نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    نقل قول نوشته شده توسط xxnagin مشاهده تاپیک
    سلام




    شما باید از directoryinfo استفاده بکنید

    Private Sub ListBox1_DragDrop(sender As Object, e As DragEventArgs) Handles ListBox1.DragDrop
    Dim data As String() = DirectCast(e.Data.GetData(DataFormats.FileDrop), String())
    For i = 0 To data.Count - 1
    Dim dir As New IO.DirectoryInfo(data(i))
    For Each f As IO.FileInfo In dir.GetFiles()
    ListBox1.Items.Add(f.FullName)
    Next
    Next
    End Sub
    Private Sub ListBox1_DragEnter(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) Handles ListBox1.DragEnter
    If (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop)) Then
    e.Effect = DragDropEffects.Copy
    End If
    End Sub

    خیلی ممنونم که جواب دادید این جواب شما تا 99 درصد کار کرد ولی وقتی داخل یه پوشه پوشه هایی دیگری باشه کار نمیکنه(البته فایل های پوشه اول ثبت میشه ولی بقیه نه) ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: آموزش کامل کار با فایل ها و فولدرها در VB.NET

    اگه شما در قسمت dir.GetFiles() را دیده باشید دو تا خاصیت دیگه هم داره
    که یکی برای پسوندها هستش ودیگری برای هم پسوند , و هم SearchOption
    که دومی همونی هستش که میخواین که در پسوندها , پسوندی که میخواهید رو که میخواید رو براتون فیلتر میکنه
    برای همه فایلها از *.* استفاده کنید و SearchOption هم برای وقتی داخل یه پوشه پوشه هایی دیگری باشه از AllDirectories و خود پوشه TopDirectoryOnly استفاده میشه


    For Each f As IO.FileInfo In dir.GetFiles("*.*", IO.SearchOption.AllDirectories)
    ListBox1.Items.Add(f.FullName)
    Next

تاپیک های مشابه

  1. آموزش کامل کار با نرم افزار InstallShield
    نوشته شده توسط babak869 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 250
    آخرین پست: سه شنبه 07 آذر 1396, 11:17 صبح
  2. سوال: آموزش نحوه کار با فایل های rdlc ،کسی داره ؟
    نوشته شده توسط shahab_ss در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1394, 02:28 صبح
  3. سوال: درخواست آموزش کامل کار با دیتابیس در vb.net
    نوشته شده توسط maminb در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 20:48 عصر
  4. سوال: آموزش کامل کار با InstallSheild
    نوشته شده توسط دلفی+ زندگی در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 19:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •