نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بستن فرم با کلید esc

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036

    بستن فرم با کلید esc

    دوستان سلام ـ آیا خاصیتی در اکسس وجود داره که با فعال کردن اون بشه با کلید esc فرم روبست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    104

    سلام

    on keypress
    شماره کلید Esc را پیدا کن و با یک دستور شرطی ، فرم را ببند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    فکر میکنم توی vb با تغییر یکی از خاصیتهای فرم این امکان وجود داشته باشه اگه تو اکسس وجود نداره دوستان لطف کنن و کد مربوطه رو بنویسن ممنون میشم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435
    دوستان سلام ـ آیا خاصیتی در اکسس وجود داره که با فعال کردن اون بشه با کلید esc فرم روبست ؟
    سلام
    دوست عزیز با KeyCode میشه این عملیات رو انجام داد البته به جای VbEscape می تونید از مقدار (ASCII) اون که 27 هست استفاده کنید . اینم کد خدمت شما :

    Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = vbKeyEscape Then
    DoCmd.Close
    End If
    End Sub


    یا

     Private Sub Form_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = 27 Then
    DoCmd.Close
    End If
    End Sub




  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441
    همچنین اگر روی فرم خود Buttonی دارید که کار خروج رو انجام میده ، میتونید در Properties ان قسمت Cancel رو مساوی Yes قرار بدید و با زدن دکمه Esc فرم رو ببندید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    سن
    41
    پست
    441
    در مورد پست قیلی بگم که شما اگر روی هر Button ای قسمت Cancel رو مساوی True قرار بدید با زدن دکمه Esc ، پروسیجر پشت اون دکمه اجرا میشه . و من تست نکردم اما به احتمال بالا باید فقط یکی از Botton ها رو این کارو باش کرد چون منطقی نیست که بیش از یکی هم برای هر دو تاش جواب بده (این جمله بندیم آخره جمله بندی بود خودم هم منظورمو نفهمیدم)

  7. #7

    Lightbulb یافتم

    سلام خدمت دوستان عزیز

    من پاسخ سوالم را به صورت اتفاقی یافتم با ساختن command که رویداد آن onclose می باشد همان wizarde ساده خود command را عرض می کنم

    ممنون از لطف همگی

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط lililili مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزیز

    من پاسخ سوالم را به صورت اتفاقی یافتم با ساختن command که رویداد آن onclose می باشد همان wizarde ساده خود command را عرض می کنم

    ممنون از لطف همگی
    ای که گفتی یعنی چه؟ هااااا؟

  9. #9

    Lightbulb پاسخ

    با سلام

    سوال من این بود که چگونه فرمم را با دکمه ای ببندم و حال آن فرمان را یافتم
    Toolbox / Command Button / Form Operation / Close Form

    و استفاده از فرمایش پست mohammadgij جوابم را یافتم
    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •