نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن فایل مخفی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    هر جا عشقم بکشه
    سن
    43
    پست
    47

    خواندن فایل مخفی

    دوستان سلام برنامه من ،با دستور زیر فایل رو باز می کنه و محتویات رو می خوانه و بعدشم می بنده :

    FileOpen(1, "passvausersabtefaktorvaresidha.ini", OpenMode.Input)
    Input(1, s)
    a = (s)
    FileClose()


    حالا می خوام محتویات فایل مخفی رو بخونه.میخوام طوری باشه که کاربر بهش دسترسی نداشته باشه.لطفا کمک کنید.
    ممنونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,605

    نقل قول: خواندن فایل مخفی

    FileOpen(1, "passvausersabtefaktorvaresidha.ini", OpenMode.Input)

    Input(1, s)

    a = (s)

    FileClose()
    مطمئنی که این دستور درست عمل می کنه؟

    Dim length As Long = FileIO.FileSystem.GetFileInfo(FileName).Length
    Dim fo As Integer = 0
    fo = IO.File.Open(FileName, IO.FileMode.OpenOrCreate).Read(file, 0, length)
    FileClose(fo)

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    هر جا عشقم بکشه
    سن
    43
    پست
    47

    نقل قول: خواندن فایل مخفی

    بله دوست عزیز دارم در حال حاضر با این دستور کار می کنم و کاملا مقدار یک فایل هم می تونم عوض کنم.
    دوست عزیز من آدرس فایل رو کجا باید وارد کنم ؟
    بجای file چی بنویسم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,605

    نقل قول: خواندن فایل مخفی

    دستور پستشماره 2 واسه خوندن فایل بصورت باینریه
    file یه آرایه است که مقدار ورودی byref تابع read رو می گیره که همون اطلاعات فایل خونده شده است

    اگه برای خوندن و نوشتن رو فایل متنی می خوای ایناهاش

    واسه خوندن فایل متنی البته نوع فایل default باسه اگه default ذخیره شده باشه
    txt = FileIO.FileSystem.ReadAllText(My.Application.Info.  DirectoryPath + "\DirectoryManagementList.dml", System.Text.Encoding.UTF7)


    واسه نوشتن تو فایل

    FileIO.FileSystem.WriteAllText(FilePath, Text, False/True)

تاپیک های مشابه

  1. خواندن فایل txt . در ویژوال بیسیک و ریختن آن در یک text box
    نوشته شده توسط احمد حسین بنا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1391, 13:42 عصر
  2. خواندن فایل و چگونگی نمایش آن
    نوشته شده توسط golpoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1383, 16:52 عصر
  3. خواندن فایل xml
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 بهمن 1382, 13:17 عصر
  4. خواندن فایل xml
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 بهمن 1382, 11:43 صبح
  5. خواندن فایل unicode
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 آذر 1382, 20:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •