سلام
من در نرم افزار installshield و در صفحه Application Redistributable نمیتونم هیچ گزینه ای(مثلا sql server) رو انتخاب کنم چون همگی غیر فعال هستند.
بنظر شما دلیلش چیه؟؟؟
عکس:
...
سلام
من در نرم افزار installshield و در صفحه Application Redistributable نمیتونم هیچ گزینه ای(مثلا sql server) رو انتخاب کنم چون همگی غیر فعال هستند.
بنظر شما دلیلش چیه؟؟؟
عکس:
...
آخرین ویرایش به وسیله omid_Ahmadi : یک شنبه 13 آبان 1386 در 07:29 صبح
کسی نمیدونه چرا؟؟؟
احتمالا در زمان نصب InstallShield این کامپوننتها رو باهاش نصب نکردی.
من فکر میکنم یه بار برنامه رو پاک کن و دوباره و به صورت Full Install برنامه رو نصب کن.
اون پکیج هایی که غیر فعال هستند روی سیستم شما نصب نیستند و باید دانلود شود و یا دستی در مسیرهای خاصی کپی شوند.
آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
آن لحظه،
لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .
برنولی
از طریق cd هایی که در بازار با نام ابزار های install shield هستند میشه و
دانلود از سایت installshield
آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
آن لحظه،
لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .
برنولی
و همه نرم افزارها هم نصب هستند
مشکل چیه ؟
مرسی
سلام
فکر کنم هیچ کس راه حل این مشکل رو نمیدونه !!!!!
چون من چند ماهی هست که دنبال راه حل میگردم ولی هیچ کس جواب درستی برای اون نداشت . خلاصه اگه کسی تونست این مشکل را حل کند یه خبری هم به ما بده.
سلام دوستان .
بالاخره راهشو پيدا كردم .
تو برنامه installshield در منوي tools گزينه check for updates رو انتخاب كنيد .
سپس در پنجره باز شده گزينه مورد نظرتون رو انتخاب و بعد روي install كليك كنيد.
البته يه مقدار حجمش زيادهولي چاره اي نيست بايد اول دانلود بشه بعد install كنه
اميدوارم مشكلتون حل بشه چون مشكل منم همينجوري حل شد .
می تونی بگی دقیقا کدوم کامپوننت هاش رو دانلود کردی؟
ممنونم
من در نرم افزار 2008 installshield و در صفحه Application Redistributable نمیتونم هیچ گزینه ای(مثلا sql server) رو انتخاب کنم چون همگی غیر فعال هستند.
و همه نرم افزارها هم نصب هستند
از همه کسانی که میتونن کمک کنند حقیرانه تقاضای کمک دارد چرا که شدیدآ کارم لنگه.
مرسی
میخوام یک نرم افزاری بسازم که بتونه حداقل کارایی نرمافزارای دیگه رو داشته باشه لطفا" به من کمک کنید از کجا؟ با کدوم نرم افزار؟
منم این مشکلو دارم
هم ورژن 2009 رو نصب کردم وهم ورژن 11رو
ولی در هردو این قسمت ها غیر فعال بود