نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: Immunity Debugger

  1. #1

  2. #2
    اینکه از پایتون 2.5 استفاده کردن کمی باعث دردسر هست ولی در کل خیلی ازش خوشم اومد . بد نیست اینو در وبلاگت نویسی که ActiveState ایران رو تحریم کرده و نمیتونن پایتون رو از اونجا داونلود کنن
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    اینم گزاشتم برای دوستانی که تو ایران تحریم هستن بتونن دانلود کنن:
    https://rednex.1.vg:444/~omega7/Acti...-win32-x86.msi

  4. #4
    ممنون . آپدیت میکنم...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    حالا اینا با این همه ادعا چرا همه اش و خودشون ننوشتن

  6. #6
    احتمالا چون احمق نبودن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    و نسخه جدید هم منتشر شد

  8. #8
    1.20 Build 0
    October 1, 2007

    New Features:

    - Immunity Debugger API
    o immlib.getThreadId() method added: return the current debuggee thread id
    o immlib.getCallTree() method added: return the call tree for given
    address
    o immlib.setFocus() method added: focus ID window
    o immlib.isValidHandle() method added: check if a HWND is still valid
    o immlib.getInfoPanel() method added: get information from panel window
    and optionally receives a type flag to force the kind of comment
    fetched.
    o imm.findPacker() method added: find packers/cryptors on a file or a
    loaded module
    o imm.getMemoryPagebyOwner(): Find all the memory pages belonging to a
    module.
    o immlib.ps() returns two extra objects: the tcp list and the udp list
    o immlib.getComment() now will try to fetch all types of comments
    o Added new HOOKTYPE: PRE_BP_HOOK, hooks exactly before the breakpoint
    is hit (Decoding events timeline)
    o New Vista support for libheap
    o Custom Tables has "Clear Window" menu now
    o Added several methods from librecognize

    - PyCommands
    o findpacker added. (Use of findPacker to get Packers from a module)
    o recognize added. (Function Recognizing using heuristic patterns)
    o Hippie now can filter by heap
    o heap updated to work with new Vista Heap
    o Optimized code for stackvars (Memory usage reduction during runtime)


    - Core
    o Pyshell can be focused once created with alt-F11
    o Shortcut for attach process added: Ctrl+F1
    o Added librecognition.py (Library for function recognizing)
    - Graph
    o immvcglib.generateGraphFromBuf() method added: play with your own vcg
    files!
    o Redesign of VCG parser: easier to read, easier to use.

    Bug Fixes:

    o Return value (HWND) of createTable
    o Fixed Attach Search Filtering :
    http://forum.immunityinc.com/index.php?topic=49.0
    o Grapher: Vertex lastline jumps correctly displayed now
    o Fixed crash when searching on modules:
    http://forum.immunityinc.com/index.php?topic=63.0
    o Fixed search issue on protected binary:
    http://forum.immunityinc.com/index.php?topic=34
    o Fixed breakpoint/logpoint hooks issue (logic/stepping inside a hook)
    o Fixed PyString_AsString() missbehaviour
    o Fixed PyCommand Gui Arguments box to receive \x00 as argument
    o Fixed imm.getModulebyAddress() to receive any module address and not only
    module entry point
    http://forum.immunityinc.com/index.php?topic=74.0
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  9. #9
    مقایسه ای در مورد Olly و Immunity انجام شده ؟
    Immunity هم مثل OLLy اسکریپتهای زیادی داره؟
    میشه متدهای Hide Debugger رو روی Immunity اجرا کرد؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476
    سلام
    فک نکنم مقایسه درستی باشه چون ID هم از OllyDBG ایجاد شده هست حالا + امکاناتی که بیشتر در مسیر Exploiting و در کل مباحث امنیتی بهش اضافه شده .
    خب امکان Scripting با Python هم درش هست که میشه کلی باحاش تفریح کرد ;)

  11. #11
    مقایسه ای در مورد Olly و Immunity انجام شده ؟
    Immunity هم مثل OLLy اسکریپتهای زیادی داره؟
    میشه متدهای Hide Debugger رو روی Immunity اجرا کرد؟
    اول اینجا رو ببین : https://barnamenevis.org/showthread.php?t=77801
    ID و Olly سازگاری باینری ندارن و پلاگینهای Olly مستقیما روی ID اجرا نمیشن ولی اگر سورس پلاگین در دسترس باشه میشه مجددا برای ID کامپایلش کرد . هدف از وجود API اختصاصی و شل پایتون در ID تقویت Scripting این محیط بوده . میتونی با API و پایتون هر کاری که دوست داری رو خیلی سریعتر و با انعطاف بیشتری انجام بدی . قابلیتهائی هم الان وجود داره که قبلا در دسترس نبود . یک نگاهی به راهنماش بنداز .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

تاپیک های مشابه

  1. مقایسه OllyDbg و Immunity Debugger
    نوشته شده توسط Mehdi Asgari در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1388, 15:35 عصر
  2. Debugger
    نوشته شده توسط Esikhoob در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 20:00 عصر
  3. همه چیز دربارهء Anti-Debugger ها
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1384, 10:15 صبح
  4. D2005 Debugger
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 فروردین 1384, 03:29 صبح
  5. درس 5 : SoftICE (Best Debugger)d
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 15:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •