نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

  1. #1

    Red face بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    مرحله اول:
    کد زیر را در یک فایل متنی(نوت پد) نوشته و با فرمت bat در کنار فایل یا فایل های دیتابیس ذخیره کنید

    C:\PROGRA~1\WINRAR\RAR.EXE a -r -ag+DD-MM-YY-(HH-MM) -ibck -hm2 -m5 -os -dh d:\backup\backup\Bonsazbackup

    d:\backup\backup\Bonsazbackup مسیر ذخیره فایل بکاپ است
    C:\PROGRA~1\WINRAR\RAR.EXE مسیر نصب نرم افزار winrar است

    برای تست فایل bat را اجرا و نتیجه را مشاهده کنید!
    حال چگونه این جناب آقای فایل بکاپ گیری را مجبور نماییم تا در ساعات مشخص و روزانه اجرا شود!

    مرحله دوم:
    راه حل یافتن جانوری در جنگل های program files است به نام
    Task Scheduler

    در run تایپ کنید Task Scheduler یا از program files وارد Accessories شده و Task Scheduler را انتخاب کنید
    یک عدد Task جدید ایجاد کرده و آدرس فایل bat را داده و ساعت اجرا را مشخص کرده و در نهایت ذخیره نمایید

    به همین زیبایی به همین سادگی به همین لطافت

    پایان

  2. #2

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    سوال این حقیر را هم بی جواب نگزارید که محتاجیم شدیدا
    مشاهده

  3. #3
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    جهت زیپ کردن فایل جاری دراکسس بدون استفاده از Winzip ویا WinRar از کدزیر می توان استفاده کرد:

    Sub ZipFile(SourceFile , FileNameZip )
    ' SourceFile : Example: "F:\MyProgram\Myfile.mdb"
    ' FileNameZip : Example: "F:\MyProgram\BackUp\Myfile_90-09-25.zip"
    On Error GoTo errzip
    Dim oApp As Object
    If Len(Dir(FileNameZip)) > 0 Then Kill FileNameZip
    NewZip FileNameZip
    Set oApp = CreateObject("Shell.Application")
    oApp.Namespace(FileNameZip).CopyHere SourceFile
    Set oApp = Nothing
    Exit Sub
    errzip:
    MsgBox Err.Number & " - " & Err.Description
    End Sub

    Sub NewZip(sPath)
    If Len(Dir(sPath)) > 0 Then Kill sPath
    Open sPath For Output As #1
    Print #1, Chr$(80) & Chr$(75) & Chr$(5) & Chr$(6) & String(18, 0)
    Close #1
    End Sub

    مثال برای ایجاد کپی زیپ از فایل جاری در دایرکتوری جاری:
    ZipFile CurrentDb.Name, CurrentProject.Path & "\YourFileName.zip"

    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Amiri : سه شنبه 29 آذر 1390 در 22:16 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    دوست عزيز آقاي
    ramin005
    فايل bat ايجاد شده توسط كد شما كار نكرد. ميشه لطف كنيد و فايل bat رو درست كنيد و آپلود كنيد؟؟ ممنون ميشم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    دوست عزيز آقاي اميري
    لطفا نحوه استفاده از اين كد رو هم توضيح بديد.
    اگه نمونه بزاريد كه عالي ميشه.ممنون

  6. #6

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    نقل قول نوشته شده توسط Fatollah_ghazi مشاهده تاپیک
    دوست عزيز آقاي
    ramin005
    فايل bat ايجاد شده توسط كد شما كار نكرد. ميشه لطف كنيد و فايل bat رو درست كنيد و آپلود كنيد؟؟ ممنون ميشم
    فایل bat که بنده دارم ازش استفاده میکنم ضمیمه شد

    توجه: ویندوز سیستم بنده در درایو E نصب شده است
    توجه: مسیر بکاپ d:\backup\backup\Bonsazbackup
    توجه: مسیری که برای بکاپ تعریف شده است را حتما باید از قبل ایجاد کنید
    در مثال بنده باید در درایو D پوشه ی backup و داخل آن یه پوشه ی دیگر با همین نام ایجاد نمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    برادر عزيز متاسفانه باز هم نتيجه گرفته نشد.
    فايل Bat شما رو هم با آدرس جديد ويندوز خودم اجرا كردم در پوشه اي كه يك فايل اكسس در آن بود ولي كاري انجام نشد.

  8. #8

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    دقت کنید حتما مسیری که برای مقصد بکاپ تعریف کردید ایجاد شده باشه دقیقا به صورتی که در کد اومده.
    بنده دلیل دیگه ای نمیبینم برای اجرا نشدن
    اگر از صحت مسیر مقصد و نام فولدرای ایجاد شده مطمئن شدید برید سراغ فایل bat و کدهای میانی رو یکی یکی حذف و تست کنید شاید جواب گرفتید که بعید میدونم مشکل از کدها باشه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    با تشكر دوست عزيز
    درست شد ممنونم.

  10. #10

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!

    سلام دستت درست

  11. #11

    نقل قول: بکاپ گیری اتوماتیک و فشرده از دیتابیس بدون کشت و کشتار!


    رامین جان فوق العاده است. ممنون از لطفت. برای منم اجرا نمیشد ابتدا، کد رو به این شکل ویرایش کردم مشکل حل شد:
    C:\PROGRA~1\WINRAR\RAR.EXE a -r -ag+DD-MM-YY-(HH-MM) -ibck -m5 -os -dh d:\backup\backup
    یه نکته ای که وجود داره اینه که با اینکه ما دو تا فولدر backup داریم تو آدرس کد اما فایل رو تو آدرس d:\backup میریزه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •