نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در مورد مقلوب عدد

  1. #1
    کاربر جدید آواتار kiak22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    6

    سوال در مورد مقلوب عدد

    سلام
    هر کدوم از دوستان اگه تونستن برای من توضیح بده که این برنامه چه جوری کار میکنه
    این برنامه از شما اعداد میگیره و برعکس میکنه یعنی اگه بدین 123 اون جواب میده 321
    روشه کارشو نمی فهمم
    در ضمن این سوال مبتدیه و اکثرا بلدا پس خواهشا جواب بدین
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    int num, digit ;
    clrscr();
    while(1){
    cout << "\nEnter a number:";
    cin >> num;
    cout << "Inverse = ";
    do{
    digit = num % 10;
    cout << digit;
    num /= 10;
    } while(num != 0);
    }//end of while(1)
    // return 0;
    }

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد مقلوب عدد

    دوست عزیز kiak22 ، اولا ورودتون رو به جامعه علمی برنامه نویس
    تبریک عرض میکنم ، همیشه به یاد داشته باشید که قبل از ایجاد
    تاپیک جستجو کنید ./
    این سوال شما بارها بررسی شده ولی با این حال ، یه توضیح مختصر میدم:
    ببینید ، رقم یکان هرعدد هستش باقیماندش بر 10 ، وقتی ما عددو مقلوب میکنیم ،
    یکان اول چاپ میشه ، دهگان دوم چاپ میشه و الی آخر ، خوب ما فرمول یکان رو داریم
    باقیمانده عدد بر 10 ، دهگان میشه چی ؟! خوب اگه عدد رو تقسیم بر 10 کنیم ، باقیمانده
    اون بر 10 هم میشه دهگان تا الی آخر ... پس میایم اینو با یه حلقه تا زمانی که عددمون
    صفر نشده ، هر بار باقیمانده عدد بر 10 رو پیدا میکنیم و چاپش
    میکنیم و عدد رو هر بار تقسیم بر 10 میکنیم ./

    موفق و پیروز باشید ./






قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •