PDA

View Full Version : هنگ برنامه

SADAF
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 08:16 صبح
سلام به همه دوستان
پروژه ای دارم که سورسهای آن را در پکیج های مختلف دسته بندی کرده ام و برنامه ی اجرایی شامل یک eXE و چندین BPL است. bpl ها RunTime و در صورت نیاز لود می شوند و در انتهای برنامه آزاد می شوند. مشکلی که در طول اجرای برنامه وجود دارد این است که وقتی برنامه باز است و در حال اجرا، در صورتی که در ویندوز روی نرم افزار دیگری سوییچ کنیم (مثلاً MyComputer را باز کنیم ) برنامه ما هنگ می کند و No Response می شود ! (البته این رفتار همیشگی نیست ولی در 70% مواقع صادق است)
اشکال کار کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehrdad_shahian
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 12:49 عصر
سلام
شاید مربود به عملکرد خود کامپوننت های قرار گرفته در برنامه است.

SYNDROME
دوشنبه 02 اردیبهشت 1387, 21:21 عصر
آیا هر فرمی از برنامه باز شود این اتفاق می افتد یا نه؟
در یک فرم بخصوص این اتفاق می افتد؟
موفق باشید

SADAF
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 08:05 صبح
تقریباً در همه فرمها این اتفاق می افته . در بعضی فرمها بیشتر احتمال هنگ وجود داره و در برخی دیگر کمتر.
جالب اینجاست که سناریوی خاصی نداره. گاهی اگر برنامه ساعتها هم روی فرمی خاص باز باشه و با برنامه های دیگر کار کنیم برنامه هنگ نمی کند ولی در اکثر اوقات این هنگ اتفاق می افته.
خیلی مشکل ساز شده برامون...

SYNDROME
سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 21:45 عصر
آیا فرمهایی که بیشتر قفل می کنند وجه اشتراکی بینشان است؟(مثلا استفاده از کامپونت و یا کدی در قسمتی از برنامه)
می توانید چند Project اسجاد کنید و بر روی هر کدام یکی از کامپونتها را قرار دهید و همه را اجرا کنید و ببیند با اضافه کردم کدام کامپونت برنامه قفل می کند.
موفق باشید

SADAF
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 08:27 صبح
سلام و تشکر از توجهتون
بله بیشتر در فرمهای لیستی اتفاق می افته. فرمهایی که یک DBGrid دارند. البته بد نیست این رو هم بگم که از کلاسی در فرمها استفاده شده است که این کلاس از ADOQuery گرفته شده و در این فرمها همیشه بازه. از باز بودن مدام ADO هم می تونه باشه ؟

SADAF
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 14:56 عصر
بد جوری گیر کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چند بار که با یک سناریو وارد یک فرم بشوم پس از کار با فرم، برنامه هنگ می کند . ولی دفعات دیگر با همان سناریو عمل بکنم برنامه هنگ نمی کند و به اجرای خود ادامه می دهد !!!!!!!! اصلاً روال مشخصی ندارد.
لطفاً پاسخم دهید .........

SADAF
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 12:25 عصر
نمی تونید اطلاعاتی در مورد نحوه کار ویندوز موقع سوییچ بین دو Application به من بدهید ؟