نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بررسی وجود داشتن یک تگ

Tick بررسی وجود داشتن یک تگ

سلام دوستان
    چطور میشه فهمید یک تگ تعریف شده یا نه .
    کد زیر تو fire fox و opera جواب میده ولی تو IE 6 جواب نمیده.
    if (  document.getElementById("id_div")  ) {.....}

این کد هیچ مشکلی نداره و در IE 5.0 , fireFox 1.0 , Netscape 6.0 , Safari 1.0 , Opera 7.0 و نسخهای بعدی نیز کاملا ساپورت می شه . ممکنه مشکل شما چیز دیگه ای باشه .

این کدو رو تو تابع قرار دادم و بعد تابع رو فراخوانی کردم مشکل حل شد.
    آیا همیشه باید اینجور کدها تو تابع قرار بگیرند.

قاعدتا نه ولی در بعضی مواقع لازم میشه
    ولی من فکر می کنم مشکا اصلی شما اینه که این کد رو در هدر سایت و در کل بالاتر از عنصر HTML قرار دادید .
    باید دقت داشته باشید که همیشه کدهای جاوااسکریپت زودتر از عناصر HTML اجرا می شن .

در واقع با قرار دادن این کد در یک تابع به مرورگر اجازه دادین تا تگ HTML رو هم به درستی اجرا کنه و در اینصورت می تونه دقیقا وجود یک عنصر و تشخیص بده .

ولی من فکر می کنم مشکل اصلی شما اینه که این کد رو در هدر سایت و در کل بالاتر از عنصر HTML قرار دادید .
    نه من این کدو درون تگ body قرار دادم.

نقل قول نوشته شده توسط maysamscript مشاهده تاپیک
    نه من این کدو درون تگ body قرار دادم.
    نقل قول نوشته شده توسط kassit مشاهده تاپیک
    ولی من فکر می کنم مشکل اصلی شما اینه که این کد رو در هدر سایت و در کل بالاتر از عنصر HTML قرار دادید .
    گویا به این نکته توجه نکردید که حتی اگه در Body هم قرار گرفته باشه باید ابتدا HTML اجرا بشه و بعد جاوااسکریپت

کاربر تازه وارد آواتار payam_skandari
    محل زندگی
    ایران ...

نقل قول: بررسی وجود داشتن یک تگ

نقل قول نوشته شده توسط kassit مشاهده تاپیک
    گویا به این نکته توجه نکردید که حتی اگه در Body هم قرار گرفته باشه باید ابتدا HTML اجرا بشه و بعد جاوااسکریپت
    این فرمایش شما صحیح نیست در صورتی که کدهای اسکریپت در تگ body و بالاتر از تگ های اچ تی ام ال قرار گرفته باشن زود تر اجرا میشن.
    refrence : wrox professional javascript for web developers : page 128
    آخرین ویرایش به وسیله payam_skandari : یک شنبه 10 آذر 1387 در 10:43 صبح دلیل: refrence

نقل قول: بررسی وجود داشتن یک تگ

نقل قول نوشته شده توسط payam_skandari مشاهده تاپیک
    این فرمایش شما صحیح نیست در صورتی که کدهای اسکریپت در تگ body و بالاتر از تگ های اچ تی ام ال قرار گرفته باشن زود تر اجرا میشن.
    refrence : wrox professional javascript for web developers : page 128
    ابتداعا بايد به تاريخ اين پست توجه ميكرديد و متوجه مي شديد كه اين مسئله خيلي وقته حل شده .

گذشته از اون هر دو پست رو با دقت بخونيد (پست خودتون و بنده) ببينيد شما چيز متفاوتي گفتيد ؟؟؟!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •