صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 68

نام تاپیک: سلامت یک برنامه نویس

کاربر دائمی آواتار reza6384
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری

سلامت یک برنامه نویس

سلام. می خواستم پیشنهاد بدم که کسانی که بیشتر می دونن، بیان یک سری اصول رو بیان کنن که سلامت جامعه برنامه نویس رو بیشتر حفظ کنیم و آموزشی در این زمینه حداقل به صورت text داشته باشیم. خیلی از برنامه نویسان ساعت ها در روز پشت کامپیوتر میشینند و به صفحه مانیتور خیره می شن که این فشار زیادی به کمر و چشم میاره.
    من خودم دو سه هفته پیش دچار کمردرد شدم و رفتم پیش متخصص طب فیزیکی و بعد از معالجه یک سری توصیه به من کرد :
    1- صفحه مانیتور در مسیر دید مستقیم شما باشه و گردن شما برای مدت طولانی به چپ یا راست مایل نب،؛شه.
    2- سر و تن به صورت عمود بر تن باشه تا وضعیت نشستن خوبی داشته باشین و راحت نفس بکشین
    3- هر نیم ساعت کار 5 دقیقه استراحت
    4- بهتره صندلی شما دو تا دسته داشته باشه که موقع خستگی دستتون رو روی اون قرار بدین
    5- اگر زیرپایی مثلثی باشه که پای خودتون رو روی اون قرار بدین خوبه.

و اینکه اگه از LCD هم به جای مانیتور استفاده بشه که خیلی برای چشم بهتره.

من حس کردم که این خیلی موضوع مهمیه که از بس درگیر کارامون هستیم بهش توجهی نمی کنیم، جست و جو هم کردم ، قبلا بحثی در این مورد نشده بود. لطفا نظر بدین.

کاربر دائمی آواتار jeus
    محل زندگی
    لباسام
    اقا رضا فکر میکنم بهتره خودتون به این موضوع رسیدگی کنید و این بحث را به صورت مصور در بیارید و یا یک PDF بسازید تا توی سایت قرار بدیم

کاربر تازه وارد آواتار mn3250
    میز کار بزرگ و مناسب رو هم باید در نظر داشت. میزهای کوچک فضای مناسب برای حرکت دستها ندارند.
    ماوس پد مناسب که زیر مچ را ساپورت کند هم بنظرم لازم باشد.

کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    محل زندگی
    تهران
    اگه از LCD هم به جای مانیتور استفاده بشه که خیلی برای چشم بهتره.
    می تونم علتشو بپرسم؟ مگه LCD چه برتری به مانیتور داره؟

سلام .

اول یه سوال داشتم . ! مگه LCD مانیتور نیست ؟

فکر می کنم برتری که مانیتور های LCD نسبت به CRT دارند : یکی اینکه دیگه از لامپ خلا در اونها استفاده نشده . دیگه اینکه فضای کمتری رو اشغال می کنند ، از کیفیت تصویر بالاتری برخوردارند و ضایعات جانبی و خطرات محیطی کمتری نسبت به مانیتور های LCD دارند .

به نظر من بیشتر صدمه رو مانیتور های CRT از نوع غیر مسطح به چشم وارد می کنند و یکی از دلایلش این هست که : چون سطح مانیتور مانند یک آینه محدب میمونه نورهای اطراف رو مستقیماً به چشم کاربر منعکس می کنند و باعث خستگی و آسیب رسیدن به چشم میشه در صورتی که این حالت در مانیتور های CRT صفحه مسطح و همچنین LCD خیلی کم اتفاق می افته .

یک سری برنامه هم هست که در پریود زمانی مشخصی تصاویر یکسری حرکات نرمشی رو نشون میده و یادآوری به انجام انها میکنه. جالبه

به صورت خیلی ساده بگم الآن مشکلی که خیلی از افراد به دلیل استفاده طولانی مدت از کامپیوتر دارند GHOOZ کردنه .
    دوستان این مورد را واقعاً جدی بگیرید .

سعی کنید روی تخت دراز بکشید طوری کتف هاتون لبه تخت قرار بگیره . بعد یک شی سنگین توی دستاتون نگه دارید . این کار رو بعد از استفاده طولانی مدت از کامپیوتر حتماً انجام بدید .

من به نوبه خودم که اوضاعم بد جوری خرابه .

نقل قول نوشته شده توسط hassan razavi مشاهده تاپیک
    یک سری برنامه هم هست که در پریود زمانی مشخصی تصاویر یکسری حرکات نرمشی رو نشون میده و یادآوری به انجام انها میکنه. جالبه
    http://www.workrave.org/welcome/

کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    محل زندگی
    تهران

با سلام

نقل قول نوشته شده توسط PCM2008 مشاهده تاپیک
    به صورت خیلی ساده بگم الآن مشکلی که خیلی از افراد به دلیل استفاده طولانی مدت از کامپیوتر دارند GHOOZ کردنه .
    دوستان این مورد را واقعاً جدی بگیرید .
    سعی کنید روی تخت دراز بکشید طوری کتف هاتون لبه تخت قرار بگیره . بعد یک شی سنگین توی دستاتون نگه دارید . این کار رو بعد از استفاده طولانی مدت از کامپیوتر حتماً انجام بدید .
    اگر در هنگام کار با کامپیوتر به صندلی تکیه بدهید و از صندلی مناسب استفاده کنید فکر کنم خیلی بهتر است و شاید نیاز به این کار هم نباشد.
    موفق باشید

کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    دوستان واقعا مواظب خودتون باشید .

من همین دیشب استخوانی که دقیقا پشت قلب قرار داره . طوری گرفت و خشک شد که نه تونستم حرف بزنم . نه نفس بکشم . راستش رو بخواهید اشهد رو خوندم . فکر کردم دارم می میرم . همش هم مال بد نشستن و حمل laptop است . شنا رو هفته ای 2 بار فراموش نکنید

نقل قول نوشته شده توسط SYNDROME مشاهده تاپیک
    اگر در هنگام کار با کامپیوتر به صندلی تکیه بدهید و از صندلی مناسب استفاده کنید فکر کنم خیلی بهتر است و شاید نیاز به این کار هم نباشد.
    موفق باشید
    حرف شما کاملاً متین . ولی کارهایی که گفتم رو کسانی باید انجام بدن که موردی رو که شما گفتید رو رعایت نکردن .

محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    با تشکر از دوستان که نظرات مفیدشون رو بیان کردن.

در تکمیل فرمایش دوست عزیزم که از برتری LCD نسبت به مانیتور گفتن، البته به صورت خیلی Abstract بگم که مانیتور ها یک High Voltage دارند که بین 20 تا 40 هزار ولت ولتاژشه و الکترون ها رو به سمت هر سلول از لامپ تصویر پرتاب می کنه که هر سلول شامل سه تا فسفر R&G&B هست که یک Range مقدار دارن و رنگ ها رو می سازن، در هر صورت چیزی که روی مانیتور تصویر می سازه یک سری تشعشعه که بر ای چشم ضرر داره و قبلا هم روی مانیتورها فیلتر می ذاشتن ولی الان دیگه نه. ببخشید اگه در این مورد اشتباهی کردم یا سوتی دادم، چون تخصص من سخت افزار نیست، ولی در کل تقریبا همینه.

در خصوص حمل لپتاپ ، این چیزیه که در دراز مدت اثر می کنه، واقعا باید مراقبش بود. اگر می تونید کوله پشتی برای لپتاپتون بگیرید که فشار وزنش روی دو تا شونه ها تقسیم بشه، اگر نه هم سعی کنید توی فواصل زمانی اون رو از یک شونه به شونه ی دیگه انتقال بدین.

و اینکه من یک صفحه راجع به همین داستان ها به صورت تمرین و آموزش دارم که به زودی PDF می کنم و اینجا قرار می دم.

سلام
    در هنگام در نظر گرفتن مکان استقرار کیس در نظر داشته باشید فن آن در مسیر تنفس افراد قرار نگیرد.

از تماس دست با غبار روی مانیتور پرهیز شود. (مخصوصا کودکان)

انجام هر کدام از تمرینات نرمشی در محیط کار می تواند مناسب باشد. ولی کاربر کامپیوتر در محل کار خود نمی تواند بطور مثال هر نیم ساعت یکبار این حرکات نرمشی را انجام دهد .
    بنابراین توصیه من به کاربران کامپیوتر اینست که حداقل هفته ای یکبار ورزش شنا و یا هر نوع ورزش دیگر را انجام دهند .
    قرار گرفتن در محیط ورزشی باعث افزایش روحیه نیز می شود.

پس از کار مداوم با رایانه (بیش از 2 ساعت) بلافاصله رانندگی نکنید. حداقل 5 دقیقه در فضای باز قدم بزنید.

. آواتار oxygenws
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پس از کار مداوم با رایانه (بیش از 2 ساعت) بلافاصله رانندگی نکنید. حداقل 5 دقیقه در فضای باز قدم بزنید.
    چرا؟

برنامه‌ی بازمتن و رایگان workrave رو نصب کنید تا سالم بمونید :) (البته با این نرم‌افزار بدنتون سالم می‌مونه، اما اعصاب براتون نمی‌مونه :دی)
    ایمیل من
    سایت من

عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

دلیل اینکه نباید بلا فاصله بعد از کار مداوم با رایانه ، رانندگی کرد این است که:

سلول های مغز در اثر قرار گرفتن در یک میدان مغناطیسی (به طور مداوم) دچار یکسویی بار می شوند و نتیجه آن کند ذهنی موقت و کاهش قدرت عکس العملهای سریع خواهد بود. که با چند دقیقه قدم زدن و قرار گرفتن در میدانهای مختلف این مشکل حل خواهد شد.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کاشان
    مانتور LCD کیفیت نمایشی کمتری به نسبتCRT داره (مخصوصا بدرد گرافیست ها اصلا نمیخوره) اما وقعا برای چشم بهتره اینو من خودم تجربه کردم.

کاربر دائمی آواتار linux
    محل زندگی
    تهران
    نقل قول نوشته شده توسط liaghat مشاهده تاپیک
    دلیل اینکه نباید بلا فاصله بعد از کار مداوم با رایانه ، رانندگی کرد این است که:

سلول های مغز در اثر قرار گرفتن در یک میدان مغناطیسی (به طور مداوم) دچار یکسویی بار می شوند و نتیجه آن کند ذهنی موقت و کاهش قدرت عکس العملهای سریع خواهد بود. که با چند دقیقه قدم زدن و قرار گرفتن در میدانهای مختلف این مشکل حل خواهد شد.
    به عنوان کسی که تحصیلات دانشگاهیش در رشته برق قدرت بوده عرض کنم خدمتان که به نظر من این حرف کاملا بی خود هست.موقع کار کردن با رایانه هیچ میدان مغناطیسی که قابل توجه باشه بوجود نمی آید، میدان های مغناطیسی که از سیم های برق 220 ولت تولید می شوند عملا در حدی نیستند که تاثیری بر بدن داشته باشند، شاید اگر شما می گفتید که کسانی که در پست های برق فشار قوی کار می کنند این مورد را رعایت کنند ، قابل قبول بود.

نقل قول نوشته شده توسط linux مشاهده تاپیک
    به عنوان کسی که تحصیلات دانشگاهیش در رشته برق قدرت بوده عرض کنم خدمتان که به نظر من این حرف کاملا بی خود هست.موقع کار کردن با رایانه هیچ میدان مغناطیسی که قابل توجه باشه بوجود نمی آید، میدان های مغناطیسی که از سیم های برق 220 ولت تولید می شوند عملا در حدی نیستند که تاثیری بر بدن داشته باشند، شاید اگر شما می گفتید که کسانی که در پست های برق فشار قوی کار می کنند این مورد را رعایت کنند ، قابل قبول بود.
    من این مطلب را از طرف خودم نگفتم، چندی پیش در اخبار علمی، فرهنگی و هنری عنوان شد.

. آواتار oxygenws
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    سلول های مغز در اثر قرار گرفتن در یک میدان مغناطیسی (به طور مداوم) دچار یکسویی بار می شوند
    شاید منظورش اشعه کاتودی بوده، که اون هم تو LCD ها نیست.
    ضمن اینکه فکر کنم اگر هم اثری داشته باشه اونقدر کمه که ... :)

بی خیال بابا!! می گم چطوره کلا بریم تو غار!! دو روز زنده ای، لذتتو ببر، ۴ تا سلولت هم، هم ردیف شد که شد!
    ایمیل من
    سایت من

موضوع خوبی رو مطرح کردید
    من فکر میکنم قضیه به همین جاها هم خاتمه پیدا نمیکنه
    مثلا خود من یکی از کارای خیلی زیادی که انجام میدم تایپ هستش که الان همه انشگت هام صدا میده . واسه این هم باید فکری کرد.
    ممنون

نقل قول نوشته شده توسط oxygenws
    بی خیال بابا!! می گم چطوره کلا بریم تو غار!! دو روز زنده ای، لذتتو ببر، ۴ تا سلولت هم، هم ردیف شد که شد!
    آره برادر امید!
    بنده هم چند روزه قلبم مشکل پیدا کرده وقتی رفتم دکتر بهش گفتم روزی 18 ساعت پای رایانه می نشینم گفت برو خونتون اینجا مطب آدمیزادهاست!
    خلاصه تجویز آقای دکتر روزی 15 دقیقه ورزش کردن با برنامه ایستگاه تندرستی شبکه ی 3 هست + داروهایی برای تنظیم فشار خون...

به سلامتیتون اهمیت بدید.

کاربر دائمی آواتار mostafa_C
    محل زندگی
    مشهد
    جالبه...
    تاپیک واقعاً عالی ای هست.
    من هم چند روز پیش به شدت کمرم درد گرفته بود. (از سر همین رایانه)*
    خوردن میوه تازه فراموش نشه. در ضمن بعد از هر دو یا سه ساعت کار با رایانه (در صورت مقدور بودن) بهمدت پنج دقیقه دراز بکشید و حالت ریلکس بگیرید.
    اگر به وبلاگ دکتر گوگل برید، اونجا چیزهای خوبی نوشته. و حتی نوشته گوگل برای سالم موندن کارمنداش چه ترفند هایی میزنه. (کارمنداش 10 ساعت رو کار می کنن)
    البته خوبه اینجا همه برنامه نویسن و زیاد با موس کار نمی کنند، یکی از دوستان من که 14 ساعت مداوم با موس کار میکرد، (سنی هم نداره) همین قبل از عید مجبور شد بره استخون دست راستش رو بتراشه

سلام
    دوست عزیزمان به نکته خوبی اشاره کردند.
    اگر برنامه نویسان بتوانند تا آنجا که امکان پذیر است عادت کنند از موس کمتر استفاده شود، در بلند مدت موثر خواهد بود.
    گاها مشاهده می شود در برخی بازیها چنان از این موس بیچاره کار می کشند که دستشان هیچ ، خود موس خرد می شود!

کاربر دائمی آواتار sm
    محل زندگی
    ایساتیس
    باسلام
    این هم 2 پوستر از حرکتهای کششی و نرمشی برای افرادیکه زیاد روی صندلی می نشینند.
    یکی برای افراد بالای 40 سال و دیگری برای زیر 40 ساله ها.

موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

یک مطلب هم در مورد چاپگرهای جوهر افشان:
    از تماس دست آغشته به جوهر با چشم ، خودداری شود.

محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    با زندگی تو غار کاملا موافقم، چون بعد از تعطیلات عید که 15 روز اشاره هم به کامپیوتر نکرده بودم واقعا احساس آرامش می کردم. اما باید مراقب بود که این سلول ها زیاد هم هم ریدف نشه. چون یادمه یکی دو سال پیش اخبار نشون داد که یک آدم کره ای بعد از حدود فکر کنم 60 ساعت بازی مداوم کامپیوتری سکته مغزی کرد و مرد!!!

مشخصات اتاق کاربر:

رنگ مناسب
    نور قابل قبول و در جهت صحیح
    تهویه مطلوب
    بی صدا (یا حداقل بدون صداهای آزار دهنده)
    ترجیحا نزدیک به فضای سبز (این یکی واقعا رمانتیکه!)
    مساحت مناسب

گاها دیده می شود که مربیان هنگام آموزش کاربر ، در حالی که ایستاده اند با موس کار می کنند. تکرار این کار سبب آسیب دیدگی استخوان و اعصاب مچ دست خواهد شد.
    آخرین ویرایش به وسیله liaghat : دوشنبه 02 اردیبهشت 1387 در 06:38 صبح

Smile چند توصیه دیگر...

سلام به همه ی دوستان من عضو تازه وارد هستم . داشتم دنبال مقاله میگشتم که دیدم انجمن فعال و جالبی دارید. منم عضو شدم!خب با اجازه استادان عزیز من هم چند تا توصیه براتون دارم:
    1.هنگام کار با کامپیوتر وضعیت پاها و کمر باید به صورت 90 درجه باشد وفاصله چشم تا مانیتور 45 تا 55 CM باشد.
    2.مقدار روشنایی و شفافیت مانیتور را بسته به محیط کار و اطراف خود تنظیم کنید(توصیه میشود رنگ مانیتور را کم یا زیاد نکنید و آن را در حالت پیش فرض قرار دهید!)
    3.زاویه مانیتور هنگام کار،نباید با چشم موازی باشد بلکه باید حدود 15 تا 20 درجه به بالا شیب داشته باشد.
    4.هر نیم ساعت کار 5 دقیقه استراحت کنید(همون طور که دوستان گفتند) و برای استراحت چشم به یک نقطه و منظره دور نگاه کنید و بعد به یک محل نزدیکتر و باز به یک جای دورتر (این کار باعث میشود قطر عدسی چشم کم و زیاد شود و خستگی چشم به طور کامل رفع شود).
    5.اخطار برای گیمرها ! از بازی کردن مداوم و پشت سر هم جدا پرهیز کنید! (اگر هم میخواهید پرهیز نکنید! نتیجشو به عنوان تجربه بگذارید اینجا!!!)
    6.تایپیست ها و برنامه نویسهای محترم، لطفا به انگشتانشون استراحت بدن. هر موقع احساس خستگی انگشتها بهتون دست داد ، اونارو آروم باز و بسته کرده و در هم قلاب کنید و به صورت دایره ای شکل به سمت چپ وراست بچرخونید که هم خستگی مچ و هم انگشتهاتون در بره!
    درضمن حتی اگه از مانیتور استفاده میکنید هیچ جای نگرانی نیست، چون با رعایت نکات بالا و نکات دیگری که دوستان گفتند میتونید ضررهای ناشی از اون رو به 0% برسونید و نکته آخر این که در LCD رنگ ها غیر طبیعی هستند و چیزی که در صفحه میبینید با چیزی که پرینت میگیرید زمین تا زیر زمین فرقشه! موفق باشید...

کاربر دائمی
    محل زندگی
    فعلا خونه بابام
    دکتر های عزیز من به خاطر موس مچم به قرچ قورچ افتاده اینو چه کارش کنم(باید روغن کاری کنم)

به یک دکتر گفتم! گفت: به خاطر موس نیست شاید در بچگی فوتبال بازی میکردی با کف دست
    خوردی زمین اسیب دیده!
    شاید هنوز موس را نمی شناسد

چرا در این دو سال اخیر مشکل پیدا کرده!
    اگر ورزشی برای مچ دارین بگین من انجام بدهم

کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    محل زندگی
    تو اطاقم
    تمام پست های دوستان رو خودنم در مورد عوارض و آسیبهای برنامه نویسی

اما هیچ کدام از دوستان به بهداشت روانی یک برنامه نویس اشاره ای نکرد

دوستانی که از تجربه استفاده بیشتر از 15 ساعت در روز از استفاده از کامپیوتر صحبت کردن اشاره ای به تنهایی و انزوای یک برنامه نویس نکردن

اعتیاد به برنامه نویسی و بعضی کارها هم یکی دیگر از عوارض روانی استفاده از کامپیوتر

اعتیاد چیزی که ناخود آگاه در شما بعضی حرکات رو عادت میکنه همین فرام رو در نظر بگیرید

چند بار در روز بی دلیل وارد شدید!

برنامه نویسی بوم رنگی که شما نقاش اون هستید هر چی دلتون می خاد میکشید دنیای
    بدون مرزی ولی وقتی وارد دنیای واقعی میشید خیلی با اون دنیایی که روزانه حدود 15 ساعت وقت مصرفش میکنید فرق داره

برنامه نویسی رو من فقط یه کار علمی نمیدونم مثل شعر گفتن یه هنره و هنر هم آدم رو حساس میکنه

به نظر من مشکلات روانی که برای یک برنامه نویسی پیش میاد بیشتر از مشکلات جسمیه اما به چشم نمی یاد چون نسبت بهش بی دقتیم

. آواتار oxygenws
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    فکر کنم وقتشه bimarestan.com و مهم تر از اون timarestan.com رو راه بندازیم :)
    ایمیل من
    سایت من

نقل قول نوشته شده توسط oxygenws مشاهده تاپیک
    فکر کنم وقتشه bimarestan.com و مهم تر از اون timarestan.com رو راه بندازیم :)
    آخه من می ترسم باز هم با تاسیس بیمارستان ، مشکل حل نشه و بیماران این بیمارستان، یا به قول شما تیماران این تیمارستان در ابراز و شرح علائم بیماریشون دچار بحران شخصیتی شوند و نکاتی مانند زیر را بیان کنند :

آقای دکتر چند روزه زیر قوزک پام ارور میگیره و پاهام کرش میشن

یا مثلا:
    آقای دکتر قلبم چند روزه که به قسمت های مختلف بدنم دیتا نمیفرسته وبه همین دلیل بدنم freeze شده

احتمالا آقای دکتر هم یک Application.DoEvent() تجویز می کنه و میگه فعلا سر هر پیچ از اعضای بدنت اینو بذار و شش ماه دیگه بیا تا برات یک BackGroundWorker بنویسم

پ و :
    ولی خارج از شوخی بچه ها واقعا به فکر سلامتیتون باشین
    4 روز دنیا ارزشش را نداره

مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084

وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی

1.هنگام کار با کامپیوتر وضعیت پاها و کمر باید به صورت 90 درجه باشد وفاصله چشم تا مانیتور 45 تا 55 CM باشد.
    2.مقدار روشنایی و شفافیت مانیتور را بسته به محیط کار و اطراف خود تنظیم کنید(توصیه میشود رنگ مانیتور را کم یا زیاد نکنید و آن را در حالت پیش فرض قرار دهید!)
    3.زاویه مانیتور هنگام کار،نباید با چشم موازی باشد بلکه باید حدود 15 تا 20 درجه به بالا شیب داشته باشد.
    آخه آدم نهایتا 5 دقیقه حواسش هست بعدش میره تو کامپیوتر و حالیش نیست.
    4.هر نیم ساعت کار 5 دقیقه استراحت کنید(همون طور که دوستان گفتند) و برای استراحت چشم به یک نقطه و منظره دور نگاه کنید و بعد به یک محل نزدیکتر و باز به یک جای دورتر (این کار باعث میشود قطر عدسی چشم کم و زیاد شود و خستگی چشم به طور کامل رفع شود).
    آخه مشتری ها که این چیزا سرشون نمیشه 5 دقیقه این ور اون ور کنی آبروتو می برن
    درضمن حتی اگه از مانیتور استفاده میکنید هیچ جای نگرانی نیست،
    جایی که من کار میکنم مانیتورها به صورت موج سینوسی هر 5 دقیقه ای سوت بلبلی میزنن از بحث روانیش هم که بگذری رنگ صفحه هم همچین به سبز مایل میشه.
    اینا که گفتین در کل راهکارهای خیلی خوبین ولی متاسفانه همه ما تا داغون نشیم کاری نمی کنیم. یعنی مساله اینه که آدم چطوری خودشو موظف به انجامشون کنه

سلام.بحث قشنگیه.من هم حدود 1 سال هست به گردن درد شدید مبتلا شدم. این برنامه ای که نرمش میده رو هم نصب کردم 4 بار انجام دادم بار پنجم اونو Terminate کردم. یک روز هم تصمیم گرفتم هر 30 دقیقه یکبار یک نرمش مختصری کنم ، فقط یکبار تونستم بار دوم که حواسم جمع شد متوجه شدم 3 ساعت گذشته.
    باید ابزارهایی هم برای راحتی خودمون تهیه کنیم.
    من دنبال صندلی استاندارد مخصوص کارمون بودم ، که یک صندلی پیدا کردم خیلی عالی بود ولی وقتی قیمتشو گفت ، ( 600000 تومان) باخودم گفتم دردشو تحمل میکنم.!!!!!!

نقل قول نوشته شده توسط hamedgh مشاهده تاپیک
    دکتر های عزیز من به خاطر موس مچم به قرچ قورچ افتاده اینو چه کارش کنم
    خوب شد گفتی ؛
    قسمت پایین مچ دستم پینه بسته .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •