PDA

View Full Version : سوال: عدم اضافه شدن فیلد

iransim
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 22:30 عصر
سلام دوستان
من در یک بانک به علت تصحیح برنامه چند فیلد را اضافه کرده و کدهای مربوطه را نیز مثل سایر فیلد ها در قسمت کد نویسی اضافه کردم ولی در هنگام اجرای برنامه از کد های اضافه شده مربوط به فیلد های جدید خطا می گیرد و قادر به ورود اطلاعات به انها نیستم .
دوستان لطف کنند بفرمائید علت چیست و چگونه می توانم این خطا ها را بر طرف کنم ؟
ممنون

مهدی قربانی
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 23:32 عصر
سلام
چه خطايي صادر ميكنه ، بيشتر توضيح بده و بگو چه اقداماتي كردي كه ارور ميگيري .

iransim
جمعه 03 خرداد 1387, 00:47 صبح
سلام
چه خطايي صادر ميكنه ، بيشتر توضيح بده و بگو چه اقداماتي كردي كه ارور ميگيري .

سلام
خطای صادره Run timr error 424 , Object Recquired است و همان طور که گفتم به بانکم چند فیلد اضافه کردم و در هنگام کلیک بروی دکمه اضافه برای افزودن رکورد جدید به بانک از طریق فرم این خطا ظاهر می شود و Debog آن نیز بروی کدی مثل کد زیر است :
مثلا" من فیلدی دارم به نام Fish که در هنگام لود فرم در حالت Locked قرار دارد که با کلیک بروی دکمه اضافه باید از حالت لاک خارج شود ولی برنامه روی کد ان خطا می گیرد
Fish.locked=true
و این خطا روی تمامی فیلدهای اضافه شده جدید به بانک صادر می شود.

daskar
جمعه 03 خرداد 1387, 11:10 صبح
سلام
نمونه يا خود برنامه رو بزار تا خطا يابي کنم

مهدی قربانی
جمعه 03 خرداد 1387, 11:57 صبح
سلام
خطای صادره Run timr error 424 , Object Recquired است و همان طور که گفتم به بانکم چند فیلد اضافه کردم و در هنگام کلیک بروی دکمه اضافه برای افزودن رکورد جدید به بانک از طریق فرم این خطا ظاهر می شود و Debog آن نیز بروی کدی مثل کد زیر است :
مثلا" من فیلدی دارم به نام Fish که در هنگام لود فرم در حالت Locked قرار دارد که با کلیک بروی دکمه اضافه باید از حالت لاک خارج شود ولی برنامه روی کد ان خطا می گیرد
Fish.locked=true
و این خطا روی تمامی فیلدهای اضافه شده جدید به بانک صادر می شود.

سلام
خوب با اين توضيحات تصورم اينه كه احتمالاً نام فيلدي كه استفاده كردي در VBA‌ شناخته نمي شه يعني ممكنه مثلاً شما اين سه فيلدي كه اضافه كردي نام متفاوت از اون عنواني كه در كد نويسي استفاده كردي داشته باشه بنابراين در محيط Design پروپرتي Name‌ در برگه Other تكست باكسهاي جديد رو چك كن ببين با چيزي در كدنويسي استفاده كردي يكيه اگر متفاوت بود حتماً اصلاحش كن .
يك توصيه : در زماني كه مي خواي Object‌ اي رو در كدنويسي صدا كني بهتره از پيشوند .Me‌ استفاده كني اينطوري ليستي از Object‌ ها باز ميشه و شما مي توني از ليست مذكور نام شيئ مورد نظر رو انتخاب كني بنابراين خطاهاي اين مدلي كمتر ميشه :

Me.Fish.Locked = True

iransim
دوشنبه 06 خرداد 1387, 13:23 عصر
سلام
خوب با اين توضيحات تصورم اينه كه احتمالاً نام فيلدي كه استفاده كردي در VBA‌ شناخته نمي شه يعني ممكنه مثلاً شما اين سه فيلدي كه اضافه كردي نام متفاوت از اون عنواني كه در كد نويسي استفاده كردي داشته باشه بنابراين در محيط Design پروپرتي Name‌ در برگه Other تكست باكسهاي جديد رو چك كن ببين با چيزي در كدنويسي استفاده كردي يكيه اگر متفاوت بود حتماً اصلاحش كن .
يك توصيه : در زماني كه مي خواي Object‌ اي رو در كدنويسي صدا كني بهتره از پيشوند .Me‌ استفاده كني اينطوري ليستي از Object‌ ها باز ميشه و شما مي توني از ليست مذكور نام شيئ مورد نظر رو انتخاب كني بنابراين خطاهاي اين مدلي كمتر ميشه :

Me.Fish.Locked = True

مهدی جان سلام
دستت درد نکنه مشکل حل شد دقیقا" اشکال همین بود که اشاره کردید