نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر شکل کنترل Button

  1. #1

    تغییر شکل کنترل Button

    سلام

    دوستان آیا تغییر شکل کنترلی مثل Button به مثلث یا چند ضلعی یا گرد
    وجود داره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام.
    شما می تونید تمامی کنترلهای مورد نظرتون رو از حالت چهار گوش خارج کنید و به شکل دیگه ای قرار بدید.
    هر کنترلی دارای یه فضایی نمایش هست که محدوده کنترل رو مشخص می کنه. به این فضا می گن region
    شما می تونیى برای یک کنترل یک region جدید برای کنترلتون بسازید. به این صورت

    mycontrol.region=new region (graphicpath)


    graphicpath یک مسیر گرافیکی است که محدوده کنترل رو مشخص می کنه. به صورت زیر می تونید یک graphicpath ایجاد کنید.

    dim gp as new drawin2d.graphicpath

    graphicpath دارای متدهایی جهت ساخت، مربع، چند ظلعی ، دایره، بیضی و ترسیم رشته هست. برای ترسیم هر کدوم از شکلها بایستی متدش رو به کار ببرید. برای مثال اگه بخواید که به صورت دایره ای باشه می نویسید:

    gp.addcircle (...)

    حالا پارامترهاش یادم نیست. اما یه کمی توی msdn مطالعه کنید کل متدهاش رو یاد می گیرید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    راه ها و ترفندهای بهتر و راحت تر هم دارد!
    کافیست FlatStyle و UseVisualStyleBackColor همان Button معمولی را از property هایش خاموش کنید و یک تصویر gif یا png را به عنوان تصویرپس ضمینه به Button بخورانید که این تصویر میتواند تصویر مثلث یا دایره یا ... باشد.

  4. #4
    این یکسری Dll هستش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار maryam_vb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    230
    سلام

    آقای saeed _rezaei من نتونستم از راه حل شما استفاده کنم .اگر امکانش هست یه برنامه که این کار رو انجام میده بزارید.

    ممنون

    دوستانی که به جواب رسیدن لطفا راهنماییم کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار maryam_vb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    230
    سلام برنامه نویسان گرامی
    پس چرا جواب نمیدین ؟ کارم گیره .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    با سلام
    اینم یک مثال ساده برای تغییر شکل باتون به بیضی
    Dim a AsNew Drawing2D.GraphicsPath
    a.AddEllipse(0, 0, Button1.Width, Button1.Height)
    Button1.Region =
    New Region(a)

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ نوشته button
    نوشته شده توسط newmefmef در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 15:54 عصر
  2. تغییر رنگ متن command button در vb6
    نوشته شده توسط ghoghnuse در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 شهریور 1385, 19:01 عصر
  3. تغییر style یک button
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1383, 10:41 صبح
  4. تغییر شکل button های برنامه به شکل ویندوز xp
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 17:40 عصر
  5. button تغییر رنگ یه
    نوشته شده توسط Microsoft.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1383, 17:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •