صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 130

نام تاپیک: الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

  1. #1

    الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا....

    در کتاب تانن بام برای درس سیستم عامل یک سری الگوریتمها گفته شده مثلا الگوریتمهایی برای حل ناحیه بحرانی یا الگوریتم سمافور یا.... کسی هست که تا به حال این الگوریتمها را کد و اجرا کرده باشه؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    سوال شما چیه ؟
    برای شبیه سازی این کد ها می توانید از Baci استفاده کنید.
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    سوال شما چیه ؟
    برای شبیه سازی این کد ها می توانید از Baci استفاده کنید.
    میشه بیشتر راهنمایی کنید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    شما با استفاده از Baci یا (Ben-Ari Concurrent Interpreter) می توانید یک محیط Concurrent برای اجرای کد های موجود در کتابهای سیستم عامل داشته باشید. در این محیط شما قادر به تعریف سمافور، مانیتور و انواع قفل ها خواهید بود. کافی است شما این الگوریتم ها (به صورت کد پاسکال یا C) را در این محیط وارد کرده و اجرای همزمان آنها را ببینید و مفاهیم سیستم عامل مانند mutual exclusion , Deadlock, Semaphore,Monitor را تست و تمرین کنید و به صورت عملی ببینید.برای اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید
    http://www.mines.edu/fs_home/tcamp/baci
    http://www.cs.helsinki.fi/u/kerola/r...I/baci-pas.pdf
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  5. #5
    برای اجرای این الگوریتمها نیاز به داشتن کد کامل سیستم عامل وتعبیه این الگوریتمها درون آن نیست؟
    baci را باید روی کامپیوترم نصب کنم؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    نقل قول نوشته شده توسط نغمه مشاهده تاپیک
    برای اجرای این الگوریتمها نیاز به داشتن کد کامل سیستم عامل وتعبیه این الگوریتمها درون آن نیست؟
    baci را باید روی کامپیوترم نصب کنم؟
    این محیط یک محیط شبیه سازی الگوریتم های همزمان است کافی است الگوریتم را مثلا در قالب 2 تابع نوشته و در قسمت ناحیه بحرانی پیغامی را چاپ کنید و بعد آنرا اجرا کرده و نتیجه را ببینید.
    آخرین نسخه ای که من با آن کار می کردم تحت داس بود و نیازی به نصب نداشت فقط کافی بود آنرا اجرا کنید و کد ها را در آن تایپ کنید.
    این نرم افزار را دانلود کنید و از آن استفاده کنید ، اگر مشکلی داشتید سوال کنید
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  7. #7
    من از home page BACI ، اBACI DOS executables را دانلود کردم ولی هیچ فایل اجرایی نداشت تا من بتونم کامپایلر baci را نصب کنم. ضننا win xp هم دارم .
    مشکل کجاست؟
    اگر درنهایت بتونم نصبش کنم روی همین محیط می تونم کدهای مورد نیاز سیستم عامل را بنویسم و اجرا کنم؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    این برنامه تحت داس اجرا میشه، براتون ضمیمه کردم.
    اگر درنهایت بتونم نصبش کنم روی همین محیط می تونم کدهای مورد نیاز سیستم عامل را بنویسم و اجرا کنم؟
    بله می توانید، کافیه کد مورد نظر را در قالب دو رویه بنویسید و آنها را Concurrent اجرا کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip BACI.ZIP‏ (201.3 کیلوبایت, 1283 دیدار)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    این برنامه تحت داس اجرا میشه، براتون ضمیمه کردم.

    بله می توانید، کافیه کد مورد نظر را در قالب دو رویه بنویسید و آنها را Concurrent اجرا کنید

    از فایل ضمیمه خیلی ممنون
    چه جوری باید نصبش کنم؟
    بعد از نصب باید با زبان c کد بنویسم؟
    C-- چیست؟
    محیط baci تحت ویندوزش هم هست؟

  10. #10
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    نصب لازم نیست برنامه خودتان را بنویسید و براساس اینکه C (فایل bacc) یا پاسکال (فایل bapas) است را اجرا کنید و مسیر فایلی که خود نوشتید را به آن بدهید. یک نمونه از الگوریتم Deker را که نوشتم اینجا می گذارم .

    // * * * * * * * * * * Dekker Algorithm * * * * * * * * * * *
    // * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    int flag[2];
    int turn;

    void P_0(){
    do
    {
    flag[0]=1;
    while(flag[1])
    {
    if(turn==1)
    {
    flag[0]=0;
    while(turn==1);
    flag[0]=1;
    }
    }
    cout<<"Start Critical Section In Procedure P_0\n";
    turn=1;
    flag[0]=0;
    cout<<"Reminder In Procedure P_0 \n";
    }while(1);
    }
    void P_1(){
    do
    {
    flag[1]=1;
    while(flag[0])
    {
    if(turn==0)
    {
    flag[1]=0;
    while(turn==0);
    flag[1]=1;
    }
    }
    cout<<"Start Critical Section In Procedure P_1\n";
    turn=0;
    flag[1]=0;
    cout<<"Reminder In Procedure P_1 \n";
    }while(1);
    }
    void main(){
    flag[0]=0;
    flag[1]=0;
    turn=1;
    cobegin{
    P_0();
    P_1();
    }
    }


    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  11. #11
    یعنی مثلا من این کد مربوط به الگوریتم دکر را در محیط borlan c بنویسم و بعد فایل اجراییش را در bacc اجرا کنم؟

    یک محیط شبیه سازی مثل همین baci هست که تحت ویندوز بشه باهاش کار کرد؟

    با زبان دلفی هم میشه این کدها را نوشت و اجرا کرد؟

  12. #12
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    یعنی مثلا من این کد مربوط به الگوریتم دکر را در محیط borlan c بنویسم و بعد فایل اجراییش را در bacc اجرا کنم؟
    بله
    یک محیط شبیه سازی مثل همین baci هست که تحت ویندوز بشه باهاش کار کرد؟
    من سراغ ندارم
    با زبان دلفی هم میشه این کدها را نوشت و اجرا کرد؟
    باید پاسکال استاندارد باشه
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  13. #13
    از راهنماییتون خیلی ممنونم
    ضمننا احتمالا محیط تحت ویندوزی هم وجود داره چون من شنیدم که ازدلفی هم برای این منظور میشه استفاده کرد

  14. #14
    من کد زیر را برای تناوب قطعی نوشتم نمی دونم چه جوری باید تو baci اجرا کنم؟
    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    int turn=0;
    while (true){
    while(turn==0){
    printf("jane\'s dog");
    turn=1; }


    while(turn==1){
    printf("\n mary\'s cat");
    turn=0; }
    }
    getch();

    }

  15. #15
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    شما هر قسمتی را که می خواهید بصورت همروند انجام شود در بلاک زیر قرار دهید.

    cobegin
    {
    }

    پیشنهاد می کنم دو قسمتی را که نوشتید در یک تابع (مانند مثالی که زدم) قرار دهید تا نتیجه را بهتر ببینید.
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  16. #16
    من این کد را با تغییراتی که شما گفتید تو محیط Borland c نوشتم . bacc را که برای باز شدن baci کلیک می کنم یک صفحه باز میشه میگه نام سورس فایل را بنویسید من نام فایل اجرایی این برنامه را که می نویسم (strict alternation.exe) و اینتر را میزنم صفحه بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته .
    (borland c موقع Debuge برنامه cobegin را نمی شناسه!!)

  17. #17
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    اصلا نیاز به نوشتن در Borland C نیست. کافیه فقط قسمتی را که می خواهید همروند ایجاد بشه در یک فایل متنی بنویسید و مسیر آنرا بدهید. همانطور که قبلا گفتم مثالی که زدم را ببینید و آنرا برای آشنایی اجرا کنید. سپس کد خود را با رویه های مثال قبلی عوض کنید.
    برای برنامه نویسی در این محیط فقط باید یک تابع main داشته باشید که در آن کد خود را می نویسید و با دستور cobegin قسمتی از آنرا همروند می کنید.
    توجه کنید که می توانید متغیرهایی از نوع سمافور و مانیتور نیز در این محیط تعریف کنید.برای اطلاعات بیشتر به مستندات Baci مراجعه کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  18. #18
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    اصلا نیاز به نوشتن در Borland C نیست. کافیه فقط قسمتی را که می خواهید همروند ایجاد بشه در یک فایل متنی بنویسید و مسیر آنرا بدهید.
    چه جوری مسیرش را بدم من وقتی bacc را کلیک می کنم bacc.exe باز میشه و میگه:
    enter name of source file:

  19. #19
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    با فرض اینکه فایلی که نوشتید در درایو C و دایرکتوری MyFolder باشه ،بنویسید:

    enter name of source file:C:\MyFolder\MyFileName.txt
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  20. #20
    الگوریتم dekker را اجرا کردم بعد از اجرا یک فایل با پسوند .pco و یک فایل به نام MASM Listing درست کرد با پسوند .LST که تو visual studio.net باز شدند(چرا اینجا ؟) اینها چی هستند؟
    در کدهای نوشته شده نیازی به فایل های سرایند نیست؟
    کدها باید با c ++ نوشته شوند یا با C هم میشه نوشت؟(کلا با چه زبانهایی میشه نوشت؟)

  21. #21
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    الگوریتم dekker را اجرا کردم بعد از اجرا یک فایل با پسوند .pco و یک فایل به نام MASM Listing درست کرد با پسوند .LST که تو visual studio.net باز شدند(چرا اینجا ؟) اینها چی هستند؟
    به این فایل ها توجهی نکنید، همین که چگونگی روند اجرایی برنامه را ببنید کافی است.
    این فایل ها فایلهایی برای خود نرم افزار می باشند که چون پسوند آن با یکی از پسوند های مورد پشتیبانی studio.net می باشد ، با آن باز می شود.
    در کدهای نوشته شده نیازی به فایل های سرایند نیست؟
    نیازی نیست ، این نرم افزار صرفا برای شبیه سازی کدهایی است که باید همروند اجرا شوند.(دستورات محدودی را می توانید استفاده کنید که در راهنمای نرم افزار وجود دارد)
    کدها باید با c ++ نوشته شوند یا با C هم میشه نوشت؟(کلا با چه زبانهایی میشه نوشت؟)
    زبانی که من نوشتم C++‎ است اما فکر می کنم بتوانید از C نیز استفاده کنید. این محیط شبیه زبانهای دیگری را نیز پشتیبانی می کند که باید نرم افزار مربوط به آنرا اجرا کنید. (من با پاسکال و C++‎ آن کار کردم بقیه زبانهای مورد پشتیبانی را در راهنمای آن ببینید)
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  22. #22
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    به این فایل ها توجهی نکنید، همین که چگونگی روند اجرایی برنامه را ببنید کافی است.
    این فایل ها فایلهایی برای خود نرم افزار می باشند که چون پسوند آن با یکی از پسوند های مورد پشتیبانی studio.net می باشد ، با آن باز می شود.
    من وقتی مسیر این فایل متنی را در bacc.exe تایپ کردم و اینتر را زدم بلا فاصله صفحه بسته شد من روند اجرایی براش ندیدم به هر حال من باید یک خروجی را ببینم تا بتونم مزیت این برنامه نویسی موازی را با ترتیبی مقایسه کنم!!!!!!!!!!!!! یعنی این شبیه ساز هیچ خروجی به من نشون نمی ده تا من بهتر بتونم درکش کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    نیازی نیست ، این نرم افزار صرفا برای شبیه سازی کدهایی است که باید همروند اجرا شوند.(دستورات محدودی را می توانید استفاده کنید که در راهنمای نرم افزار وجود دارد)
    الگوریتمهای زمانبندی مثل Round Robin یا الگوریتمهای page replacement مثل LRU را نیز می توان در این محیط شبیه سازی کرد؟
    کلا baci یک محیط شبیه ساز برای تمام الگوریتمهای مربوط به سیستم عامل می تونه باشه؟

  23. #23
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    من وقتی مسیر این فایل متنی را در bacc.exe تایپ کردم و اینتر را زدم بلا فاصله صفحه بسته شد من روند اجرایی براش ندیدم به هر حال من باید یک خروجی را ببینم تا بتونم مزیت این برنامه نویسی موازی را با ترتیبی مقایسه کنم!!!!!!!!!!!!! یعنی این شبیه ساز هیچ خروجی به من نشون نمی ده تا من بهتر بتونم درکش کنم؟
    حق با شماست ، من خیلی وقت بود با این نرم افزار کار نکرده بودم ، الان که به مستندات قبلی رجوع کردم متوجه شدم یک قسمت از مرحله را نگفتم (با عرض پوزش) . قسمتی از گزارش آزمایشگاه سیستم عامل خودم را با کمی تغییر اینجا می نویسم شاید به شما کمک کنه.

    مروری اجمالی بر نرم افزار Baci
    bBaci نرم افزاری است که بعضی از مفاهیم سیستم عامل ازجمله اجرای همزمان فرایندها ، روشهای همگام سازی ، راهنماهای کلی راهنماهای دودوئی وناظرها را شبیه سازی می کند. Baci شامل دو زیر سیستم است.
    یکی از این زیر سیستمها مترجم(Interpreter) است که برنامه کاربر را به کدی به نام PCODE (کد واسطه ) ترجمه می کند.همراه Baci دو مترجم وجود دارد.یکی شبیه C++‎ است وبرنامه های شبیه به آن با پسوند cm مشخص میشوندودیگری شبیه پاسکال است وبرنامه های به این روش با پسوند pm ذخیره می شوند.هردو مترجم بعد از اجرا، کدهای با پسوند lst و pco را ایجاد می کنند.برای اجرای یک برنامه در Baci بایدمراحل زیر را طی کنیم.

    1. کد برنامه را با زبان پاسکال یا C++‎ در ویرایشگری مانند Notepad نوشته و با پسوند pm یا cm ذخیره کنید.
    2. برای کامپایل کردن پسوند cm از bacc.exe و برای پسوند های pm از bapas.exe استفاده کنید.

    //If Write With C++‎
    c:/>bacc Deker.cm
    //If Write with Pascal
    c:/>bapas Deker.pm
    3. بعد از مرحله قبل فایلی با پسوند PCO ساخته می شود که می توانید با استفاده از Bainterp.exe آنرا بصورت همروند اجرا کنید.

    c:/>bainterp Deker.pco
    نحوه شبیه سازی همروندی:
    - فرآیند هایی که می باید همروند اجرا گردند باید در یک بلاک cobegin محصور شوند.

    cobegin{
    P0();
    p1();
    ...
    pn();
    }
    - سمافور ها در Baci شامل مقادیر صحیح غیر منفی می باشند.البته در Baci سمافورهای باینری نیز وجود دارد که مقادیر 0و1 را می پذیرد.بعد از تعریف این مقادیر می توان براحتی از توابع Wait و Signal استفاده نمود.
    Baci قابلیت های متنوع دیگری (مانند مفاهیم مانیتور و نخ ها و ...) دارد که برای اطلاعات بیشتر بهتره به آن مستندات آن مراجعه کنید.
    در آخر خروجی الگوریتم دکر ، تولید کننده /مصرف کننده ، مسئله بن بست و آرایشگران را در اینجا قرار می دهم تا ملموس تر آنرا ببینید.

    الگوریتمهای زمانبندی مثل Round Robin یا الگوریتمهای page replacement مثل LRU را نیز می توان در این محیط شبیه سازی کرد؟
    کلا baci یک محیط شبیه ساز برای تمام الگوریتمهای مربوط به سیستم عامل می تونه باشه؟
    Baci یک نرم افزار شبیه سازی همروندی است. برای این اجرای الگوریتم های زمانبندی و حافظه می توانید خودتان آنرا براحتی در هر زبانی پیاده سازی کنید.نرم افزار های برای شبیه سازی این موارد نیز وجود دارد .در کل Baci را برای این کار پیشنهاد نمی کنم.(اگه لازم شد بعدا در مورد الگوریتم های زمانبندی و حافظه توضیح خواهم داد)
    کلمات کلیدی جستجو: Deker، Producer Consumer، Barber Shop، همروندی، mutual exclusion ، Baci ، بن بست ، Deadlock
    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه     
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  24. #24
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    Baci یک نرم افزار شبیه سازی همروندی است. برای این اجرای الگوریتم های زمانبندی و حافظه می توانید خودتان آنرا براحتی در هر زبانی پیاده سازی کنید.[/RIGHT]
    با C هم میشه پیاده سازی کرد؟
    الگوریتمهای همروندی را نیز میشه با هر زبانی پیاده سازی کرد مثلا C ( به جای استفاده از BACI)؟

    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    نرم افزار های برای شبیه سازی این موارد نیز وجود دارد .در کل Baci را برای این کار پیشنهاد نمی کنم.(اگه لازم شد بعدا در مورد الگوریتم های زمانبندی و حافظه توضیح خواهم داد)
    کلمات کلیدی جستجو: Deker، Producer Consumer، Barber Shop، همروندی، mutual exclusion ، Baci ، بن بست ، Deadlock
    موفق باشید
    [/RIGHT]
    نرم افزار شبیه ساز برای اینها چی هست؟

  25. #25
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    با C هم میشه پیاده سازی کرد؟
    الگوریتمهای همروندی را نیز میشه با هر زبانی پیاده سازی کرد مثلا C ( به جای استفاده از BACI)؟
    بله می توان این کار را انجام داد، فقط باید با مفاهیم Threading بخوبی آشنا باشید
    نرم افزار شبیه ساز برای اینها چی هست؟
    برای Time Scheduling از ps استفاده کنید(بسیار ابزار جالبیه!)
    و برای Memory Management از MOSS می توانید استفاده کنید
    البته نرم افزارهای شبیه ساز بسیاری وجود دارند که با جستجو می توانید آنها را بیابید.
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  26. #26
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    برای Time Scheduling از ps استفاده کنید(بسیار ابزار جالبیه!)
    و برای Memory Management از MOSS می توانید استفاده کنید
    البته نرم افزارهای شبیه ساز بسیاری وجود دارند که با جستجو می توانید آنها را بیابید.
    موفق باشید
    برای اینها باید با java کد بنویسم ؟ شبیه سازی هم هست که با همان خانواده c بشه باهاش کار کرد؟

  27. #27
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    برای اینها باید با java کد بنویسم ؟ شبیه سازی هم هست که با همان خانواده c بشه باهاش کار کرد؟
    فکر نمی کنم لازم باشه کد بنویسید، می توانید برنامه را اجرا کرده و با توجه به مقادیری که Set می کنید نحوه اجری پروسه ها را به تفکیک الگوریتم ببینید.
    کد C و جاوا تفاوت زیادی با هم ندارند اصول کد نویسی و تا حدود زیادی Syntax آنها مانند هم می باشد. در هر صورت پیشنهاد می کنم این زبان را یاد بگیرید، بسیاری از ابزار های دانشگاهی با این زبان و C نوشته شده اند . اگر احیانا درس مهندسی اینترنت ،شبکه یا سیستم عامل پیشرفته (توزیع شده) را گرفتید قطعا به این زبان نیاز پیدا می کنید.
    -------------------------
    با تشکر از مدیرمحترم برای جلوگیری از انحراف بحث :)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  28. #28
    برای حل مشکل ناحیه بحرانی به غیر از الگوریتمهای متغیرهای قفل ، دکر ، پیترسون سما فور و مانیتور و دستورالعمل TSL و swap الگوریتمهی دیگری هم هست؟
    اینها همه با baci قابل شبیه سازی هست؟
    دستورالعمل TSL و swap چه طور؟

  29. #29
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    اگر منظور شما از قفل همان الگوریتم نانوایان لمپورت است ، تقریبا همه الگوریتم ها را نام بردید و همه به جز TSL قابل شبیه سازی است.همانطور که می دانید TSL می بایست از وقفه های سخت افزاری استفاده کند و قابل پیاده سازی نمی باشد. در مورد Swap باید گفت این کار انجام پذیر است اما خطر بن بست وجود دارد.
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  30. #30
    برای TSL و SwAP از چی میشه استفاده کرد؟
    شما با Time Scheduling ) ps) کار کردین؟

  31. #31
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    برای TSL و SwAP از چی میشه استفاده کرد؟
    می توانید به نوعی TSL را در Baci شبیه سازی کنید .لینک های زیر را ببینید:
    tsl.cm , tsl.lst , tsl.pco
    و swap را هم می توانید با Baciپیاده سازی کنید
    شما با Time Scheduling ) ps) کار کردین؟
    تقریبا، کافیه یک سناریو تعریف کنید و پارامتر ها را وارد کرده و با الگوریتم های Time Scheduling آنها را شبیه سازی کنید.(برنامه نویسی خاصی نیاز ندارد)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  32. #32
    در document مربوط به PS نوشته الگوریتمهایFCFS,RR,SJF را ساپورت می کنه برای الگوریتمهای دیگر زمانبندی باید از چی استفاده کنیم؟
    برای کار کردن با PS باید محیط برنامه نویسیjava رو کامپیوترم نصب باشه؟
    کاربرد هریک از این simulator ها (baciو PSو...) برای طراحی سیستم عامل است یعنی یک محیط تست قبل از به مرحله اجرا رساندن کل سیستم عامل؟
    محیطی هم برای شبیه سازی بن بست وجود داره؟

  33. #33
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    در document مربوط به PS نوشته الگوریتمهایFCFS,RR,SJF را ساپورت می کنه برای الگوریتمهای دیگر زمانبندی باید از چی استفاده کنیم؟
    الگوریتم های مشهور همین ها هستند، برای سایر الگوریتم ها نرم افزار خاصی سراغ ندارم . شاید با جستجو بتوانید نرم افزار مورد نیاز خود را بیابید. (برای بسیاری از موارد مجبور بودم الگوریتم ها را شخصا پیاده سازی کنم ، زمانی که ابزار مورد نظر وجود نداره باید خودتان آنرا بسازید)
    برای کار کردن با PS باید محیط برنامه نویسیjava رو کامپیوترم نصب باشه؟
    خیر هر Platform ی که می تواند فایل های جاوا را اجرا کند کافی است به کل محیط IDE نیازی نیست.
    کاربرد هریک از این simulator ها (baciو PSو...) برای طراحی سیستم عامل است یعنی یک محیط تست قبل از به مرحله اجرا رساندن کل سیستم عامل؟
    اکثر این نرم افزار ها توسط دانشجویان یا اساتید در دانشگاه های معتبر ساخته شده اند و جنبه آموزشی دارند.
    محیطی هم برای شبیه سازی بن بست وجود داره؟
    به پست صفحه قبل دقت کنید! یکی از مثالهایی که با Baci شبیه سازی کردم همین بن بست است!
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  34. #34
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    برای بسیاری از موارد مجبور بودم الگوریتم ها را شخصا پیاده سازی کنم ، زمانی که ابزار مورد نظر وجود نداره باید خودتان آنرا بسازید!
    یعنی تو یک محیط برنامه نویسی از طریق multitreading؟

    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    خیر هر Platform ی که می تواند فایل های جاوا را اجرا کند کافی است به کل محیط IDE نیازی نیست.!
    چه platform هایی این امکان را دارند

    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    اکثر این نرم افزار ها توسط دانشجویان یا اساتید در دانشگاه های معتبر ساخته شده اند و جنبه آموزشی دارند.!
    آموزش طراحی سیستم عامل؟

  35. #35
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    یعنی تو یک محیط برنامه نویسی از طریق multitreading؟
    بله
    چه platform هایی این امکان را دارند
    شاید منظورم را بد گفتم منظورم JVM یا Java Virtual Machine بود :) که معمولا بر روی ویندوز XP نصب است.برای اجرای این نرم افزار Batch Fileی در دایرکتوری آن به نام runps موجود است که کافیه آنرا اجرا کنید.
    آموزش طراحی سیستم عامل؟
    بله ، مانند همان مطالبی که شما در درس سیستم عامل می خوانید.
    موفق باشید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  36. #36
    یعنی تو یک محیط برنامه نویسی از طریق multitreading؟
    بله

    با زبان c میشه همه این الگوریتمهای را شبیه سازی کرد یا زبان C#‎?

  37. #37
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    دقیقا ، با هر دو زبان می توانید این کار را انجام دهید فقط باید با مفاهیم Multi Threading تا حدودی آشنا باشید.
    (پروژه سیستم های توزیع شده را با #C نوشتم و تمام امکاناتی که لازم داشتم را این زبان در اختیار داشت ، اما C هم همین امکانات را در خود دارد بسته به آشنایی شما به یکی از زبانهای فوق می توانید از هر دو استفاده کنید)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  38. #38
    کسی مساله خوانندگان نویسندگان رو با سمافورها با زبان سی نوشته داره به من بده

  39. #39
    اگه کسی مساله خوانندگان نوسیندگان رو با سمافورها با سی نوشته به من میل بزنه
    azarboy1@yahoo.com

  40. #40
    برای حل مسئله تولید کننده و مصرف کننده با استفاد از سمافور در baci برای پروسه های تولید کننده و مصرف کننده باید چه جوری کد بنویسیم؟

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •