نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه جابه جا کردن بین صفحات به صورت اتوماتیک

  1. #1

    نحوه جابه جا کردن بین صفحات به صورت اتوماتیک

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من یه مشکلی توی PHP پیدا کردم که میخوام به صورت اتوماتیک بین صفحات وب جابه بشه اگه دستوری برای این کار وجود داره لطفا منو راهنمایی کنید

  2. #2
    بله هم از طریق java script میتونی

    <script language="javascript">
    window.open( 'target page' ,'');
    </script>



    هم از طریق خود php

    ob_end_clean();
    header("Location: target page");
    exit;


    البته در این حال در اول فایلت این رو اضافه کن :

    <?php
    ob_start();
    ?>


    پیشنهاد میکنم از راه دوم استفاده کنی

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    سلام.
    با اجازه ، اصلاح میکنم:
    جاواسکریپت:

    <script>
    window.location="New Location";
    </script>


    php:

    header("Location: New Location");


    نکته ی قابل توجه اینه که دستور هدر باید قبل از این که هیچ خروجی ای به کلاینت ارسال بشه یا به عبارتی هیچ چیزی echo بشه ، باید گذاشته بشه.
    کدی که آقای الوندی گذاشتن کاری میکنه که خروجی ارسال نشه ، و پس از اجرای کد هدر اونقوت خروجی ارسال بشه، بنابراین با خطا مواجه نمیشیم.

    موفق باشید.

  4. #4
    با تشکر از توضیحات دوست خوبم آقای tabib_m
    من کد

    window.open( 'target page' ,'');

    رو تست کردم جواب داد.

    میشه فرق

    window.open( 'target page' ,'');


    و


    window.location="New Location";


    رو بگید ؟

  5. #5
    window.open در یک صفحه جدید باز میشه اما window.location در همون صفحه ای که قرار دارید برای شما صفحه رو باز میکنه

  6. #6
    window.open در یک صفحه جدید باز میشه اما window.location در همون صفحه ای که قرار دارید برای شما صفحه رو باز میکنه
    در پارامتر دوم window.open میتونید target پنجره رو انتخاب کنید.

  7. #7
    البته این رو هم اضافه کنید :

     window.navigate('www.sample.com')

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نظرتون درباره این یکی چیه؟


    <html>
    <head>
    <META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=newpage.php">
    </head>
    </html>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •