PDA

View Full Version : یه سوال

لاله86
شنبه 04 خرداد 1387, 12:55 عصر
با سلام
من یه دیتابیس اکسس دارم .با یه فرم توی دلفی. حالا یکی از جدول های من یه فیلد داره که تاریخ داخلش میریزم(به صورت 10/02/1387). توی فرم دلفی یه تکست باکس گذاشتم که کاربر ماه مورد نظر رو وارد کنه (مثلا 02 ) و بعد با زدن دکمه تایید، ای دی او کوری اجرا بشه و رکوردهایی به من برگرده که برج 02 باشند. من کد اسکیوال رویداد دکمه رو اینجور نوشتم:

q.SQL.Text:='select * from t_ma_r where tat like'+ quotedstr('%'+02+'%');
ولی ایراد میگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
یا علی

SYNDROME
شنبه 04 خرداد 1387, 19:15 عصر
با سلام
من یه دیتابیس اکسس دارم .با یه فرم توی دلفی. حالا یکی از جدول های من یه فیلد داره که تاریخ داخلش میریزم(به صورت 10/02/1387). توی فرم دلفی یه تکست باکس گذاشتم که کاربر ماه مورد نظر رو وارد کنه (مثلا 02 ) و بعد با زدن دکمه تایید، ای دی او کوری اجرا بشه و رکوردهایی به من برگرده که برج 02 باشند. من کد اسکیوال رویداد دکمه رو اینجور نوشتم:

q.SQL.Text:='select * from t_ma_r where tat like'+ quotedstr('%'+02+'%');

ولی ایراد میگیره ممنون میشم راهنمایی کنید
یا علی
پیغام خزا را بنویسید.
ممکن است 02 عدد روز هم باشد پس بهتر است قسمت ماه را جدا کنید و سپس عمل جستجو را انجام دهیم.
موفق باشید

Arghavan_Reza
شنبه 04 خرداد 1387, 19:38 عصر
دستور را به فرم زیر اصلاح نمایید:

AMonth := '02'
q.SQL.Text := 'select * from t_ma_r where tat like ' + quotedstr('%/' + AMonth + '/%');

موفق باشید

vcldeveloper
یک شنبه 05 خرداد 1387, 03:05 صبح
کاربران محترم،
سعی کنید وقت خود را برای جواب دادن به همچین تاپیک هایی هدر ندید، چون تاپیک هایی که در آنها قوانین سایت (در اینجا عنوان مناسب) رعایت نمیشه، معمولا در کمتر از یک روز حذف میشند. این رو هم اینجا گذاشتم که ببینید، وگرنه این هم جاش در سطل آشغال بود!