نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

  1. #1

    روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    سایت http://css3pie.com/ این امکان را به شما می دهد که با نوشتن چند خط کد به راحتی دستورات مفید css3 را برای مرورگر ie 6-8 امکان پذیر کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    جالبه، ولی چه جوری باید ازش استفاده کرد.؟

  3. #3

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    خیلی راحته فقط باید فایل ها به پروژه اضافه بشه و بعد شما کد مربوطه رو بنویسید
    به عنوان نمونه این:
    -pie-background: linear-gradient(#EEFF99, #66EE33);
    behavior: url(/PIE.htc);
    اگه به قسمت دمو سایت توجه کنید یا صفحه اصلی می تونید نمونشو ببینید خیلی ساده تبدیل میکنه برای ie به نظرم خیلی کاربردی باشه
    البته روشهایی دیگه ای هم برای این کار هستش
    گوگل هم یک کد جاوا اسکریپت برای تبدیل تگ های html5 در ie قرار داده که اینم استفاده ازش خالی از لطف نیست برای کسایی که دوست دارن تو ie هم تگهاشون اجرا بشه
    تو این آدرس
    http://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js
    نحوه استفاده هم
    <!--[if IE]>
    <script src= »
    "http://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js">
    </script>
    <![endif]-->

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    من فایل pie.htc رو تو هاست خودم آپلود کردم و تو استایل بهش لینک دادم(به جای pie.htc/). ولی اجرا نشد.!
    شما خودتون تست کردین؟
    ممنون.

  5. #5

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    بله تست کردم احتمالا از آدرسی که دادید باشه آدرس فایلو درست کنید و / رو بدارید اگه این فایل کنار فایل صفحه وبتون است اگر نه که آدرسو کامل بدید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    خیلی ممنون اقا ، ما سالهاست که داریم با این نسخه های IE میجنگیم ولی تا به حال راه حل درستی برای استفاده از css3 پیدا نکرده بودم
    باز هم ممنون

  7. #7

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    من فایل ها را به پروژم اضافه کردم ولی نمی دونم کد هایی زا که گفتین را کجا باید بنویسم؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    نقل قول نوشته شده توسط vhossein مشاهده تاپیک
    من فایل ها را به پروژم اضافه کردم ولی نمی دونم کد هایی زا که گفتین را کجا باید بنویسم؟؟
    کد خاصی در کار نیست. تنها کاری که شما باید بکنید اینه که در انتهای هر استایلی که از css3 توش استفاده کردن این عبارت
    behavior: url(/PIE.htc);

    رو بنویسین.
    به عنوان مثال:
    .box{-pie-background: linear-gradient(#EEFF99, #66EE33);
    behavior: url(/PIE.htc);
    }


  9. #9

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    متاسفانه برای من که کار نکرد؟؟؟(ie 7)

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    فکر کنم بایکات کردن ie راحترین کار باشد

  11. #11

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    بایکات یعنی چی؟؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    بایکات یعنی چی؟؟؟
    تحریم
    تحریم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    IE رو طراحان وب تحریم میکنن ، مایکروسافت توبه میکنه؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    ناسازگاری IE به زبان ساده !

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Hell Lord
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Hell
    پست
    230

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    کاش فقط نسخه ی 6 اینطور بود!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    تازه ، مایکروسافت میخواد مرورگر اپن سورس بزنه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aspismylove
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    هر جا قابل سکونت باشه
    پست
    495

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    به استادم گفتم برای سی اس اس 3 گفتش که حدود 80 % کاربرای ایران از اینترنت اکسپلورر 6استفاده میکننن
    برای همین ما هم باید با همین سی اس اس 2 کار کنیم



  18. #18
    کاربر دائمی آواتار hamiii
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب
    سن
    37
    پست
    365

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    البته گاهی اوقات هم میشه کاملا با CSS3 کار کرد. مثلا اگه شما یه سایت با موضوع طراحی سایت یا مثلا IT راه بندازید قاعدتا غالب بازدیدکنندگان دائمتان از مرورگرهای ff یا حداقل ie ورژنهای جدیدتر استفاده می کنند. البته باید قید اون چند درصدی که احتمالا از ie6 استفاده می کنند رو بزنین دیگه !

  19. #19

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    من تست کردم برام تویه ie جواب نداد. آدرس فایل رو هم مستقیم بش دادم.
    میشه یه نمونه بزارید شاید یه جای کارم اشتباه باشه!!

  20. #20

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    عزیز میشه کدتون رو بذارید؟؟؟
    فایل pie.htc رو دانلود کردید؟؟؟
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  21. #21

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    اره دانلود کردم.
    من تویه asp.net دارم می نویسم وقتی اجرا می کنم تویه ie جواب نمی ده. (البته فایرفاکس جواب میده)
    کدها:

    #box1
    {
    border: 1px solid #999;
    -webkit-border-radius: 10px;
    -moz-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;
    background-color: #00FFFF;
    height: 200px;
    width: 100px;
    behavior: url('JCode/PIE.htc');
    }


    اینطوری هم آدرس دادم(مستقیم):

    behavior: url(@'D:\Site\Site1\Site1\JCode\PIE.htc');


    ولی باز جواب نداد!
    کدهای پیش فرض خود سایت رو هم امتحان کردم باز هم جواب نداد.
    تویه روش اول (فکر کنم روش آدرس دهی درست باشه). تویه ie یه لحظه جعبه میاد ولی زود میره (البته اون موقع هم گوشه ها گرد نشدن!)

  22. #22

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    تازه تویه یکی از تاپیک ها خوندم باید فایل اپلود بشه! یعنی فایل باید تویه هاست بندازم بعد از آدرسش استفاده کنم؟
    چون من الان تویه سیستم خودم استفاده می کنم و هر دو فایل (کدهای سایتم و فایل pie) روی سیستم خودم هستن.
    اگر ممکنه کامل توضیح بدید. ممنون

  23. #23

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    کدتون رو باید اینجوری بنویسید :
    کد HTML:
    behavior: url('/JCode/PIE.htc');
    در مورد سوال دوم هم بله باید فایل رو هم مثل یک فایل CSS همراه سایت آپلود کنید.
    تا حالا سایت آپلود کردید؟؟
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  24. #24

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_shrk مشاهده تاپیک
    کدتون رو باید اینجوری بنویسید :
    کد HTML:
    behavior: url('/JCode/PIE.htc');
    در مورد سوال دوم هم بله باید فایل رو هم مثل یک فایل CSS همراه سایت آپلود کنید.
    تا حالا سایت آپلود کردید؟؟
    باز هم جواب نداد!!
    من دارم روی سیستم خودم سایت رو تست می کنم (یعنی هنوز سایت رو اپلود نکردم) سوالم هم همین بود: که وقتی دارم اینطوری سایت رو تست میی کنم (لوکال)، فایل لوکال باشه عیبی نداره یا باید فایل رو حتما اپلود کنم. اگه هر دو لوکال باشه جواب میده من هر چیزی تویه این تاپیک گفتن انجام دادم ولی جواب نگرفتم. اگر میشه یه فایل برام بعنوان مثال بزارید. ممنون پیگیری می کنید.

  25. #25

    Thumbs up نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    تو ضمیمه یک مثال گذاشتم ، امیدوارم مشکلتون حل بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_shrk : شنبه 12 آذر 1390 در 12:21 عصر
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  26. #26

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    ممنون. مشکل از جای دیگه بود! الان جواب گرفتم.
    یه سوال دیگه. این روش تویه همه مرورگرها جواب میده!؟ یعنی تا حالا پیش آمده تویه یه مرورگری جواب نده؟ (سایه دار بودن هم همین طور)
    باز هم ممنون

  27. #27

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    خدارو شکر ، بله جواب میده
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    سلام
    اين فايل PIE كه بعضي ها استفاده ميكنن مشكل داره من يه نمونه رو ضميمه كردم دانلود كنيد و استفاده كنيد حجمش 40 كيلو هست.
    من اين كدها رو روي سايت pergig كه يه هاست رايگان هست تست كردم و جواب داد.
    من امدم فايل PIE رو گذاشتم روي هاست پرگيگ بعد كدهاش رو هم روي همون سايت تست كردم و كار كرد.
    http://ravand.pergig.ir/pie.htm
    و از مرورگر اكسپلورر 6 به بعد هم جواب ميده و پايين تر جواب نميده. بازم خوبه.
    نكته ي ديگه اينكه اگه اين آدرس فايل PIE رو كه من فايلش رو روي سايت پرگيگ گذاشتم شما به همراه كدها بذاري روي مثلا سايت بلاگفا جواب نميده!
    <html>
    <head>
    <style>
    #box1
    {
    border: 1px solid #999;
    -webkit-border-radius: 10px;
    -moz-border-radius: 10px;
    border-radius: 10px;
    background-color: #00FFFF;
    height: 200px;
    width: 100px;
    behavior: url('http://ravand.pergig.ir/PIE.htc');
    }
    </style>
    </head>
    <body>

    <div id="box1">

    </div>
    </body>
    </html>

    فايل PIE

  29. #29

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    من تازه با این نوع دستورها هم مشکل پیدا کردم. مثلا بخواید گوشه سمت چپ را گرد کنید:

    -webkit-borde-top-leftr-radius: 10px;
    -moz-border-top-left-radius: 10px;
    border-top-left-radius: 10px;

    که تویه ie جواب نمیده!
    حالا به نظر شماها با توجه به اینکه ما در کشور ایران زندگی می کنیم و بیشتر کاربران آن ie است میشه به این فایل (pie) اعتماد کرد؟ در صورتی که گویا تمام ویژگی های css3 رو برای ie ساپورت نمی کنه!

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    نقل قول نوشته شده توسط maktab مشاهده تاپیک
    من تازه با این نوع دستورها هم مشکل پیدا کردم. مثلا بخواید گوشه سمت چپ را گرد کنید:

    -webkit-borde-top-leftr-radius: 10px;
    -moz-border-top-left-radius: 10px;
    border-top-left-radius: 10px;

    که تویه ie جواب نمیده!
    حالا به نظر شماها با توجه به اینکه ما در کشور ایران زندگی می کنیم و بیشتر کاربران آن ie است میشه به این فایل (pie) اعتماد کرد؟ در صورتی که گویا تمام ویژگی های css3 رو برای ie ساپورت نمی کنه!


    من الان روي سيستمم IE8 نصب دارم و اين كدهاي خودم رو كه شما مي بينيد رو تست كردم و مشكلي نداره. يه مشكلش اينه كه حتما بايد سايت كاملاً لود بشه تا گوشه ها گرد بشه . اينم كه نميشه همچين بهش گفت مشكل. حتي امدم اين كد رو با برنامه ي IEtester كه از مرورگرهاي اكسپلورر 5.5 تا 8 پشتيباني ميكنه تست كردم به جز نسخه ي 5.5 از همه پشتيباني ميكرد.
    الان روي اين ادرس گذاشتم يه تستي بكنيد.
    http://ravand.pergig.ir/pie.htm

  31. #31

    نقل قول: روشی برای استفاده Css3 در مرورگرهای ie6-8

    خب چیزی که شما گذاشتید تمام گوشه ها رو گرد می کنه. که من با اون مشکلی ندارم. ولی من میخوام یه گوشه رو گرد کنم. اگر میشه کدی که بالا گذشتم رو تست کنید متوجه میشید که تویه ie جواب نمیده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •