نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتقال آرایه دو بعدی به اکسل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار f_g1348
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    551

    انتقال آرایه دو بعدی به اکسل

    سلام
    دوستان چطور می تونم یک آرایه دو بعدی که در C#‎ دارم رو به یک فایل اکسل صادر کنم ؟
    ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: انتقال آرایه دو بعدی به اکسل

    سلام نگفتی تا چه حد خودت نوشتی؟ اصلا با اکسل میتونی ارتباط برقرار کنی؟ اگه میتونی با اکسل ارتباط برقرار کنی یه Range تعریف کن (میشه گفت ارایه تک بعدی بصورت ستونی) و مقادیر هر خانه ارایه دو بعدی رو با یه حلقه دراین ارایه تک بعدی قراربده.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: انتقال آرایه دو بعدی به اکسل

    من از این استفاده می کنم: DanielRieck.ExcelExporter
    من با این کد از دیتاگریدویو خروجی Excel می گیرم:
                DanielRieck.ExcelExporter.ExcelExporter excel = new DanielRieck.ExcelExporter.ExcelExporter();
    DataTable dt = new DataTable();
    foreach (DataGridViewColumn x in dgv.Columns)
    if (x.Visible)
    {
    dt.Columns.Add(x.Name);
    excel.Columns.Add(x.Name);
    dt.Columns[dt.Columns.Count - 1].Caption = x.HeaderText;
    excel.Columns[excel.Columns.Count - 1].HeaderText = x.HeaderText;
    }
    foreach (DataGridViewRow x in dgv.Rows)
    {
    string[] cells = new string[dt.Columns.Count];
    for (int i = 0; i < cells.Length; i++)
    if (x.Cells[dt.Columns[i].ColumnName].Value != null)
    cells[i] = x.Cells[dt.Columns[i].ColumnName].Value.ToMyString();
    else
    cells[i] = "";
    dt.Rows.Add(cells);
    }
    excel.DataSource = dt;
    excel.Format = DanielRieck.ExcelExporter.ExcelExporterFormat.Xlsx ;
    excel.AutoFitColumns = false;
    excel.ShowGrid = true;
    excel.GridStyle.BorderWeight = DanielRieck.OfficeInterop.Excel.XlBorderWeight.xlT hin;
    excel.GridStyle.Color = Color.LightGray;
    excel.GridStyle.LineStyle = DanielRieck.OfficeInterop.Excel.XlLineStyle.xlCont inuous;
    excel.SaveXls("C:\\A.Xlsx");

    شما بسته به نیازت کد رو تغییر بده

  4. #4

    نقل قول: انتقال آرایه دو بعدی به اکسل

    ببخشید گرد و خاک بلند می کنم!

    من می خوام از این روش استفاده کنم و افزونه ExcelExport
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string str = System.IO.Directory.GetCurrentDirectory();
    new ExcelExport()
    .AddSheet("Sample Names", new[] {
    new { Name = "Bill Stewart", ZipCode = "00347", Birth_Date = new DateTime(1987, 6, 5) },
    new { Name = "Russ Porter", ZipCode = "04257", Birth_Date = new DateTime(1956, 7, 8) },
    new { Name = "Rodrick Rivers", ZipCode = "19867", Birth_Date = new DateTime(1956, 7, 8) }
    }).ExportTo(System.IO.Directory.GetCurrentDirector y()+ "Sample.xlsx")
    ;


    }


    خط آخر باید چی بنویسم که بتونم در فولدر برنامه ایجاد بشه؟ الان این رو که نوشتم خطا میده!:

    An unhandled exception of type 'System.InvalidOperationException' occurred in System.Data.dll


    Additional information: The 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' provider is not registered on the local machine.

    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال محتوای یک رشته درون آرایه دو بعدی
    نوشته شده توسط omid-shm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1393, 09:22 صبح
  2. سوال: طریقه انتقال آرایه از اعداد به فرم بعدی
    نوشته شده توسط f.beigirad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 20:20 عصر
  3. سوال: انتقال اطلاعات از آرایه 2 بعدی به دیتاگرید
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1391, 17:39 عصر
  4. سوال: انتقال اطلاعات از آرایه تک بعدی به اکسل
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 14:20 عصر
  5. آرایه 2 بعدی
    نوشته شده توسط ehsan moradi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •