم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار benighted.boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    109
    نقل قول نوشته شده توسط Armin62
    ببخشید یادم رفت بگم اگه بخوایم مرتب سازی به جای اینکه
    A-Z
    به صورت
    Z-A
    برعکس باشه چه میکنیم
    واسه این کارم فرقی نمی کنه از همون کد میوتونی استفاده کنی.ASC از AتاZ مرتب می کنه DSC از Z تا A

  17. #17
    اسم استادتون چیه؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    نقل قول نوشته شده توسط mortez maya
    اسم استادتون چیه؟
    شما کجا می خونید ؟ به فرض هم که من اسم استادمون رو گفتم شما مگه ایشون رو می شناسید ؟

  19. #19
    شما بفرمایید شاید شناختم اگر هم آشنا نبود خوب آشنا می شیم!

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار benighted.boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    35
    پست
    109
    اینجا تاپیکه واسه برنامه نویسی یا سالن کنفرانسو معرفی اساتید؟

  21. #21
    نقل قول نوشته شده توسط benighted.boy
    اینجا تاپیکه واسه برنامه نویسی یا سالن کنفرانسو معرفی اساتید؟
    چه عیبی داره کمی هم با اساتید کامپیوتر آشنا بشیم؟ همش که ocx نمیشه !

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار sjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    304
    بنده از همین جا این بحث معرفی اساتید رو از طرف خودم منتفی اعلام می کنم.

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •