نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: برنامه هایی که framework نمیخواد رو با چی مینویسن؟

  1. #1

    Smile برنامه هایی که framework نمیخواد رو با چی مینویسن؟

    یکسری برنامه دیدم که framework نمیخواستن و دیتابیسشون هم xml بود. خیلی دوست دارم بدونم این برنامه ها رو با چی مینویسن. توی Desktop application وقتی میخواستیم برنامه ای بنویسیم که نصب نخواد از دلفی استفاد میکردیم. توی برنامه نویسی پاکت پی سی از چه برنامه ای میشه برای این منظور استفاده کرد؟

  2. #2
    بابا کسی نیست به این سوال جواب بده؟ آقا مدیر این قسمت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

  3. #3
    منظورتون چیه از دلفی استفاده میکردیم
    با هر زبانی میشه برنامه ای نوشت که Setup لازم نداشته باشه
    در WM هم میشه فایل اجرایی رو بدون نصب اجرا کرد
    در ضمن Framework به setup کردن ربطی نداره

  4. #4
    درسته, مثلا با ویژوال بیسیک هم میشد یک کارایی کرد اما همون طور که میدونید وقتی میخوان یک اتوران بسازن که ستاپ نخواد, اکثرا ترجیح میدن از دلفی و کامپیوننتهاش استفاده کنند تا یک زبان دیگر مثل ویژوال بیسیک و اکتیوکس...
    منظورم از سوال اصلا این چیزها نبود. الان برای پاکت پی سی از زبان vb.net 2005 یا 2003 استفاده میشه که برای اجرای برنامه اون قبلا نیاز به نصب فریم ورک است. آیا شما راهی میشناسید که برنامه نوشته شده با vb.net 2005 نیاز به ستاپ نداشته باشه و فقط با کپی فایل بشه اون رو اجرا کرد

  5. #5
    اگه منظورتون از Setup نصب Framework هستش ، نخیر بدون Framework برنامه ای که تحت اون نوشته شده اجرا نمیشه
    تنها راهش اینه که برنامتون از Framework استفاده نکنه که برای این کار نباید از Visual Studio.Net استفاده کنید چون از Framework استفاده میکنه.
    البته اگه یک بار Framework روی PPC نصب بشه دیگه در دفعات بعدی نیازی به نصب اون نیستش.
    ولی در بار اول هرگز امکان نداره بدون نصب Framework اجرا بشه.

  6. #6
    خیلی ممنون
    شما که اینقدر خوبی و جواب سوالم رو دادی دوتا سوال دیگه دارم:
    1. بالاخره اگه بخوام برنامه ای بنویسم که با یک ستاپ راه بیافته و نیاز به نصب framework جدا نداشته باشه باید چکار کنم.
    2. توی اینستاشیلد یک گزینه هایی برای ساخت ستاپ برای پاکت پی سی داره. یعنی میشه با ویژوال بیسیک 6 برای پاکت پی سی برنامه نوشت و با اینستالشیلد براش ستاپ ساخت؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367
    دوستان عزیز، من از VC#‎.NET استفاده میکنم. متاسفانه مشکل دوستمون رو من هم دارم.میشه توی Visual Studio تنظیماتی چیزی رو دستکاری کرد تا .NET رو Cancel کردD:

    منظورم اینه که با همون نرم افزار برنامه هامو بنویسم ولی نیازی به NET. نداشته باشه؟
    ممنون میشم اگه جوابمو سریعتر بفرمایید، آخه خیلی نیاز دارم به جواب این سوال.
    باز هم ممنون

  8. #8
    سلام
    نه
    وقتی شما دارین از Visual Studio.NET استفاده میکنید یعنی دارین برنامه هاتون رو تحت Framework - .Net می نویسین
    بنابر این حتما نیاز به .Net Framework دارین

    حالا چرا با Framework .NET مشکل دارین ؟؟؟؟

  9. #9
    لزومی نداره حتماً از Visual Studio و متعلقات اون استفاده کنید؛ برای نوشتن برنامه میتونید از ابزارهای دیگه ای همانند :

    Product
    Author
    Language(s)
    PocketC
    Orbworks
    C
    eMbedded Visual Tools
    Microsoft
    C++‎
    Visual Basic
    J2ME
    Sun
    Java
    Jeode
    Insignia
    Java
    Waba
    WabaSoft
    Java
    CASL
    Wagware Systems Inc & Brainyware LLC
    Visual IDE
    Visual Basic-like
    Satellite Forms
    PumaTech
    Visual Basic-like
    NSBasic
    NS Basic
    Basic
    ANS Forth
    SP-Forth
    Forth
    Pocket Scheme
    Ben Goetter
    Lisp
    Squeak
    Squeak
    Smalltalk
    Python for Windows CE
    Mark Hammond
    Python
    Pocket ASP
    Mode Zero
    ASP



    استفاده کنید.

  10. #10

    یک نگاهی به این برنامه بندازین.
    خیلی برام جالبه. این برنامه هم توی ویندوز کار میکنه و هم داخل پاکت پی سی. خیلی برام جالبه بفهمم اون رو چه طوری نوشتن. هیچ فایل دیتابیسی هم کنار اون نیست.
    ببینید از نحوه برنامه نویسی اون چیزی سر در میارین؟ لطفا اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین در اختیار من هم بذارین:
    1- نوشتن یک برنامه دو زیست
    2- قرار دادن دیتابیس داخل برنامه
    با تشکر
    http://rapidshare.com/files/34318098...shFAQ.zip.html
    http://www.sharebig.com/share.php?id=s12iikiurqkrThPOZ
    http://www.megaupload.com/?d=13EVJX4J

تاپیک های مشابه

  1. Net Compact Framework Net Framework
    نوشته شده توسط manitack در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 06:34 صبح
  2. راهنمایی در مورد برنامه های که احتیاج به FrameWork دارند
    نوشته شده توسط فرهاد شفق در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 20:19 عصر
  3. دسترسی به کلاسهای FrameWork ؟
    نوشته شده توسط پیمان 1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 12:53 عصر
  4. نظر شما برای ایجاد یک شاخه ویژه مباحث Dot Net Framework چیست
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 18 آبان 1382, 19:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •