FilterRowUpdateMode رو مساوی WhenValueChanges بزار
FilterRowUpdateMode رو مساوی WhenValueChanges بزار
من میخوام سه تا ستون که دراپ دون هستند و به یک بایندینگ سورس وصلند رو طوری داشته باشم که اولا
row ی هرکدوم رو تغییر میدیم row ی دو تای دیگه تغییر کنه (البته با کد این کار رو کردم ولی وقتی یکدوم سورت میشه دیگه اطلاعات یک row ی دیگه رو نشون میدن)
دوما وقتی توی cel مربوطه چیزی تایپ میشه دراپ دون مربوطه فیلتر بشه (الان فقط اونو پیدا میکنه)
سلام
اگه در گرید جانوس بخواهیم رقم های یک ستون رو سه رقم سه رقم جدا کنیم باید چه کار کنیم
کسی می دونه چطور میشه یک دراپ دون رو همزمان با تایپ هر کارکتر در cel مربوطه که در گرید اصلیمون هست فیلتر کرد.
با سلام
من درمورد مرج(merg) مشکل دارم و میخوام یک ستون را که مقادیرش تکراری است تکراری ها رو نشان ندهد لطفا کمکم کنید
سلام
امكان داره كه فيلدهاي گريد جانوس به جاي افقي ، عمودي نشون داده بشه ؟
سلام
جانيوس تحت وب از كجا ميتونم تهيه كنم
تو وب بگردي ک ر کــــ اون هست خودش رو هم از سايتش بگير
در گريدم (نسخه 3.5) يك ستون دارم كه محتوياتش زياده اندازش رو رو 400 گذاشتم حال مي خوام وقتي كاربر كرسر رو روش برد يه تول تيپ كه شامل محتويات اون ستون رو بهش نشون بده (و حتي اگه بشه اطلاعات يه ستون ديگه رو )
براي اين كار مي خوام از Supertooltip استفاده كنم
كار باهاش رو بلد نيستم اگه ميشه كمك كنيد
در كل آيا اين روش خوبيه
راه ديگي پيشنهاد نميكنيد
ممنون از توجهتون
سلام
من با گرید جانوس یکم مشکل دارم
1 - میخوام وقتی تو یک سطر دارم اطلاعات وارد می کنم بعد از این که از اون سطر خارج شدم اگر تو یکی از سطونهام خالی بود error ی که میخوام رو بده اگه خالی نبود هم که هیچی .
2 - با کیلید های چپ و راست روی کیبورد که میزنی وقتی به سطون آخر میرسه میره سطر بعد و وقتی هم روی سطون اول باشی و کلید سمت راست رو بزنی میره سطر قبل ، من نمیخوام این کارو انجام بده . چه باید کنم
3 - به چه صورت میتوان یک سطر را کپی کرد و در یک سطر دیگر پیست کرد .
لطفاً راهنماییم کنید .
با تشکر
آخرین ویرایش به وسیله koorosh2004_2007 : شنبه 19 اردیبهشت 1388 در 16:59 عصر
سلام دوستان
من ميخوام در يكgride كه selectionmode اون multiselect است.حلقه اي داشته باشم كه مقدار يك Cell از تمام رديفهاي انتخاب شده را برگردونه.لطفا راهنمايي بفرماييد.
سلام
من 2 تا مشکل با گراید جانوس دارم
1. می خوام موقعی که گراید پر می شه رکورد هایی که فیلد 1 اون 1 هست رو تغییر رنگ بده مثلا کمرنگ کنه ؟!
2.می خوام یک فیلد که نوع اون image هست در اس کیوال 2005 را در گراید جانوس با استفاده از دیتا ست نشون بدم اما نمی دونم چرا هیچ تصویری رو نشون نمی ده در حالی که همون رکورد رو اطلاعات ش رو تو prcture box راحت نشون می دم ....
سلام.من ميخوام با record selector در janus كار كنم.اما نمي دونم چرا فقط توسط Header selector ميتونم ركوردها رو انتخاب كنم و وقتي روي ُSelector تك تك ركوردها كليك مي كنم تيك نمي خوره.لطفا راهنماييم كنيد.
من براي خاصيت فيلتر را اتوماتيك كردم ولي در جدول اگر انگليسي يا عدد باشد نشان مي دهد ولي اگر فارسي وارد كنيم ان را نشان نمي دهد آيا راهي وجود ندارد كه با فارسي هم جستجو را انجام بدهد.
با فارسی هم کار می کنه اما باید اگه گزینه equel رو انتخاب کرده باشه که پیش فرض است باید کل متن رو وارد کنی اکه پیدا نکرد فکر کنم مشکل در حروف ک - ئ باشه که اونا رو باید به یک فرمت استاندارد موقع ذخیره و موقع جستجو تبدیل کنی
ببخشيد من يك مشكل ديگه هم دارم من در گريدم يك ستون دارم كه حاوي عكس هست مي خواهم آن را در گريد نشان ندهد اما وقتي كه روي سطر كليك كردم آن عكس را در يك فرم ديگر مثل پرينت پريويو نشان دهد چكار بايد بكنم
شرمنده !! جدا از بحث حرف میزنم !! ولی من نمیدونم چرا تا کامپوننت ها و کنترل های DevExpress هست از janus استفاده میکنید !! ؟
یکی میتونه منو روشن کنه که جانوس چه حسن برتری نسبت به دواکسپرس داره !! ؟
ممنون !!
سلام
چطوري ميشود در جانوس Grid Ex بتوانيم از delete و insert استفاده كنيم . من توانستم درباره delete يك دستور بنويسم ولي آن را وقتي كه اجرا ميكنم اطلاعاتم را از data base كه sql2005 است پاك نميكند فقط مي تواند ركوردي از برنامه ام را پاك كند و وقتي در sql را نگاه ميكنم آنها پاك نشده اند همچنين درباره insert نيز كمكم كنيد. خيلي عجله دارم.
خوب شما می تونی اون فیلد عکس رو از ستون های گراید حذف یا مخفی کنی که من با حذف موافقم و بعد رو هر ستون که کلیک کرد کد اون رکورد رو بفرستی واسه اون فرم و اون فرم با توجه به کد رکورد عکس رو از دیتا بیس بگیره و نشون بده
من از هر دو استفاده می کنم اما با گراید جانوس راحت ترم و لی در مورد tsb کنترول برای جانوس 2 مشکل داره موقعی که ایتم هاش زیاد بشه موقع خروج از برنامه خطا می ده اما dev خوبه
...
با سلام؛ من ميخوام سطرهاي يك ديتا گريد جانوس رو سطر به سطر پيمايش كنم. با استفاده از دستور foreach نميشه اين كار رو انجام داد؟
در واقع ميخوام ليست يك ستون رو كه نام اقلام هست رو پس از اضافه در ديتا گريد، يكجا در جدول SQL Server درج كنم. ميخوام سطر به سطر پيمايش كنم بعد ثبت كنم. كسي مي تونه كمكم كنه؟ ممنونم از همه دوستاي خوبم
سلام خدمت دوستان عزیز
من با کنترل UITab مشکل دارم:
مقدار خاصیت Righ To Left را وقتی به Yes تغییر می دهم کنترل هیچ تغییری نمی کند و گویا این خاصیت هیچ کاری انجام نمی دهد
کسی راه حل مشکل من را می دونه؟
خواهش خواهش خواهش كمك كنيد.
يه گريد جانوس دارم كه page بندي هم شده.ميخوام وقتي صفخه لود ميشه با page index و row index اي كه بهش ميدم به page مورد نظر بره و row مورد نظر رو نشون بده.
من هر دستوري كه پيدا كردم read Only هست.يعني فقط ميتونم اين مقادير رو بخونم و نميتونم اونارو set كنم.
خواهش ميكنم كمك كنيد.
خواهش.ممنون.
به نظر من جانوس چیز خوبیه ولی گریدش خیلی اذیت میکنه، مخصوصا واسه Refresh شدنش!
منظورت تو چند تا رکورد هست من حدود 1000 تا رکورد رو با حدود 10 تا فیلد در کسری از ثانیه نشون می دم
با گراید جانوس 2
حتی یکی از فیلد هام ردیفه و از تو کد مقدار دهی می شه که قبلانا این باعث کند شدن می شد وقتی که از رو هدر سورت می کرد
اما موقعی که قسمت سورت رو بهینه کردم اونم حل شد
خواهش خواهش خواهش كمك كنيد.
يه گريد جانوس دارم كه page بندي هم شده.ميخوام وقتي صفخه لود ميشه با page index و row index اي كه بهش ميدم به page مورد نظر بره و row مورد نظر رو نشون بده.
من هر دستوري كه پيدا كردم read Only هست.يعني فقط ميتونم اين مقادير رو بخونم و نميتونم اونارو set كنم.
خواهش ميكنم كمك كنيد.
خواهش.ممنون.
من با این دستورات می رم سر رکورد دلخواه اما گراید من pageندی نشده
.Focus()
.MoveTo(.GetRow(i))
.Select()
من با گراید جانوس 2 کار می کنم و این متد ها رو داره هیچ چیز خاصی هم نیاز نداره
این فیلتر بارش چی شد بالاخره ؟ کسی تونست خوب مسلط بشه بهش ؟
من با فارسي كردن تقويم جانوس مشكل دارم
منظورم البته كمبو كالنداره كه فقط ميلادي رو نشون ميده
كسي ميتونه راهنمائيم كنه
متشكرم