نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    سلام میخواستم ببینم توی سی شارپ دستوری وجود داره که با کمک اون بشه به آخرین رکورد از یک جدول تو اس کیو ال دسترسی داشت . من یه جدول دارم که همیشه آخرین رکورد اون برام مهمه و بقیه داده های جدول اصلا مهم نیستن
    روش حلقه و متغیر رو بلدم یه روش کوتاه تر میخوام
    احتمالا یه دستور داشته باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار adinochestva
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    jre
    پست
    460

    نقل قول: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    try this :


    SET ROWCOUNT 1

    SELECT * FROM YourTable
    ORDER BY YourColumn DESC

    SET ROWCOUNT 0


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    SELECT TOP 1 ID FROM [tableName] ORDER BY ID DESC

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    سلام دوستان با این دستور کل رکوردها رو مرتب می کنیم حالا چطور میشه آخرین رکورد بدون استفاده از دیتاگرید بدست آورد؟
    یه چیز دیگه این که یکی از دوستان تو یکی از تایپیک ها گفته بود استفاده از آخرین رکورد برای بدست آوردن ID رکورد بعد ، زنگ خطری تو برنامه نویسی ، اگه کسی می دونه چرا لطفا توضیح بده؟
    با تشکر از همگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    یه چیز دیگه این که یکی از دوستان تو یکی از تایپیک ها گفته بود استفاده از آخرین رکورد برای بدست آوردن ID رکورد بعد ، زنگ خطری تو برنامه نویسی ، اگه کسی می دونه چرا لطفا توضیح بده؟
    یه دلیلش میتونه به خاطر همزمانی باشه .
    باعث Connection زدن بیخودی به پایگاه داده میشه .
    ساختار بانک اطلاعاتی تقریبا درست نیست
    , ....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Soroush.Sarabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    کرج
    سن
    43
    پست
    131

    نقل قول: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    دوست عزیز شما می تونی از دستور

    Scope_Identity()
    استفاده کنی.

    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : سه شنبه 25 اسفند 1388 در 21:24 عصر دلیل: تبلیغ غیر مجاز در پست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    SELECT Max([tbl_asli].[radif]) AS [max]
    FROM tbl_asli;

    این رو هم ببینید
    البته شاید بد نباشه که این کار رو به یک تریگر واگذار کنید

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    Talking نقل قول: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    نقل قول نوشته شده توسط anahita6 مشاهده تاپیک
    سلام میخواستم ببینم توی سی شارپ دستوری وجود داره که با کمک اون بشه به آخرین رکورد از یک جدول تو اس کیو ال دسترسی داشت . من یه جدول دارم که همیشه آخرین رکورد اون برام مهمه و بقیه داده های جدول اصلا مهم نیستن
    روش حلقه و متغیر رو بلدم یه روش کوتاه تر میخوام
    احتمالا یه دستور داشته باشه
    ببخشید یه سوال برام پیش اومد ؟؟؟
    اگه بقیه رکوردها اصلا مهم نیستن پس چرا اونها را نگه می دارین ، خوب هر بار که رکورد جدیدی ثبت می کنید یا قبلیشو پاک کنید یا قبلیرو Update کنید .
    اینجوری با یه تیر چند تا مشکلو می ترکونید !!!

  9. #9

    نقل قول: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    با سلام خدمت دوستان من با esmaeily-hosein موافقم

    موفق باشید ...

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    59

    نقل قول: دستوری برای خواندن آخرین رکورد

    اگه در جدولتون ستونی داشته باشید که Identify باشه (مثل User_ID)‌ ، دستور این شکلی میشه :

    Select Top 1 * From TableName
    Order By User_ID Desc

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •