PDA

View Full Version : سوالی در مورد کار با پکتهای یاهو با استفاده از VB.6

meisambandari
دوشنبه 19 فروردین 1387, 09:20 صبح
سلام دوستان
سوالی داشتم که طریقه کار با پکتهای یاهو چجوریه همونطور که میدونید هر کاری در یاهو پکت مخصوصه خودشو داره مثلا ارسال پی ام و غیره....... میخواستم در این مورد راهنمایی کنید به صورته مبتدیانه با مثال.. من تا اینجاشو میدونم که با پکت اسنیفر پکتها رو میگیرن و از اون پکتهای گرفته شده استفاده میکنن و حالا من میخوام بدونم که پکتهایی که با پکت اسنیفر گرفتیم چطور کار کنیم . ممنون

Mr'Jamshidy
دوشنبه 19 فروردین 1387, 14:31 عصر
اگر میخوای یک برنامه تو مایه های یاهو مسنجر بنویسی که سورس زیاده تو همین انجمن سرچ بزنی کلی پیدا میکنی

soheil_programmer
دوشنبه 19 فروردین 1387, 14:45 عصر
سلام دوستان
سوالی داشتم که طریقه کار با پکتهای یاهو چجوریه همونطور که میدونید هر کاری در یاهو پکت مخصوصه خودشو داره مثلا ارسال پی ام و غیره....... میخواستم در این مورد راهنمایی کنید به صورته مبتدیانه با مثال.. من تا اینجاشو میدونم که با پکت اسنیفر پکتها رو میگیرن و از اون پکتهای گرفته شده استفاده میکنن و حالا من میخوام بدونم که پکتهایی که با پکت اسنیفر گرفتیم چطور کار کنیم . ممنون

شما ابتدا باید داخل یکی از سرورهای موجود یاهو مسنجر و از طریق پورت 5050 و کنترل WinSocket ویژوال بیسیک لاگین کنی بعد باید بدونی که هر عملیات (مثل خوندن Offline ارسال pm و ...) پروتکلی خاص داره که ساختار کلیه این پروتکل ها با یک قاعده خاص جلو میره ؛ این پروتکل ها را هم که خودت با اسنیفرت در میاری...
خب اینا تئوریک ماجرا بود به قول دوستمون نمونه سورس تو اینترنت زیاده!