نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

  1. #1

    Question مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    با سلام

    بنده یه فرمی دارم که بر اساس
    - بازه ی زمانی
    - بازه ی شماره های سریال
    - نوع بن صادر شده
    گزارشات رو هیلتر میکنه

    شماره سریال و نوع بن مشکلی نداره و عالی جواب میده اما متاسفانه هر کاری کردم نتونستم بر اساس تاریخ هم هیلتر کنم!
    در حالی که از طریق کوئری راحت میشه عمل هیلتر روی تاریخ را اعمال کرد

    تاریخ را به صورت تکست در جدول ذخیره میکنم
    بدون inputmask و عینا به صورت 1390/09/29

    فایل پیوستی گویای مشکل بنده است
    ممنون میشم اساتید اگر راهنمایی بفرمایند
    خیلی ضروری است
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    دوستان من واقعا گیر این یه تیکه موندما
    پلیز هلپ میییییییی !

  3. #3

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    برنامه پرنیان رو از نت دانلوذ کن
    بعد فرمت تاریخ دیتا بیستو بدار رو date/time بعد برو تو آپشن اکسس و تیک تاریخ هجری رو بزن تاریحات شمسی میشه و مشکلت حل میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    اقا من متوجه نشدم که چرا از کوئری استفاده نمیکنی
    در صورتی که با کوئری کارت راه میوفته میتونم برات اصلاحش کنم

  5. #5

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    اقا من متوجه نشدم که چرا از کوئری استفاده نمیکنی
    در صورتی که با کوئری کارت راه میوفته میتونم برات اصلاحش کنم
    گزارش الان جوری نوشته شده که مثلا اگر مینیمم "شماره سریال" خالی باشه و ماکزیمم برابر 200 باشه تا 200 نمایش میده
    یا مثلا نوع بن اگر انتخاب نشه همه ی بن هارو میاره
    تاریخ هم میخوام اینجوری تعریف شه
    مثلا اگر مینیمم بشه 1390/09/20 و ماکزیمم خالی باشه از بیستم به بعد رو نمایش بده
    آیا با کوئری همچین چیزی رو میشه پیاده کرد؟
    ممنون میشم اگر اصلاح کنید فایلو

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    چون ماهیت تاریخ شما تکست هست امکان اینکه مثل عدد با اون رفتار کنی و بگی ار فلان تاریخ بالاتر یا پایینتر رو لیست کنه وجود نداره . تنها راهی که به نظر من میرسه و من خودم در بنامم استفاده میکنم اینه که مقدار بالاترین فیلد رو به طور پیشفرض برابر با تاریخ جاری قرار بدی و مقدار پایینترین فیلد رو یا از کاربر بگیری یا پیشفرض یه مقدار کمتر از تاریخ روز باشه مثلا 30 روز و گزارش رو بگیری . اگه به دردت میخوره برات بزارم
    البته دوستان که به برنامه نویسی مسلط هستن حتما راه بهتری پیشنهاد میکنن

  7. #7

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    برای تکمیل بحث کوئری عرض کنم که بنده با کد زیر
    >=[forms]![search2]![text0] And <=[forms]![search2]![text2]

    در کوئری میتونم نتیجه بگیرم اما متاسفانه هرکاری میکنم نمیتونم این کد رو وارد کدهای VB کنم

    یه دلیل دیگه برای استفاده از وی بی به منظور هیلتر گزارشات اینه که دستم باز تر باشه برا اینکه در آینده اگه لازم شد هیلترای بیشتری اضافه کنم به گزارش
    با این حال اگر بشه فایل بالا رو با کوئری اصلاح کرد لطفا اینکارو برام انجام بدید

    سپاس از دوستان که منو راهنمایی میکنن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    همین کدی که قرار دادین برای کوئری کاملا صحیح است و نیاز به اصلاح ندارد
    فیلتر کردن در کوئری محدودیتهایی را ایجاد میکنه که با کد های SQL خیلی مسائل حل میشه .
    در VBA باید اقای امیری یا سایر دوستان و اساتید کمک کنن

  9. #9

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    چون ماهیت تاریخ شما تکست هست امکان اینکه مثل عدد با اون رفتار کنی و بگی ار فلان تاریخ بالاتر یا پایینتر رو لیست کنه وجود نداره
    برای اینکه من بتونم از فرم جستجویی که در فایل پیوستی طراحی کردم استفاده کنم چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟
    البته تا یادم نرفته بگم که توی دیتابیس اصلی برنامه داره دیتا وارد میشه و نزدیک 400 رکورد داره و تاریخ هایی که تا این لحظه ثبت شده برام مهم است که از بین نره!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    ببین کارتو راه میندازه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    عبارت فیلتر اصلاح شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    آقای امیری واقعا خیلی خیلی ممنونم از شما
    الان همه چی عالی کار میکنه فقط هیلتر نوع بن مشکل داره که وقتی انتخاب میشه خطای کد میگیره

    ممنون میشم اگر این خطا رو هم رفع کنید
    بسیار سپاسگزارم

  13. #13
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    قسمت زیر را جایگزین کنید

    If Not IsNull(Combobon) Then
    stLinkCriteria = stLinkCriteria & "AND noebon='" & Combobon.Column(1) & "'"
    End If


  14. #14

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    بی نهایت از کمک شما سپاسگزارم
    این مثال میتونه یه مثال خوب باشه برای کاربرانی مثل من که به تازگی با دنیای وی بی و اکسس آشنا شدن

  15. #15

    نقل قول: مشکل گزارش بر اساس تاریخ!

    تشکر فراوان از آقای عباس امیری بابت راهنمایی بسیا مفید
    موفق و پیروز باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •