نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: محاسبه کارایی الگوریتم بازگشتی انعکاسی؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار BOB
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    http://www.mshams.ir
    پست
    450

    محاسبه کارایی الگوریتم بازگشتی انعکاسی؟

    سلام

    می‌خواستم بدونم روش محاسبه Big O برای الگوریتمهای بازگشتی انعکاسی چگونه است؟

    مثلا یه همچین چیزی :



    f(n) = 2( f(n) ) + g(n) ;
    g(n) = 3( g( n/2 ) ) + 2( f(n) );


    O( f(n) ) = ?
    O( g(n) ) = ?


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    قفس فیلترینگ(ایران)
    پست
    208
    با سلام
    معمولا برای بدست آوردن مرتبه زمانی الگوریتم های تودرتو از قواعد اثبات شده در محاسبات مرتبه زمانی الگوریتم ها استفاده می شود . بطور مثال برای نمونه ای که شما ذکر کرده اید باید رشد مرتبه زمانی f,g را در مرحله اول با هم مقایسه کنیم بطور مثال اگر f از مرتبه n و g از مرتبه log n باشد دیگر به حضور g در الگوریتم توجهی نمی کنیم و به سراغ محاسبه مرتبه زمانی f می رویم (این مسئله اثبات شده است. ر ک : تحلیل و طراحی الگوریتم نوشته مهدی جم پور و یا نسخه اصلی : algorithm theory by brasard) .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BOB
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    http://www.mshams.ir
    پست
    450
    سلام

    آیا دوستان اطلاع دارند که اصلا به اینچین الگوریتمهای بازگشتی (انعکاسی) در زبان انگلیسی چه میگویند ؟؟ اصطلاح خاصی به کار میرود ؟؟
    راستش کلمات زیادی رو search کردم ولی هیچکدام مستقیما به چیزی که من میخواستم مربوط نبودند..

    موفق باشید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    آیا دوستان اطلاع دارند که اصلا به اینچین الگوریتمهای بازگشتی (انعکاسی) در زبان انگلیسی چه میگویند ؟؟ اصطلاح خاصی به کار میرود ؟؟
    Recursive algorithm
    اما برای مورد شما می توانید Recursive Function را جستجو کنید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

تاپیک های مشابه

  1. کمک در حل مشکل یک کوئری؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 21:12 عصر
  2. اشکال زدایی در خطوط برنامه به چه طریقی؟
    نوشته شده توسط V60 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 07:08 صبح
  3. خواندن کلیدهایی از رجیستری؟
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1385, 10:35 صبح
  4. سشن یا کوکی؟
    نوشته شده توسط jazire در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 13:49 عصر
  5. ساعت در دلفی و sql و بازیابی؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 09:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •