دوست عزیز اجرای طرحی که دادی بسیار ساده است با همون زبان ویژوال بیسیکی هم که بلدی قابل انجام است.از همین امروز هم میتونی شروع کنی کافیه یه بانک اطلاعاتی با فیلدهای مناسب طراحی کنی وبعد فرمهایی طراحی کنی که خواسته کاربر رو بگیرند و اطلاعات مربوطه رو از بانک استخراج کنند و نمایش بدهند.درست مثل برنامه دیکشنری که همه ساختار و روش ایجاد اونرو میشناسند. چیزی که باقی میمونه اینه که تو میخوای اطلاعات زبانهای برنامه نویسی مختلف رو داشته باشی و اونها رو وارد بانک اطلاعاتی برنامه کنی که برای اینکار کافیه از هرکدوم از زبانها کتاب یا Ebook یا هر جزوه آموزشی کامل و جامعی داشته باشی یا اینکه با افراد مسلط با اون زبانها ارتباط داشته باشی که البته وارد کردن اطلاعات زبانهای مختلف میتونه به تدریج باشه. لازم نیست این اطلاعات یکدفعه وارد بشه. من خودم پروژه های برنامه نویسی زیادی به زبونهای مختلف داشته ام که هموشون رو بتدریج کامل کردم و تازه بعد از پایان هرکدوم یه دوره ای رو برای اشکال زدایی اونها گذاشتم این رو همیشه بیاد داشته باش که تمام برنامه های بزرگ و کوچک همیشه بتدریج کامل میشن و هیچوقت هم نمیشه گفت کامل کامل شدن چون همیشه امکان بوجود آمدن نیازها و خواسته های جدید از طرف کاربران وجود داره. با این تفاصیل از همین امروز طراحی بانک اطلاعاتی برنامه رو بهر روش که بلدی شروع کن و به این فکر نکن که این روش مناسب هست یا نه چون مسلما همیشه روش بهتری هم برای اجرای یک کار مشخص نسبت به اون روشی که در حال انجام اون هستی وجود داره اگه به این فکر کنی هیچوقت هیچ کاری شروع نمیشه وهمه عمر باید دنبال روش بهتر و جدیدتر باشی! فقط کافیه اون روشی رو که استفاده میکنی جوابگوی نیاز تو باشه.زبانهای برنامه نویسی مختلف معمولا یه کار مشخص رو از روشهای مختلف انجام میدن حالا یکی کاملتر یکی دیگر نه. باید از جایی شروع کرد وبتدریج نواقص را برطرف کرد. افسوس که من خیلی فرصت ندارم که بهت کمک کنم ولی برات آرزوی موفقیت میکنم و بعنوان آخرین توصیه بهت میگم که زبان VB زبان بسیار خوب وقدرتمندیه که اتفاقا برای انجام کار تو بسیار هم مناسبه و شاید به قدرتمندی زبانهایی مثل مثلا زبانهای net. نباشه ولی برای انجام هدف تو واقعا کافیه.