نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل در مورد ساخت برنامه با رابط فارسی

مشکل در مورد ساخت برنامه با رابط فارسی

امیدوارم که این موضوع تکراری نبوده باشه.

من مشکلی دارم در مورد رابط گرافیکی برنامه ای که نوشتم، من label ها رو فارسی نوشتم و روی سیستم خودم امتحان کردم (Windows XP MRT) و هیچ مشکلی نداشت، اما بعد از تعویض سیستم و بر روی ویندوز جدید (Windows XP 2006) که کد پیج اون عربیه (1256) میبینم که همه label ها بصورت ؟؟؟؟ نمایش داده میشن!!! در ضمن وقتی کد و فرم برنامه رو توی ویندوز جدید با دلفی باز کردم دیدم که نمیتونم در قسمت properties فارسی بنویسم درحالیکه توی VB میشه فارسی نوشت. همچنین در ویندوز قبلیم میتونستم تو دلفی فارسی بنویسم. درضمن با دلفی 7 کار میکنم.
    لطفا منو راهنمایی بکنید تا رابط این برنامه تو همه ویندوزها و با هر کدپیجی فارسی نشون داده بشه.
    ممنون

کاربر دائمی آواتار nasr
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    سلام

اگه یه سرچ بکنی مطلب زیاد هست ولی نتیجه کلی از همه اونها اینه که باید برنامه را چند زبانه بنویسید.یا از کامپوننتهایی مثل SiComp استفاده کنید

کاربر دائمی آواتار rasool_brn
    محل زندگی
    کرمانشاه
    احتمالا از قلمی استفاده کردی که تو ویندوز جدید وجود نداره.

ممنون، ولی اگه راه حلی وجود داره که من چند زبانه نکنم و فقط همون فارسی باشه خیلی بهتره. درضمن من از فونتهای استاندارد خود ویندوز مثل tahoma , arial استفاده کرده بودم.

اگر جستجو میکردی راحت پیدا میکردی: توی Regional Settings>>Advanced>>non-Unicode Languagse رو بزار روی فارسی. کلا جستجو کن کاملا بررسی شده.

ممنون، ولی اگه راه حلی وجود داره که من چند زبانه نکنم و فقط همون فارسی باشه خیلی بهتره. درضمن من از فونتهای استاندارد خود ویندوز مثل tahoma , arial استفاده کرده بودم
    سلام. شما میتونید از کامپوننتهای TntUnicode استفاده کنید که کاملا مستقل از code page عمل میکنه.
    اگر مایل به استفاده بودید و با جستجو در سایت لینک دانلود پیدا نکردید بگین تا آپلود کنم
    پیروز باشید

من با ghabil موافقم اگر در آن قسمت موفق نشدی این فونت را اجرا و نصب کن بعد در قسمت فونتها اضافه کن شاید مشکلت حل شد.

نقل قول نوشته شده توسط farhad110 مشاهده تاپیک
    سلام. شما میتونید از کامپوننتهای TntUnicode استفاده کنید که کاملا مستقل از code page عمل میکنه.
    اگر مایل به استفاده بودید و با جستجو در سایت لینک دانلود پیدا نکردید بگین تا آپلود کنم
    پیروز باشید
    ممنون، من از business skin form استفاده میکنم. TntUnicode رو هم دارم البته نسخه آخرش نیست چون مثل اینکه شده زیرمجموعه TMS Software و پولی شده. اگه نسخه آخرش رو دارید لطفاً آپ کنید.

نقل قول نوشته شده توسط yaser_xerxes مشاهده تاپیک
    ممنون، من از business skin form استفاده میکنم. TntUnicode رو هم دارم البته نسخه آخرش نیست چون مثل اینکه شده زیرمجموعه TMS Software و پولی شده. اگه نسخه آخرش رو دارید لطفاً آپ کنید.
    business skin form فقط یک skin هست و برای ظاهر برنامه کاربرد داره.
    tntunicode ی رو که من دارم مال 2 سال پیش هست که هنوزم از اون استفاده میکنم! به هر حال ضمیمه کردم. موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

کاربر دائمی
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    از روش قابیل استفاده کنید دردسر کمتری خواهید داشت. اما مشکل خاص خود را دارد.

کاربر دائمی آواتار Bahmany
    محل زندگی
    No Where
    به شما پیشنهاد می کنم همیشه در پروژه هایتان از فونت Tahoma استفاده کنید و در سایت نیز برنامه ای مبنی بر نصب فونت و امکانات فارسی ( همراه با سورس ) وجود دارد و آخر اینکه سعی کنید اطلاعات مربوط به نصب فونت را در فایل سورس اصلی یعنی Project Source قرار دهید

کاربر دائمی آواتار nasr
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    نقل قول نوشته شده توسط Bahmany مشاهده تاپیک
    به شما پیشنهاد می کنم همیشه در پروژه هایتان از فونت Tahoma استفاده کنید و در سایت نیز برنامه ای مبنی بر نصب فونت و امکانات فارسی ( همراه با سورس ) وجود دارد و آخر اینکه سعی کنید اطلاعات مربوط به نصب فونت را در فایل سورس اصلی یعنی Project Source قرار دهید
    حتی اگه Tahoma هم بگذارید وقتی non-Unicode Languagse روی فارسی نباشه حروف را اشتباه نشون میده

کاربر دائمی آواتار Bahmany
    محل زندگی
    No Where
    حتی اگه Tahoma هم بگذارید وقتی non-Unicode Languagse روی فارسی نباشه حروف را اشتباه نشون میده
    درسته
    من هم بخاطر همین گفتم که :
    در سایت نیز برنامه ای مبنی بر نصب فونت و امکانات فارسی ( همراه با سورس ) وجود دارد
    سورس :

procedure AddFarsiLNG;
    var Vreg:TRegistry;
    begin
    //Copy Files
    CopyFile('l_intl.nls','C:\windows\system32\l_intl. nls',true);
    CopyFile('KBDFA.dll','C:\windows\system32\KBDFA.dl l',true);
    //Create Registry Values
    Vreg:=TRegistry.Create;
    with Vreg do
    begin
    try
    RootKey:=HKEY_LOCAL_MACHINE;
    OpenKey('HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlS et\Control\Keyboard Layouts\00000429',true);
    WriteString('Layout File','KBDFA.dll');
    WriteString('Layout Text','Farsi');
    OpenKey('HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlS et\Control\Nls\Locale',true);
    WriteString('d','1');
    OpenKey('HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlS et\Control\Nls\Language',true);
    WriteString('0429','l_intl.nls');
    CloseKey;
    finally Free end;
    end;
    end;

نقل قول نوشته شده توسط farhad110 مشاهده تاپیک
    business skin form فقط یک skin هست و برای ظاهر برنامه کاربرد داره.
    tntunicode ی رو که من دارم مال 2 سال پیش هست که هنوزم از اون استفاده میکنم! به هر حال ضمیمه کردم. موفق باشید
    منظورم این بود که چون من از Business Skin Form استفاده میکنم نمیتونم به راحتی بزارمش کنار و از TntUnicode استفاده کنم چون کلی دردسر داره. به هرحال ممنون بابت فایل ضمیمه.

من هم از فونت Tahoma استفاده میکنم و هم تنظیمات Regional رو مطابق با زبان فارسی میکنم. اما باز مشکل برقراره. درکل روی ویندوزهای فارسی درست نشون میده ولی روی ویندوزهای اصلی که زبان فارسی روش نصب شده (که فارسی رو با کدپیج 1256 میشناسن) مشکل داره و همش علامت سوال نشون میده. البته فکر کنم راه حل بالا (سورس کد) جواب بده. هنوز امتحان نکردم.

هنگامی که داری فونت رو انتخاب می کنی در قسمت script ان توجه کن حتما Arabic باشد فکر کنم مشکلت حل شود من هم قبلا همین مشکل را داشتم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •