نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در کم کردن حجم عکس هایی که در سرور آپلود شده اند

  1. #1

    مشکل در کم کردن حجم عکس هایی که در سرور آپلود شده اند

    سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم، من یه سری کالا رو در فروشگاه اینترنتی از لینک ایکس ام ال درافت می کنم روی دیتابیس ذخیره می کنم و عکس ها رو هم کپی می کنم می شونم روی سرور الان مشکلی که هست اینه که حجم عکس هایی که آپلود شده خیلی بالاست می خوام ببینم میشه عکس هایی که آپلود شده و حجشون رو کم کنم و این که چجوری میشه عکس ها رو قبل از آپلود حجمشون رو کم کنم من کد رو می ذارم اینجا که کارهایی هست که انجام می دم

    function UploadImage($xmlimage , $product_id , $imageroot){
    if($xmlimage !=""){
    $xmlimage = trim($xmlimage);
    $image = $imageroot."/media/xmlkoreay/".end(explode('/' , $xmlimage));
    $imagesave = "/media/xmlkoreay/".end(explode('/' , $xmlimage));
    mysql_query("update mod_shop_product set indeximage22 = '".$imagesave."' , indeximage3 = '".$imagesave."' , indeximage = '".$imagesave."' where id = '".$product_id."'") or die(mysql_error());
    if(copy($xmlimage,$image)){
    mysql_query("INSERT INTO mod_shop_product_image (file_url , product_id) VALUES ('" . $imagesave . "' , '" . $product_id . "') ") or die(mysql_error());
    }
    /*if(download($xmlimage,$image)) {
    mysql_query("INSERT INTO mod_shop_product_image (file_url , product_id) VALUES ('" . $imagesave . "' , '" . $product_id . "') ") or die(mysql_error());
    }*/else {
    $error = json_encode(error_get_last());
    mysql_query("INSERT INTO log_image_copy (type,copyimage , file_url , product_id,error_report) VALUES ('koreay','".$xmlimage."','" . $imagesave . "' , '" . $product_id . "','$error') ") or die(mysql_error());
    }
    }
    }


    1- چجوری میشه حجم اونایی که تو سرور آپلود شدن کم بشه
    2- اینایی که از لینک میگیرم حجمشون رو کم کنم کپی کنم رو سرور خودمون


    ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید چون واقعا یک فاجعه ایی شده و سایت اصلا باز نمیشه و سرور هنگ می کنه ما تمام ساعت های روز این پیام رو میبینیم
    Request Timeout

    This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'

    و فک می کنم به خاطر حجم عکس ها باشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: مشکل در کم کردن حجم عکس هایی که در سرور آپلود شده اند

    از کتابخونه هائی که عکس رو ریسایز و حجم رو کم می کنه استفاده کن. تو گیت هاب کد اماده زیاد هست، و بعدش اصل عکس که ذخیره کردی رو حذف کن،

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کم کردن حجم عکس هایی که در سرور آپلود شده اند

    نقل قول نوشته شده توسط zamanphp مشاهده تاپیک
    از کتابخونه هائی که عکس رو ریسایز و حجم رو کم می کنه استفاده کن. تو گیت هاب کد اماده زیاد هست، و بعدش اصل عکس که ذخیره کردی رو حذف کن،
    چه خوب پس سرچ کنم کتابخونه برای کم کردن حجم سایز؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کم کردن حجم عکس هایی که در سرور آپلود شده اند

    درود

    ساده ترین راه حل : https://miladworkshop.ir/paste/aDYQY3

    البته این صرفاً یک مثال هست و نیاز به توسعه داره

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کم کردن حجم عکس هایی که در سرور آپلود شده اند

    نقل قول نوشته شده توسط MiladWorkShop مشاهده تاپیک
    درود

    ساده ترین راه حل : https://miladworkshop.ir/paste/aDYQY3

    البته این صرفاً یک مثال هست و نیاز به توسعه داره
    نه این فقط برای عکس های jpg هست اگه عکس png باشه اجرا نمی کنه ارور میشه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در کم کردن حجم عکس هایی که در سرور آپلود شده اند

    نقل قول نوشته شده توسط neda_f مشاهده تاپیک
    نه این فقط برای عکس های jpg هست اگه عکس png باشه اجرا نمی کنه ارور میشه
    این مثال بود, باید گسترشش بدید

    به عنوان نمونه همون کد رو کمی گسترش دادم, برسی کنید : https://miladworkshop.ir/paste/y9U5eG

  7. #7

    نقل قول: مشکل در کم کردن حجم عکس هایی که در سرور آپلود شده اند

    نقل قول نوشته شده توسط MiladWorkShop مشاهده تاپیک
    این مثال بود, باید گسترشش بدید

    به عنوان نمونه همون کد رو کمی گسترش دادم, برسی کنید : https://miladworkshop.ir/paste/y9U5eG
    سلام خیلی ممنون از کدی که دادید اما باز هم روی پی ان جی جواب نمی ده
    عکس رو کپی می کنه تو پوشه ولی مشکل داره درست نشون نمیده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1398, 07:51 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 08:31 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 16:25 عصر
  4. بدست آوردن پارامترهایی که به فایل اجرایی پاس داده شده اند توسط برنامه های مونیتورینگ
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 12:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •