نمایش نتایج 1 تا 40 از 40

نام تاپیک: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

  1. #1

    حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    با سلام
    چطور می شه امکان دسترسی کاربر به قسمت فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet یک فرم که به یک جدول باند شده را حذف کرد ؟
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    یا سلام
    دوستان کسی راهی برای این مساله سراغ داره؟
    با تشکر

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    با سلام
    چطور می شه امکان دسترسی کاربر به قسمت فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet یک فرم که به یک جدول باند شده را حذف کرد ؟
    با تشکر
    سلام
    طبق تصویر ضمیمه ویژگی shortcut menu فرم را در حالت no قرار بده !
    یا علی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    با سلام
    در اینصورت منوی راست کلیک شخصی که دارم هم غیر فعال می شه در صورتی که می خوام فقط منوی اکسس را که در شکل نشان دادم غیر فعال کنم و منوی شخصی خودم فعال بمونه
    آیا این مساله به هر نحوی امکان پذیر هست ؟
    با تشکر

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    با سلام
    در اینصورت منوی راست کلیک شخصی که دارم هم غیر فعال می شه در صورتی که می خوام فقط منوی اکسس را که در شکل نشان دادم غیر فعال کنم و منوی شخصی خودم فعال بمونه
    آیا این مساله به هر نحوی امکان پذیر هست ؟
    با تشکر
    سلام
    راستش من در برنامه هایم از منوی اکسس استفاده نمی کنم که این مورد شما را امتحان کنم ، ولی فکر کنم با توجه به اینکه از شورتکات منوی شخصی استفاده می کنید باید خصوصیت shortcut menu را برابر با yes قرار داده و در زیر آن نام شورتکات منوی خود را برای آیتم shortcut menu Bar انتخاب نمائید .
    یا علی

  6. #6

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    سلام
    1- من هم برای فعال کردت منوی راست کلیکی که به طور شخصی می سازم همین تنظیمات را انجام می دهم و منوی راست کلیک اکسس از کار می افتد و به جای آن موی شخصی ام فعال می شود در نمای Datasheet هم همینطور می شود تنها مشکل این است که در نمای Datasheet زیانه ای که در شکل هست باقی می ماند
    2- شما برای داشتن منوی راست کلیک از چه روشی استفاده می کنید اگه درست متوجه شده باشم برای منوی راست کلیک از روش دیگری گفتید که استفاده می کنید یا نه ، کلا از منوی راست کلیک استفاده نمی کنید چه شخصی و چه از منوی اکسس ؟
    با تشکر

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    سلام
    1- من هم برای فعال کردت منوی راست کلیکی که به طور شخصی می سازم همین تنظیمات را انجام می دهم و منوی راست کلیک اکسس از کار می افتد و به جای آن موی شخصی ام فعال می شود در نمای Datasheet هم همینطور می شود تنها مشکل این است که در نمای Datasheet زیانه ای که در شکل هست باقی می ماند
    2- شما برای داشتن منوی راست کلیک از چه روشی استفاده می کنید اگه درست متوجه شده باشم برای منوی راست کلیک از روش دیگری گفتید که استفاده می کنید یا نه ، کلا از منوی راست کلیک استفاده نمی کنید چه شخصی و چه از منوی اکسس ؟
    با تشکر
    سلام
    1- بنده در برنامه هایم منوی راست کلیک را غیر فعال می کنم.
    2- نمونه ای را در اینجا قرار بده تا بررسی و انشاءالله مشکل برطرف شود .
    یا علی

  8. #8

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    با سلام و تشکر
    در فایل ضمیمه می خواهم راست کلیک حفظ شود ولی زبانه فیلترینگ مطابق شکل در پست اول غیر فعال باشد
    اگر هم امکان پذیر نیست اگه راهی دیگر برای این منظور پیشنهاد کنید ممنون می شوم
    با تشکر فراوان
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    با سلام
    برای این مساله راهکاری هست ؟
    با تشکر

  10. #10
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    با سلام
    برای این مساله راهکاری هست ؟
    با تشکر
    برای دستکاری تب های اکسس سری به تاپیک همکاری وهمفکری جهت ایجاد یک ریبون ساز ساده ولی بدون محودیت بزنید


  11. #11

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Amiri مشاهده تاپیک
    برای دستکاری تب های اکسس سری به تاپیک همکاری وهمفکری جهت ایجاد یک ریبون ساز ساده ولی بدون محودیت بزنید

    بسیار عالی بود
    ولی من نمی خوام ریبون بسازم شاید من درست از نمونه شما نتونستم برای منظور این تاپیک استفاده کنم
    من می خوام راست کلیک شخصیم فعال باشه در حالی که مطابق عکس فوق منوی کنار تیتر های اکسس غیر فعال باشه
    آیا می شه با روش شما این کار را انجام داد؟
    با تشکر

  12. #12

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    با سلام
    راهکاری پیدا نشد ؟
    با تشکر

  13. #13

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    برای این مساله کسی راهکاری داره؟
    این مساله برام مهم شده و لی هنوز راهکاری که عملی بشه پیدا نکردم!
    ممنون می شم یکی راهکاری اراِِیه بده.
    با تشکر

  14. #14

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    با سلام
    در اینصورت منوی راست کلیک شخصی که دارم هم غیر فعال می شه در صورتی که می خوام فقط منوی اکسس را که در شکل نشان دادم غیر فعال کنم و منوی شخصی خودم فعال بمونه
    آیا این مساله به هر نحوی امکان پذیر هست ؟
    با تشکر
    این را در فرو م سایت ماکروسافت هم جواب نگرفتم و حرفه ای هاش هم گفتند نمی شه !!!!!
    ولی راهش را پیدا کردم
    برای این منظور باید کارهای زیر را انجام داد :

    1- در قسمت طراحی فرم در زبانه Other در قسمت shotrtcut menu گزینه No را انتخاب کنید.
    2- در قسمت طراحی فرم در زبانه Other در قسمت shotrtcut menu bar نام ماکرویی که منوی راست کلیک خاص خودتان را ایجاد می کند بنویسید
    3-در رویداد On current کد زیر را بنویسید
    Me.ShortcutMenu = True 0
    یا این طوری بنویسیم :
    If Me.CurrentView = 2 Then
    Me.ShortcutMenu = True
    End If

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : جمعه 15 آذر 1392 در 18:00 عصر

  15. #15

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    اما هنوز یک مشکلی با قی مانده و اینکه وقتی از این روش برای سابفرم استفاده می کنم فقط وقتی در ابتدا فرم را باز می کنم درست کار می کنه ولی وقتی با یک دگمه بین نمای فرم و دیتاشیت رفت و برگشت می کنم دوباره این منویی که در پست 1 نمایش دادم فعال می شه که نمی خوام بشه
    دوستان و اساتید لطفا بررسی بفرمایند تا انشالله این مشکل من حل بشه

    یک فایل هم ضمیمه کرده ام که بتونه در وقت دوستان و اساتید صرفه جویی کنه
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر
    در فایل ضمیمه می خواهم راست کلیک حفظ شود ولی زبانه فیلترینگ مطابق شکل در پست اول غیر فعال باشد
    اگر هم امکان پذیر نیست اگه راهی دیگر برای این منظور پیشنهاد کنید ممنون می شوم
    با تشکر فراوان
    در فایل ضمیمه زبانه Sort & Filter در تب Home مخفی شده است .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Amiri : شنبه 16 آذر 1392 در 21:55 عصر

  17. #17

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    با سلام و تشکر
    دوست عزیز منظورم تبها یی که گفتید نیست بلکه منوهایی است که در نمای Datasheet روی عنوان تکست باکسها مطابق آنچه در شکل پست 1 نشان دادم وجود دارد لطفا تجدید نظر بفرمایید
    در واقع در فایل ضمیمه این مساله برای حالت عادی درست شده ولی مشکل وقتی است که به وسیله دگمه روی فرم بین نمای فرم و نمای datasheet رفت و برگشت می کنیم که این تنظیمات از دست می رود اگر بشه این تنظیمات را حفظ کرد مساله حل می شود
    امید است با تجربه شما این مساله هم مثل سایر مسایل حل گردد
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : شنبه 16 آذر 1392 در 23:19 عصر

  18. #18

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    راهی برای این مساله پیدا نشد؟
    با تشکر

  19. #19

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    سلام
    1- بنده در برنامه هایم منوی راست کلیک را غیر فعال می کنم.
    2- نمونه ای را در اینجا قرار بده تا بررسی و انشاءالله مشکل برطرف شود .
    یا علی
    با سلام
    جناب بهرامی شما نمونه آخر را ملاحظه کردید ؟
    با تشکر

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    با سلام
    جناب بهرامی شما نمونه آخر را ملاحظه کردید ؟
    با تشکر
    سلام
    راهکار زیر را بکار ببر انشاءالله که جواب بده :
    ابتدا کد زیر را در قسمت ماژول عمومی سابفرم وارد کن !

    Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer


    در مرحله بعد در رویداد تایمر سابفرم با TimerInterval مثلاً 10 کدهای زیر را وارد کن!

    'اگر بر روي موس کليک راست انجام شود
    If GetAsyncKeyState(2) = -32767 Then
    Me.ShortcutMenu = True
    End If
    'اگر بر روي موس کليک چپ انجام شود

    If GetAsyncKeyState(1) = -32767 Then
    Me.ShortcutMenu = False
    End If


    یا علی

  21. #21

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    در نمای Datasheet راست کلیک شخصی فعال هست و زبانه های روی منوهای مورد نظز هم غیر فعال می شوند تا اینجا هدف تامین شده و با رفت و برگشت به نمای فرمی و دیتاشیت هم حفظ می شود اما وقتی به نمای فرمی با دگمه مربوطه ای که در فایل نمونه گذاشته ام ، می رویم راست کلیک غیر فعال هست !
    با تشکر

  22. #22

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    دوست گرامی احسنت بر شما
    با ادغام روشی که در فایل نمونه گذاشته بودم و روش شما درست شد ( احتمالا منظور شما همین بوده و پست قبل من بر اساس بکار بردن تنهایی کدهای شما صورت گرفت که نتیجه کامل را نداشت )
    نمونه کامل را نیز در زیر ضمیمه کردم
    بسیار ممنونم

    فقط یک سوال اینکه در خط اول برای قسمت عمومی ماژول (user32) برای ویندوز 64بیتی و 32 بیتی همین هست ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    این کدها نیز هنوز به تنهایی جواب نمی ده و به همراه کدهایی که در فایل پست قبل گذاشتم هم جواب نمی ده (پست 22 را ملاحظه کنید)
    متوجه نشدم ، در نمونه پست 22 که جواب داد
    اشکالش کجاست؟

  24. #24

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    جناب بهرامی
    یک مساله هنوز باقی مانده : فایل ضمیمه در پست 22 وقتی درست عمل می کتد که وقتی به نمای فرمی می رویم ، یکبارحتما راست کلیک کنیم ولی در صورتی که بدون راست کلیک به نمای دیتاشیت برگردیم زبانه ها دوباره فعال می شوند
    شاید دستوری که باعث شود که به طور خودکار وقتی وارد نمای فرمی می شویم منوی راست کلیک عمل کند ( و چه بهتر اگه خودکار هم بسته شود ) این مساله را هم حل کند
    برای این حل این مورد چه راهکاری وجود دارد ؟
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : یک شنبه 08 دی 1392 در 00:35 صبح

  25. #25
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    جناب بهرامی
    یک مساله هنوز باقی مانده : فایل ضمیمه در پست 22 وقتی درست عمل می کتد که وقتی به نمای فرمی می رویم ، یکبارحتما راست کلیک کنیم ولی در صورتی که بدون راست کلیک به نمای دیتاشیت برگردیم زبانه ها دوباره فعال می شوند
    شاید دستوری که باعث شود که به طور خودکار وقتی وارد نمای فرمی می شویم منوی راست کلیک عمل کند ( و چه بهتر اگه خودکار هم بسته شود ) این مساله را هم حل کند
    برای این حل این مورد چه راهکاری وجود دارد ؟
    با تشکر
    سلام
    با این وجود باید در رویداد کلیک کمند باتن کد زیر را وارد کرد :

    Me.Table1subform.Form.ShortcutMenu = False

    یا علی

  26. #26

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    احسنت ، عالی بود ، خیلی ممنون
    نونه نهایی را هم ضمیمه کردم

    اما این کدها یک قابلیت ذاتی اکسس را از بین می بره و آنهم این است که در حالت عادی (بدون نوشتن این کدها ) وقتی در سابفرم جای فیلد ID و Field1 را باموس تغییر می دهیم و از برنامه خارج شده و دوباره وارد می شویم این تعویض مکانی را ذخیره و حفظ می کند
    که با نوشتن این کدها و تنظیمات انجام شده این تغییر ذخیره و حفظ نمی شود

    آیا برای این مساله هم راهکاری هست ؟


    باتشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : یک شنبه 08 دی 1392 در 21:52 عصر

  27. #27
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    احسنت ، عالی بود ، خیلی ممنون
    نونه نهایی را هم ضمیمه کردم

    اما این کدها یک قابلیت ذاتی اکسس را از بین می بره و آنهم این است که در حالت عادی (بدون نوشتن این کدها ) وقتی در سابفرم جای فیلد ID و Field1 را باموس تغییر می دهیم و از برنامه خارج شده و دوباره وارد می شویم این تعویض مکانی را ذخیره و حفظ می کند
    که با نوشتن این کدها و تنظیمات انجام شده این تغییر ذخیره و حفظ نمی شود

    آیا برای این مساله هم راهکاری هست ؟


    باتشکر
    سلام
    مطمئنی؟
    من در محیط اکسس 2003 و 2007 امتحان کردم و مشکلی که شما به آن اشاره کردید پیش نیامد .
    من چندین دفعه فیلد ID و Field1 را باموس جابجا کردم و عرض ستون های آنها رانیز تغییر دادم و از برنامه خارج شدم و در هر دفعه ملاحظه کردم که تغییرات ذخیره گردیده است.
    راستی از یه چیزی خیلی متعجم و آن اینکه واقعاً موضوع این تاپیک برای کاربران و برنامه نویسان اکسس اینقدر بی اهمیت بوده که نسبت به رد و بدل شدن سوالات و پاسخ هائی که منتج به نتیجه گردید بی تفاوت بوده اند، شاید هم دوستان قبلاً جواب آن را میدانسته اند !!!!!!!!!
    الله و اعلم

    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : یک شنبه 08 دی 1392 در 23:28 عصر

  28. #28

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    با سلام
    من همین الان دوباره فایل ضمیمه آخر را دانلود کردم وتست کردم روی ویندوز Xp با اکسس 2010 ولی همچنان این مساله را دارم
    یعنی ممکنه اکسسم خراب شده باشد ؟
    البته میرم تا با اکسس 2013 هم تست کنم روی ویندوز 7
    از سایر دوستان هم اگر فایل نمونه آخر را بزرگواری کنند تست کنند و نتیجه را اعلام کنند ممنون می شم
    با تشکر

  29. #29

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    جناب بهرامی عزیز
    متاسفانه در 2013 هم جواب منفی است و مشکل هنوز پا برجاست !!!!
    سایر دوستان لطف کنند زحمت بکشند فایل را تست کنند و نتیجه را اعلام نمایند
    با تشکر

  30. #30
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    جناب بهرامی عزیز
    متاسفانه در 2013 هم جواب منفی است و مشکل هنوز پا برجاست !!!!
    سایر دوستان لطف کنند زحمت بکشند فایل را تست کنند و نتیجه را اعلام نمایند
    با تشکر
    با ورژن 2007 چک شد مشکلی نداشت . تغییرات بعد از ورود وخروج برنامه حفظ می شدند.

  31. #31

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    با تشکر از جناب امیری عزیز
    میرم با 2007 تست کنم و نتیجه را اعلام خواهم کرد تا ببینیم با 2010 به بعد مشکل دارد یا بالاخره موضوع چیست ؟
    با تشکر

  32. #32

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    بله در 2007 کاملا درست عمل می کنه ولی در 2010 و 2013 خیر

    حالا به نظر اساتید محترم چه باید کرد ؟
    آیا کدی برای ذخیره سازی این جابجایی ها وجود داره ؟(که فکر می کنم مربوط به Tab Order هم شود )

    توجه :
    البته یک تستی انجام دادم ( شاید به بدست آوردن راهکار توسط دوستان کمکی کنه ) که در 2010 و 2013 هم جواب داد و آنهم اینکه فرم را در نمای Layoutview بردم و فیلدها را جابجا کردم و جای یک کنترل را هم در فرم اصلی جابجا کردم و از فرم خارج شدم ( در هنگام خروج می پرسه که تغییرات را ذخیره کنم که البته با دستور Docmd.setwarning=false این پرسش حذف می شود ) و بعد از برگشت این جابجایی فیلد ها هم در ست ذخیره می شه .
    اما در همین مساله مشکلی وجود داره که در تاپیک جداگانه زیر مطرح کردم که اگه دوستان لطف کنند و بررسی کنند می تونه راهکاری برای این تاپیک هم به حساب بیاد ( البته می شه کاچی بهتر از هیچی برای این مساله )
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%A7-Hideaccess

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : دوشنبه 09 دی 1392 در 02:34 صبح

  33. #33
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    بله در 2007 کاملا درست عمل می کنه ولی در 2010 و 2013 خیر

    حالا به نظر اساتید محترم چه باید کرد ؟
    آیا کدی برای ذخیره سازی این جابجایی ها وجود داره ؟(که فکر می کنم مربوط به Tab Order هم شود )

    توجه :
    البته یک تستی انجام دادم ( شاید به بدست آوردن راهکار توسط دوستان کمکی کنه ) که در 2010 و 2013 هم جواب داد و آنهم اینکه فرم را در نمای Layoutview بردم و فیلدها را جابجا کردم و جای یک کنترل را هم در فرم اصلی جابجا کردم و از فرم خارج شدم ( در هنگام خروج می پرسه که تغییرات را ذخیره کنم که البته با دستور Docmd.setwarning=false این پرسش حذف می شود ) و بعد از برگشت این جابجایی فیلد ها هم در ست ذخیره می شه .
    اما در همین مساله مشکلی وجود داره که در تاپیک جداگانه زیر مطرح کردم که اگه دوستان لطف کنند و بررسی کنند می تونه راهکاری برای این تاپیک هم به حساب بیاد ( البته می شه کاچی بهتر از هیچی برای این مساله )
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%A7-Hideaccess

    با تشکر
    سلام
    بنده متأسفانه تاکنون باورژن های بالاتر از 2007 کار نکرده ام ، به همین خاطر نمیتوانم نظری بدهم.

    یا علی

  34. #34

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    با تشکر از همراهی جناب بهرامی
    جناب امیری شما چطور؟
    به هر حال این مساله برای برنامه هایی که با ورژنهای پایینتر نوشته می شوند هم اهمیت لازم را دارد چرا که کاربرانشان ممکن است از ورژنهای بالاتر استفاده کنند که در اینصورت با این مساله مواجه می شوند
    با تشکر

  35. #35

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    سلام
    بنده متأسفانه تاکنون باورژن های بالاتر از 2007 کار نکرده ام ، به همین خاطر نمیتوانم نظری بدهم.

    یا علی
    جناب بهرامی عزیز کارت واقعا عالی بود و مساله مهمی را حل نمودید و با این کار حالا می تونم از امکانات Datasheet در پروژه ها استفاده کنم
    در مورد Access 2010 , 2013 یک باگ وجود داره که اگر در سابفرم که در نمای Datasheet هست Form Header یا Page Footer قرار داشته باشد این اتفاق می افتد و جابجایی فیلد ها ذخیره نمی شود و در صورت حذف آن این مساله رفع می شود .
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : شنبه 14 دی 1392 در 13:32 عصر

  36. #36

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    جناب بهرامی عزیز
    متاسفانه هنوز یک مشکل باقی است
    مسایلی که تا اینجا حل شده :
    1- زبانه هایی که روی منوی تیتر ها چنانکه در پست اول در شکل نشان داده شده به درستی حذف شدند
    2- هنگام سویچ بین نمای فرمی و دیتاشیتی این زبانه ها حذف شده ، باقی می مانند
    3-منوی راست کلیک شخصی به درستی عمل می کند

    مشکلات باقی مانده :
    1- در اکسس 2007 : راست کلیک شخصی درست عمل نمی کنه و کلا منوی خود اکسس ظاهر می شه( البته من با این ورژن سرو کاری ندارم فقط تست کردم انشالله جناب امیری یا دیگر دوستان این مساله را روی 2007 تست می کنند و تاییدیه آنرا اعلام می کنند )

    2- اما مساله در 2010 : راست کلیک شخصی درست عمل می کنه ولی فقط روی منوی تیتر ها که راست کلیک می کنیم متاسفانه هنوز منوی راست کلیک خود اکسس فعال می شه

    لذا خواهشمند است شما نیز این مساله را تست بفرمایید (و در صورت وجود آن روی 2003 که شما با آن کار می کنید ) چاره ای برای آن بیاندیشید تا انشالله این تاپیک به سرانجام رسیده و زحمات شما نیز هدر نرود چرا که هنوز با وجود این مساله نمی توان آنرا در پروژه ها استفاده نمود
    لطفا فایل ضمیمه را ملاحظه فرمایید
    با سپاس بسیار
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #37
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    سلام حمید عزیز!
    پیگیریهایت بی نظیره
    فایل ضمیمه را ببین !
    نام و عملکرد هر کدام از آیتم های شورتکات منو در جداول قابل اضافه شدن و ویرایش است(البته با توجه به ماژول فایل) .
    آن را در ورژن مختلف امتحان کن ، فکر کنم به دردت بخوره
    شاید بنده بعلت مشغله کاری زیاد وقت بررسی آن را نداشته باشم.
    راستی زیاد وقت نکردم فایل شما را امتحان کنم ، ولی نکته ای که دستگیرم شد این بود که شورتکات منو فایل نمونه شما در اکسس 2003 جوابگو نمی باشد .
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #38

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    جناب بهرامی عزیز
    متاسفانه هنوز یک مشکل باقی است
    مسایلی که تا اینجا حل شده :
    1- زبانه هایی که روی منوی تیتر ها چنانکه در پست اول در شکل نشان داده شده به درستی حذف شدند
    2- هنگام سویچ بین نمای فرمی و دیتاشیتی این زبانه ها حذف شده ، باقی می مانند
    3-منوی راست کلیک شخصی به درستی عمل می کند

    مشکلات باقی مانده :
    1- در اکسس 2007 : راست کلیک شخصی درست عمل نمی کنه و کلا منوی خود اکسس ظاهر می شه( البته من با این ورژن سرو کاری ندارم فقط تست کردم انشالله جناب امیری یا دیگر دوستان این مساله را روی 2007 تست می کنند و تاییدیه آنرا اعلام می کنند )

    2- اما مساله در 2010 : راست کلیک شخصی درست عمل می کنه ولی فقط روی منوی تیتر ها که راست کلیک می کنیم متاسفانه هنوز منوی راست کلیک خود اکسس فعال می شه

    لذا خواهشمند است شما نیز این مساله را تست بفرمایید (و در صورت وجود آن روی 2003 که شما با آن کار می کنید ) چاره ای برای آن بیاندیشید تا انشالله این تاپیک به سرانجام رسیده و زحمات شما نیز هدر نرود چرا که هنوز با وجود این مساله نمی توان آنرا در پروژه ها استفاده نمود
    لطفا فایل ضمیمه را ملاحظه فرمایید
    با سپاس بسیار
    راه حل این مساله پیدا شد و این که با برداشتن تیک Allow Default shortcut menu در قسمت
    Access Option----->Current Database------> Ribbon and Toolbar Option مشکل برطرف می شود
    اما چه فایده که هنوز نمی شود در پروژه ها از آن استفاده کرد زیرا
    یک مشکل اساسی باقی مانده و آنهم وقتی است که فایل را به صورت ACCDE تبدیل می کنیم که مساله ذخیره نشدن تغییر جای فیلدها در نمای ِDatasheet باقی می ماند اگه کسی راهکارش را بداند ممنون می شیم
    توجه این یک باگ نیست ، این یک مساله در فرمت MDE و Accde است که اجازه تغییر در طراحی را نمی دهد.
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : دوشنبه 16 دی 1392 در 04:24 صبح

  39. #39

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    سلام حمید عزیز!
    پیگیریهایت بی نظیره
    فایل ضمیمه را ببین !
    نام و عملکرد هر کدام از آیتم های شورتکات منو در جداول قابل اضافه شدن و ویرایش است(البته با توجه به ماژول فایل) .
    آن را در ورژن مختلف امتحان کن ، فکر کنم به دردت بخوره
    شاید بنده بعلت مشغله کاری زیاد وقت بررسی آن را نداشته باشم.
    راستی زیاد وقت نکردم فایل شما را امتحان کنم ، ولی نکته ای که دستگیرم شد این بود که شورتکات منو فایل نمونه شما در اکسس 2003 جوابگو نمی باشد .
    یا علی
    با سلام
    جناب بهرامی عزیز! با تشکر از حسن برخورد شما! و ارایه فایل بسیار خوبتان
    خوشحالیم از این که نه تنها شما از پی گیریها خسته نمی شوید بلکه آنرا ارزش می دانید و این ، خود ، از همین ویژگی و ارزشهای جنابعالی حکایت دارد که بسی جایی قدردانی است.
    ماژولی که ارایه کردید بی نظیر است و در همه نسخه های 2007 و 2010 , 2013 از آن جواب گرفتم.
    اما یک مشکل هست که اگه رفع نشه باز استفاده از آن میسر نخواهد بود : این که با ماژول های مخفی سازی پنجره اصلی اکسس از کار می افتد و اصلا عمل نمی کند
    ماژول هایی از جمله HideAccess
    حال اگر ممکن است شما و سایر دوستان نیز بررسی فرمایید و اگر بشه این مساله را حل کرد که فوق العاده خواهد بود و انشالله کار تمام و به نتیجه خواهد رسید.

  40. #40

    نقل قول: حذف امکان فیلتر و سورت کردن در نمای Datasheet

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    یک مشکل اساسی باقی مانده و آنهم وقتی است که فایل را به صورت ACCDE تبدیل می کنیم که مساله ذخیره نشدن تغییر جای فیلدها در نمای ِDatasheet باقی می ماند اگه کسی راهکارش را بداند ممنون می شیم
    توجه این یک باگ نیست ، این یک مساله در فرمت MDE و Accde است که اجازه تغییر در طراحی را نمی دهد.
    جواب در لینک زیر حاصل شد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1986408
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : شنبه 17 اسفند 1392 در 00:23 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه بایند کردن گرید طوری که امکان فیلتر کردن داشته باشد!!!
    نوشته شده توسط shahramap در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1392, 01:57 صبح
  2. سوال: حذف امکان پاک کردن رکورد در دیتا گرید
    نوشته شده توسط hossein-khoshseyar در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مهر 1389, 07:33 صبح
  3. حذف تمام اطلاعات و ریست کردن مقدار Identity
    نوشته شده توسط tazekar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 23:16 عصر
  4. سورت کردن جدول
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1382, 10:51 صبح
  5. حذف رکوردهای فیلتر شده از یک table
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1381, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •