نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: معادل کنترل timer در WPF

  1. #1

    معادل کنترل timer در WPF

    سلام
    بجای کنترل Timer که توی سی شارپ وجود داره ، توی WPF از چی استفاده کنم؟ ،چون ظاهرا چنین کامپوننتی رو نداره.
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: معادل کنترل timer در WPF

    این تایمر Wpf هست:
    System.Windows.Threading.DispatcherTimer tmr = new System.Windows.Threading.DispatcherTimer();

  3. #3

    نقل قول: معادل کنترل timer در WPF

    نقل قول نوشته شده توسط homan1374 مشاهده تاپیک
    این تایمر Wpf هست:
    System.Windows.Threading.DispatcherTimer tmr = new System.Windows.Threading.DispatcherTimer();
    timer که توی سی شارپ هست تابعی به نام tick داره که هر کدی داخل اون بنویسی و با توجه به خصوصیت interval اون قطعه کد رو مرتبا تکرار میکنه، حالا من میخوام چنین چیزی رو توی WPF پیاده کنم.
    نمیدونم با کدی که شما نوشتین کار من حل میشه یا نه

  4. #4

    نقل قول: معادل کنترل timer در WPF

    اره این هم tick داره

    tmr.Interval = TimeSpan.FromMilliseconds(100);
    tmr.Tick += new EventHandler(tmr_Tick);


  5. #5

    نقل قول: معادل کنترل timer در WPF

    نقل قول نوشته شده توسط homan1374 مشاهده تاپیک
    اره این هم tick داره

    tmr.Interval = TimeSpan.FromMilliseconds(100);
    tmr.Tick += new EventHandler(tmr_Tick);
    اگه درست متوجه شده باشم tmr_Tick اسم تابعی هست که میخواهیم مرتبا تکرار بشه

  6. #6

    نقل قول: معادل کنترل timer در WPF

    نخیر این یه Event هست که کد هایی که باید مرتبا اجرا بشن تو بدنه ی اون قرار میگیرن
    اگه متوجه نشدید بگید تا یه کد کامل بذارم

  7. #7

    نقل قول: معادل کنترل timer در WPF


    using System.Windows.Media;
    using System.Windows.Media.Imaging;
    using System.Windows.Navigation;
    using System.Windows.Shapes;

    namespace WpfApplication1
    {
    /// <summary>
    /// Interaction logic for Window1.xaml
    /// </summary>
    public partial class Window1 : Window
    {
    System.Windows.Threading.DispatcherTimer tmr; //-------
    public Window1()
    {
    //-----------------------------
    //-----------------------------
    tmr = new System.Windows.Threading.DispatcherTimer(); //Create a new Timer
    tmr.Interval = TimeSpan.FromMilliseconds(100); //Set a value for Interval
    tmr.Tick += new EventHandler(tmr_Tick); // Event Tick
    InitializeComponent();


    }

    void tmr_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    //Please Type Codes
    }
    }
    }



  8. #8

    نقل قول: معادل کنترل timer در WPF

    نقل قول نوشته شده توسط homan1374 مشاهده تاپیک
    نخیر این یه Event هست که کد هایی که باید مرتبا اجرا بشن تو بدنه ی اون قرار میگیرن
    اگه متوجه نشدید بگید تا یه کد کامل بذارم
    آره متوجه شدم ، منظور من هم همین بود.
    به هر حال دستت درد نکنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •