نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تنظیم ساعت کشور های دیگر همزمان با ساعت ایران

کاربر دائمی آواتار RezaS_1354
    محل زندگی
    تهران خ مطهری

Tick تنظیم ساعت کشور های دیگر همزمان با ساعت ایران

با سلام به دوستان دوستدار وی بی 6
    برنامه ای دارم که احتیاج دارد که ساعت و و قت کشورهای دیگر را همزمان با ساعت رسمی کشورمان ایران نشان دهد بصورتی که مثلا کشور انگلیس ساعت رسمی انجا سه ساعت و نیم از ساعت ما عقب تر است یا مثلا ژاپن ساعتش از ما جلوتر است من دو لیبل روی یک فرم گذاشتم یکی ساعت ایران را که از سیستم می گیرد نشان می دهد و دومی ساعت مثلا لندن را حتی سه جزء ساعت را هم تفکیک کردم ساعت جدا دقیقه جدا و ساعت هم جدا ولی بازهم برای قبول کردن سه ساعت کسر از گزینه ساعت و 30 دقیقه کسر از گزینه دقیقه
    با این که قبول می کند و error نمی دهد ولی اشتباه ساعت را نشان می دهد مثلا دقیقه را بالای 60 دقیقه هم نشان میدهد بفرض ساعت 12 ظهر ما ساعت 8 و نیم لندن می باشد لطفا اگر کسی می داند دریغ نکند با سپاس فراوان

نقل قول نوشته شده توسط RezaS_1354 مشاهده تاپیک
    -سه جزء ساعت را هم تفکیک کردم ساعت جدا دقیقه جدا و ساعت هم جدا ولی بازهم برای قبول کردن سه ساعت کسر از گزینه ساعت و 30 دقیقه کسر از گزینه دقیقه با این که قبول می کند و error نمی دهد ولی اشتباه ساعت را نشان می دهد مثلا دقیقه را بالای 60 دقیقه هم نشان میدهد
    شما یه کار دیگه کن اونم اینکه ساعت و دقیقه و ثانیه رو هم از هم تفکیک کن. یعنی ثانیه رو بکن دوتا Label.Label اولی از 0 شروع بشه تا 9 و هروقت به 9 رسید 1 دونه به Label دومی اضافه کنه و خودش صفر بشه. اینقدر این کار تکرار بشه تا Label دومی به عدد 6 برسه و Label اولی 9 شد اون وقت Label سومی که دقیقه باشه شروع کنه به کارکردن مثل ثانیه ها.

کاربر دائمی آواتار RezaS_1354
    محل زندگی
    تهران خ مطهری

سلام

اقا ممنون که کمک میکنی در اینصورت من باید یک ساعت مجزا از ساعت کامپیوتر بنویسم که هیچ ارتباطی به ان نداشته باشد اگر درست فهمیده باشم ولی فکر میکنم راهی بهتر هم باشد بهر حال از این ویژوال بیسیک هر چی بگویی بر میاید راستی یادت گفتی مطرح کن جواب میگیری فعلا که 3 روز است پروژه رو هواست از کسی هم خبری نیست با سپاس فعلا با اجازه

سلام
    اختلاف ساعت رو به تفکیک دقیقه و ثانیه در متغیرهای hour2 و min2 بده و اگر ساعت جایی کمتر از ایران است جفتشون منفی باشه و اگر جلوتر از ایران هست جفتشون مثبت

Dim h1 As Date, h2 As Date

Dim hour2%, min2%

hour2 = -3
    min2 = -30

'h1 = #10:00:00 AM#
    h1 = Now

h2 = DateAdd("h", hour2, h1)
    h2 = DateAdd("n", min2, h2)

MsgBox Format$(h2, "hh:mm:ss")
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

سلام
    من هم یکی نوشتم البته این یکی تاریخ هم داره

موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •