نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #8

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    متدها و خصوصیات پوشه ها :

    Create Directory : برای ساخت پوشه میتونین از این متد استفاده کنید به شکل زیر :
    My.Computer.FileSystem.CreateDirectory("Complete Directory Name")


    مثال )
    My.Computer.FileSystem.CreateDirectory("c:\Temp")

    ** کد بالا یک پوشه به نام Temp را در مسیر درایو C ایجاد میکند.

    DirectoryExists : وقتی که قصد دارین وجود یا عدم وجود یک پوشه را چک کنید میتونین از این متد استفاده کنید خروجی این متد از نوع Boolean هست .
    My.Computer.FileSystem.DirectoryExists("Complete Directory Address")

    مثال )
    If Not My.Computer.FileSystem.DirectoryExists("c:\Temp") = True Then
    My.Computer.FileSystem.CreateDirectory("c:\Temp")
    MessageBox.Show("پوشه ایجاد شد")
    Else
    MessageBox.Show("پوشه ای وجود ندارد")
    End If

    ** کد بالا چک میکنه که آیا پوشه ای به نام Temp در مسیر درایو C وجود دارد یا خیر اگه وجود نداشت اونو ایجاد میکنه.

    CopyDirectory : وقتی که قصد دارین یک پوشه رو از مسیر فعلیش به مسیر جدید کپی کنید میتونین از این متد استفاده کنید.این متد2 پارامتر میگیره که یکی آدرس فعلی پوشه و دیگری آدرس مورد نظر برای کپی هست.
    My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("Source Folder Address","Destination Folder Address")

    مثال ) نمونه زیر چک میکنه که آیا پوشه ای به نام Temp در مسیر درایو C قرار دارد یا خیر اگه وجود داشت اونو به درایو E کپی میکند.
    If My.Computer.FileSystem.DirectoryExists("c:\Temp") = True Then
    My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("c:\Temp", "e:\Temp")
    Else
    MessageBox.Show("پوشه ای وجود ندارد")
    End If

    ** میتونین نام پوشه رو در مسیر جدید تغییر بدین :
    My.Computer.FileSystem.CopyDirectory("c:\Temp", "e:\Hello")


    CurrentDirectory : برای بدست آوردن مسیر دایرکتوری جاری میتونین از این خاصیت استفاده کنید به شکل زیر :
    MessageBox.Show(My.Computer.FileSystem.CurrentDire  ctory)


    MoveDirectory : برای جابه جا کردن پوشه از مسیر فعلی به مسیر جدید به کار میرود .
    My.Computer.FileSystem.MoveDirectory("Source DirectoryName","Destination DirectoryName")

    مثال )
    My.Computer.FileSystem.MoveDirectory("c:\Temp", "c:\Temp")


    GetDirectoryInfo : از این تابع میتونین برای دسترسی به اطلاعات یک پوشه از جمله زمان دسترسی به پوشه ، نام پوشه ، مسیر کامل پوشه و... استفاده کنید .

    --- LastAccessTime : برای بدست آوردن آخرین زمان دسترسی به پوشه میتونین از این خصیصه استفاده کنید(از نوع DateTime هست) :
    My.Computer.FileSystem.GetDirectoryInfo("c\:Temp")  .LastWriteTime


    ---CreationTime : برای بدست آوردن زمان ایجاد یک پوشه میتونین از این خصیصه استفاده کنید :
    My.Computer.FileSystem.GetDirectoryInfo("c:\Temp")  .CreationTime


    ---Name: برای بدست آوردن نام پوشه میتونین از این خصیصه استفاده کنید :
    MessageBox.Show(My.Computer.FileSystem.GetDirector  yInfo("c:\Temp").Name)

    ** خروجی قطعه کد بالا Temp هست.

    ---FullName : مسیر کامل فایل رو بر میگردونه :
    MessageBox.Show(My.Computer.FileSystem.GetDirector  yInfo("c:\temp").FullName)
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : شنبه 10 تیر 1391 در 00:25 صبح

تاپیک های مشابه

  1. آموزش کامل کار با نرم افزار InstallShield
    نوشته شده توسط babak869 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 250
    آخرین پست: سه شنبه 07 آذر 1396, 11:17 صبح
  2. سوال: آموزش نحوه کار با فایل های rdlc ،کسی داره ؟
    نوشته شده توسط shahab_ss در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1394, 02:28 صبح
  3. سوال: درخواست آموزش کامل کار با دیتابیس در vb.net
    نوشته شده توسط maminb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 20:48 عصر
  4. سوال: آموزش کامل کار با InstallSheild
    نوشته شده توسط دلفی+ زندگی در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 19:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •