نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کار گرافیکی با C یا C++‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    Shiraz
    سن
    35
    پست
    56

    کار گرافیکی با C یا C++‎

    با عرض سلام
    سال نو همگی مبارک باشه.
    من تا حالا قبلا هیچ وقت کار گرافیکی با C یا C++‎ انجام ندادم. می خوام یه برنامه بنویسم که مثلا یه گراف رو از کاربر بگیره و ماتریس اون رو نمایش بده. (که مثلا کودوم یال به کودوم راس وصل هست و ...) خواستم بدونم اولا همچین برنامه ای وجود داره یا نه؟
    ضمن این که اگه خودم بخوام بنویسمش اگه امکانش هست کسی راهنماییم کنه.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار amir_cpp
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    Tabriz
    پست
    88
    سلام، سال نوی شما هم مبارک!
    اما فکر کنم این کار یکم سخت باشه!
    به فایل Graph.h نگاه کن و با توابع گرافیکی آشنا شو.

  3. #3
    سلام من می خوام با گرافیک در ++c کار کنم می خوام اشکال ساده ی مستطیل ووخط رو بکشم ولی نمی دونم چطور لطفا راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amir_cpp
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    Tabriz
    پست
    88
    خوب این هم یه برنامه نمونه:

    #include <graphics.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>

    int main(void)
    {
    int gdriver = DETECT, gmode, errorcode;
    int xmax, ymax;

    initgraph(&gdriver, &gmode, "F:\\Pro\\TC\\BGI");//***masire TC rooye computere shoma***, kheily mohem
    setbkcolor(1);//range pas zamineh
    setcolor(10); //range matn
    xmax = getmaxx();
    ymax = getmaxy();
    line(0, 0, xmax, ymax); // tabee keshidane khat
    setcolor(4);
    rectangle(100,100,550,400);//tabee keshidane mostatil
    setfillstyle(1,2); //olgooye por kardan
    floodfill(101,101,4); //por kardane mostatil
    setcolor(14);
    settextstyle(8,0,5); //fonte matn
    outtextxy(250,200,"Hello!"); //chape matn

    getch();
    closegraph();
    return 0;
    }

    فقط به مسیر فایل های BGI توجه کنید، یعنی درست مسیری رو بنویسین که رو کامپیوترتونه، در غیر این صورت، برنامه کار نمی کنه!

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    gilan/langeroud
    سن
    37
    پست
    4
    سلام منم قراره همین پرو‍‍‍ژه رو بنویسم ...ولی نمی دونم تا چه حد شبیه به چیزی که شما می خواهی بنویسی...ولی فکر می کنم اولش باید اون گراف رو با فرمت bitmap و به صورت سیاه سفید تو کامپوتر ذخیره کرد مثلاً در ابعاد 64*64 پیکسل ...( که می تونه ابعاد آرایه ی خروجی مون هم باشه )

    وقتی تصویر رو سیاه سفید تبدیل می کنیم مثلاً‌تو paint ویندوز باعث می شه نقاطی که سیاه ان رو صفر و نقاطی که رو شکل (گراف) هستش رو یک در نظر بگیره... بعد با استفاده از تابع باید هر سطر و ستون رو یک پیکسل در نظر بگیریم و با بررسی شرط که اگه پیکسل سیاه بود تو ماتریس صفر اگه سفید بود یک رو تو آرایه ی خروجی قرار بده...............


    این توضیح اولیه برای نوشتن این برنامه که تو ذهنمه بود ...نمی دونم چقدر کمک می کنه !

  6. #6
    دارم رو یه پروژه در همین مورد کار میکنم .
    بزودی خبرهای خوبی میرسه ...

  7. #7

    کار گرافیکی با C یا C++‎

    سلام من میخوام برنامه maze رو بصورت گرافیکی دربیارم.
    پروژه ام اینه یا همون بازی قدیمی که باید خرگوش از یک مسیر پیچ در پیچ راهی رو انتخاب کنه که به هویج برسهوالبته بایستی با C باشه.
    حالا کسی هست نمونه ی این برنامه رو داشته باشه ممنون می شم
    واقعاً کلافم کرده از بس دنبالشم

  8. #8

    نقل قول: کار گرافیکی با C یا C++‎

    سلام.
    اگه ممكنه يه pdf كامل از اون رو بزار تا يه چيزهايي هم ما ياد بگيريم. دمت گرم.

  9. #9

    نقل قول: کار گرافیکی با C یا C++‎

    دوستان این تاپیک ناقصه لطفا ادامه بدید تا یه چیزهایی در مورد گرافیک tC++‎ یاد بگیریم

  10. #10

    نقل قول: کار گرافیکی با C یا C++‎

    من باید برنامه ای رو بنویسم که عکس این کار رو انجام بده یعنی ماتریس مجاورت بگیره و گراف بکشه می شه راهنماییم کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •