نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: استفاده از کد جاوا برای گالری عکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    استفاده از کد جاوا برای گالری عکس

    سلام
    من دنبال یک کد جاوا برای گالری تصاویرم در صفحه اول سایت بودم. از این فایل های rar شده به همراه کدهای زیر استفاده کردم اما موقع ورود به صفحه خطا میده و میگه باید این کد رو بخرید (کد لایسنس داره)

    //کدهای استفاده شده در صفحه Default
    <asp:Content ID="Content1" ContentPlaceHolderID="ContentPlaceHolder1" Runat="Server">
    <script src="js/dw_rotator.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="js/dw_random.js" type="text/javascript"></script>
    //کد استفاده شده در ستون مربوط به گالری در داخل صفحه default
    <script type="text/javascript">
    // rotation speed, path to images (optional)
    var rotator1 = new dw_RandRotator(4000, "Images/");
    var imgList = ["Moallem1.gif", "Moallem2.gif", "Moallem3.gif", "Moallem4.gif" , "Moallem5.gif", , "Moallem6.gif"];
    // images array, width and height of images, transition filter (boolean)
    rotator1.setUpImage(imgList , 200, 156, true);
    </script><noscript><!-- you can put image or something here for non-js browsers -->
    <img src="Images/Moallem1.gif" height="200" width="156" alt="" /></noscript>

    //کد نوشته شده در تگ Body از MasterPage
    <body onload="dw_Rotator.start()">



    دنبال کدهای free گشتم اما نتونستم با کدهایی که پیدا کردم کار کنم.
    یه نمونش کد زیر که در صفحه تنها کار میکنه اما در صفحاتی که از MasterPage استفاده کرده باشن کار نمیکنه.


    <!-- Paste this code into an external JavaScript file named: banner.js.js -->

    /* This script and many more are available free online at
    The JavaScript Source :: http://javascript.internet.com
    Created by: Lee Underwood :: http://javascript.internet.com/ */

    var bannerImg = new Array();
    // Enter the names of the images below
    bannerImg[0]="image_jss.gif";
    bannerImg[1]="image_js.gif";
    bannerImg[2]="image_wr.gif";

    var newBanner = 0;
    var totalBan = bannerImg.length;

    function cycleBan() {
    newBanner++;
    if (newBanner == totalBan) {
    newBanner = 0;
    }
    document.banner.src=bannerImg[newBanner];
    // set the time below for length of image display
    // i.e., "4*1000" is 4 seconds
    setTimeout("cycleBan()", 4*1000);
    }
    window.onload=cycleBan;



    <!-- Paste this code into the HEAD section of your HTML document.
    You may need to change the path of the file. -->

    <script type="text/javascript" src="banner.js.js"></script>



    <!-- Paste this code into the BODY section of your HTML document -->

    <img src="image_jss.gif" name="banner">
    <p><div align="center">
    <font face="arial, helvetica" size"-2">Free JavaScripts provided<br>
    by <a href="http://javascriptsource.com">The JavaScript Source</a></font>
    </div><p>


    (لینک مربوط به کد بالا
    http://javascript.internet.com/image...ing-image.html
    )
    چون یه قسمت کد باید در تگ head نوشته بشه و من از MasterPage استفاده کردم و در صفحه اول سایتم این تگ رو ندارم، این کد کار نکرد
    (قبلا" هم، زمان استفاده از کد قبلی تابع موجود در فایل js را در تگ BodyT لود میکردم اما اینجا درون فایل banner.js تابعی با نام خودش برای load کردن ندارم)
    javaScript هم بلد نیستم که بتونم تغییرش بدم یا بنویسم
    خیلی کارم گیر کرده، لطفا راهنمایی کنید چطوری باید درستش کنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar js.rar‏ (2.3 کیلوبایت, 124 دیدار)

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    ؟؟؟؟؟؟؟
    شما نمیدونید باید چطوری درستش کرد؟
    یعنی هیچ کس تا حالا به همچین مشکلی نخورده یا راه حلی براش سراغ نداره یا یه کد دیگه که اجرا بشه نداره که معرفی کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    اگه گالری میخای یه سرچ بزنی نمونه های خوبی رو میتونی پیدا کنی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    Lightbulb گالری عکس به صورت آجاکس !

    آقا این هم یک گالری عکس با استفاده از تکنولوژی آجاکس

    توضیحات :
    1 - عکس ها را برای نمایش در پوشه photo قرار دهید
    2- عکس ها را به صورت کوچک با نام Wallpaper 001_small که عدد متغیر میباشد قرار دهید
    3 - عکس های بزرگ که با رفتن بر روی عکس کوچک نمایش داده میشود را با نام Wallpaper 001 که عدد متغیر میباشد قرار دهید
    4 - صفحه نمایش index.html میباشد که بنا به سلیقه خودتان میتوانید تغغیر بدهید !
    5- برای لینک دادن به عکس کوچک به طور زیر عمل کنید تا عکس بزرگ باز شود به صورت آجاکس :
    <a href="photo/Wallpaper 006.jpg" rel="lightbox[roadtrip]">
    <img src="photo/Wallpaper 006_small.jpg" alt="عکس 6" border="0" width="100" height="64" /></a>

    6 - جاوا اسکریپت حتماً در مرورگر فعال باشد !

    گالری عکس ضمیمه پست شده است !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    سلام
    ممنونم ولی کار نمیکنه
    لطفا" خودتون یک بار چک کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    چرا کار میکنه !! شما ممکنه آدرسی دهی لینک ها را اشتباه کرده باشید و یا جاوا اسکریپت فعال نیست و یا .... !!!

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    سلام
    بله درسته کار کرد، بسیار ممنونم.
    ولی راستش من از یک فایل MasterPage در سایتم استفاده کردم و صفحه گالری من یک ContentPage است بخاطر همین وقتی محتوای فایل htm رو کپی میکنم، درست اجرا نمیشن، نمیدونم چطوری از این دستور در یک ContentPage استفاده کنم؟؟!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا" راهنماییم کنید.
    و یه سوال دیگه اینکه فقط در حالتی که اسم صفحه index باشه عکس ها به این حالت بزرگ میشن . وقتی اسم رو تغییر میدم دیگه عکس ها به اون حالت و با اون افکت بزرگ نمیشن ، چطوری اسم صفحه رو تغییر بدم که افکت بهم نریزه و از بین نره؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    oخوب شما میتوانید قالب مستر پیج را ذخیره کنید و با برنامه ویرایشی مانند MS frontpoage و . . تغییرات لازم را اعمال کنید و بعد در یک فلدر قرار دهید و نام آن را به index.html تغییر دهید و فقط لینک آن را در صفحه قرار دهید تا با کلیک روی آن index گالری اجرا شود !! همین !

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    سلام
    از راهنماییتون ممنون ولی من چون یه مقداری تازه کارم متوجه منظورتون نشدم، اگر ممکنه یه خورده واضح تر توضیح بدید که من دقیق باید چیکار کنم؟؟

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1395
    محل زندگی
    http://www.rahkarenovin.com/
    پست
    20

    نقل قول: گالری عکس به صورت آجاکس !

    نقل قول نوشته شده توسط merlin_vista مشاهده تاپیک
    آقا این هم یک گالری عکس با استفاده از تکنولوژی آجاکس
    طراحی سایت ثبت دامنه
    توضیحات :
    1 - عکس ها را برای نمایش در پوشه photo قرار دهید
    2- عکس ها را به صورت کوچک با نام Wallpaper 001_small که عدد متغیر میباشد قرار دهید
    3 - عکس های بزرگ که با رفتن بر روی عکس کوچک نمایش داده میشود را با نام Wallpaper 001 که عدد متغیر میباشد قرار دهید
    4 - صفحه نمایش index.html میباشد که بنا به سلیقه خودتان میتوانید تغغیر بدهید !
    5- برای لینک دادن به عکس کوچک به طور زیر عمل کنید تا عکس بزرگ باز شود به صورت آجاکس :
    <a href="photo/Wallpaper 006.jpg" rel="lightbox[roadtrip]">
    <img src="photo/Wallpaper 006_small.jpg" alt="عکس 6" border="0" width="100" height="64" /></a>

    6 - جاوا اسکریپت حتماً در مرورگر فعال باشد !

    گالری عکس ضمیمه پست شده است !


    عالی بود و همه چیز به درستی کار میکنه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: گالری عکس به صورت آجاکس !

    داداش پست زیرخاکی مال 12 سال پیش بالا آوردی!! اگه هم کار بکنه دیگه از اون نباید استفاده کنی، چون متدها و کدهای جدیدتری اومده توی این 12 سال!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •