View Full Version : سوال: ارسال SMS از طریق پورت USB و گوشی
مهران رسا
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 22:43 عصر
سلام .
قبلاً مطالبی در مورد ارسال sms از طریق vb مطرح شده بود که فکر کنم همگی اینکار رو از طریق مودم انجام میدادند که اون هم خدا رو شکر توسط سیستم مخابرات ایران پشتیبانی نمیشه ...
سوالی که دارم اینه که آیا امکان ارسال sms از طریق متصل نمودن کابل USB گوشی به رایانه و استفاده از گوشی جهت ارسال پیامک(فارسی را پاس بداریم) وجود داره ؟
یا حتی دریافت sms !
مرسی .
مهران موسوی
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 01:17 صبح
بله دوست عزيز ... من قبلا اين سيستم رو براي يك شركت پياده سازي كردم .. ( البته نه با VB ) ولي روال كار هيچ فرقي نميكنه ... وقتي USB به سيستم متصل شد ويندوز اون رو مثل Com Port در نظر ميگيره .. مثلا گوشي من همين الان كه به كامپيوتر وصل هست با Com 22 شناسايي شده .. بعد بايد با پرتها كار كني .. فكر كنم بدوني كه بايد مثل فايل باهاشون رفتار كد ... نمونهه هايي در همين انجمن براي اين كار وجود داره ...
قسمت مهمه ارسال فرامين AT به گوشي هست ... تقريبا 90% گوشي ها از اين فرامين پشتيباني ميكنن .. بستگي به گوشي داره كه از Mod هاي Text يا PDU براي ارسال اس ام اس استفاده كنه يا خير ... اگه از Text استفاده كنه كه خيلي راحتر هست ولي اگه از PDU استفاده كنه خيلي مشكل تر هست كه من با همين روش پياده سازيش كردم در نتيجه روي 90% گوشي ها نرم افزارم كار كرد ...
كارت رو راحت كردم و AT هايي كه خودم استفاده كردم رو برات ميزارم تا زحمت جست و جو رو در اينترنت متحمل نشي ...
SMS Commands SMS Text Mode
AT+CSMS Select Message Service
AT+CPMS Preferred Message Storage
AT+CMGF Message Format
AT+CSCA Service Centre Address
AT+CSMP Set Text Mode Parameters
AT+CSDH Show Text Mode Parameters
AT+CSCB Select Cell Broadcast Message Types
AT+CSAS Save Settings
AT+CRES Restore Settings
AT+CNMI New Message Indications to TE
AT+CMGL List Messages
AT+CMGR Read Message
AT+CMGS Send Message
AT+CMSS Send Message from Storage
AT+CMGW Write Message to Memory
AT+CMGD Delete Message
SMS PDU Mode
AT+CMGL List Messages
AT+CMGR Read Message
AT+CMGS Send Message
AT+CMGW Write Message to Memory
مهران رسا
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 06:49 صبح
من دنبال یک نمونه آماده هستم ...
اگر امکان داره یک نمونه قرار بدید .
مهران موسوی
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 13:17 عصر
من متاسفانه نمونه ي اماده اي در اين زمينه در VB ندارم ...
ولي اگه خودتون بنويسيد بهتر هست چون ميتونيد بر اساس نيازتون امكانات رو بهش اظافه كنيد ...
در ضمن چيزي خاصي هم نيست ... فقط خواندن و نوشتن بر روي Com Port ها هست ...
مهران رسا
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 14:05 عصر
متاسفانه من هم اصلاً در مورد پورت ها در VB چیزی نمی دونم . ممنون میشم در این مورد به من کمک کنید .
مرسی . :)
Mbt925
پنج شنبه 09 خرداد 1387, 14:22 عصر
معمولا برای ارسال اس ام اس ابزارهای آماده ی خیلی خوبی موجوده که البته بعضیاشون رایگان نیستن.
شما این تاپیک رو دیدید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=485269#post485269
مهران رسا
شنبه 11 خرداد 1387, 06:46 صبح
معمولا برای ارسال اس ام اس ابزارهای آماده ی خیلی خوبی موجوده که البته بعضیاشون رایگان نیستن.
شما این تاپیک رو دیدید :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=485269#post485269
سلام .
بله این تاپیک رو دیده بودم .
با همه تعریف هایی که از این برنامه شده بود ، برنامه عمل نکرد . دلیلش هم فکر کنم به خاطر استفاده از مودم برای ارسال sms باشه .
اگه نمونه ای برای کار با پورت ها و ارسال دستور عمل از طریق USB Prot به گوشی دارید ممنون میشم در اختیار ما قرار بدید .
noorsoft
شنبه 11 خرداد 1387, 11:56 صبح
نرم افزارهای آماده با پشتیبانی زبان فارسی برای این کار وجود داره که میتونی از اونها استفاده کنی
این نرم افزارها قیمت مناسب دارن و بسیار سریع و بدون باگ و با امکانات زیاد هستند که با این اوصاف دیگه ارزش نداره بخوای وقت بزاری خودت بنویسی و تمام حالتها را هم مد نظر داشته باشی و چک کنی
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=8969
مهران رسا
شنبه 11 خرداد 1387, 14:25 عصر
سلام
اگر سورس کد باشه ارزش پول خرج کردن رو داره . ولی اگه قرار باشه یک برنامه تجاری بخرم و از کدهای درون اون بی خبر باشم ، دردسر برنامه نویسی رو ترجیح می دم .
در هر صورت ممنون .
من نیاز به یک آموزش کامل برای کار با پورت USB دارم ...
مهران موسوی
شنبه 11 خرداد 1387, 23:02 عصر
يه چيزي هم اينجا مطرح شده كه فكر كنم بدردتون ميخوره
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107315
مهران رسا
یک شنبه 12 خرداد 1387, 11:50 صبح
يه چيزي هم اينجا مطرح شده كه فكر كنم بدردتون ميخوره
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107315
در صروت نياز ميتونم يك DLL رو هم بهتون معرفي كنم كه متاسفانه اونم رايگان نيست ولي قدرتش فوقلاده بالاست و براي همين كار طراحي شده .
سلام.
مرسی ... اگه امکان داره یک توضیح کلی در مورد این DLL بدید . و اینکه از کجا می تونم پیداش کنم و قیمتش چه قدره !!
مهران موسوی
یک شنبه 12 خرداد 1387, 16:54 عصر
اين DLL يك رابط قدرتمند براي ارتباط با COM Port هست .... از روشهاي استانداردي استفاده ميكنه و قدرتش با Inpout32 برابري ميكنه و حتي در ضمينه ي SMS بهينه تر هم هست ...
اين DLL براي كار با SMS طراحي شده و قابليتهاي مربوط به اون رو پشتيباني ميكنه .. به صورت كامل با PDU Mod سازگاري داره و از فرمتهاي مختلف اون پشتيباني ميكنه ... در كل قابليتهاي زيادي رو داره ..
اين DLL رو من براي يك شركت كه مايل بود بعضي از سرويسهاي خودش رو به صروت پيام كوتاه در اختيار بزاره نوشته بودم ... در حال حاضر دارم روي نسخه ي جديدش كار ميكنم كه انشاالله بعد از امتحانات تمومش ميكنم ... در مورد بقيه ي موضوع بعد از تكميل نسخه ي جديد صحبت ميكنيم ...
يا حق ...
noorsoft
یک شنبه 12 خرداد 1387, 17:33 عصر
برای کار با پورت USB بهترین انتخاب دستورات Tapi که Hyper Terminal از اون استفاده میکنه بدون هیچ باگ و سرعت عالی
مهران رسا
یک شنبه 12 خرداد 1387, 18:14 عصر
خواهشاً روش کلی مطرح نکنید ...
مهران موسوی
یک شنبه 12 خرداد 1387, 20:21 عصر
مشكل اين دوستمون در واقع استفاده از اين قابليت در برنامه نويسي هست نه Hyper Terminal ...
noorsoft
دوشنبه 13 خرداد 1387, 07:40 صبح
من روشی که میشه با پورت USB مستقیما کار کرد را معرفی کردم
در واقع این راه حل بهترین انتخاب برای کار با این پورته و Hyper terminal را هم برای نمونه گفتم که خاطر جمع بشین این کار با Tapi شدنی
حالا فقط باید دنبال انجام و پیاده سازی باشین
در ضمن من خودم دارم در مورد این ضمینه کار میکنم و اگه به نتیجه ای برسم حتما همه را از طریقه اجراش با خبر میکنم اگه میخاین این کار را انجام بدین به جای انتقادهای بی مورد کمک کنید مشکل حل بشه
اگه کسی تجربه ای داره یا مقاله یا هرچی بیان کنه
با تشکر از همه
مهران موسوی
دوشنبه 13 خرداد 1387, 12:55 عصر
حرف شما متين هست .. اين دوستمون ميتونه از input32.DLL استفاده كنه براي ارتباط با پورت حتي سورس اين كتابخانه هم توي نت موجود هست ولي به زبان C++ ... ولي مشكل اينه كه دوستمون توي TAPI مشكل داره و براش گنگ هست ... راستش من شرياط توضيح دادن اين مبحث رو ندارم ... در واقع شما مدير بخش موبايل هستي و اين مسئوليت رو داري كه يك رفرنس كامل به زبان شيرين فارسي ارئه كني .. بدون شك اگه اين كار رو كني من و بقيه ي دوستان هم كمك خواهيم كرد تا مشكلاتمون رو با هم حل كنيم ... شما استارت رو بزن منم كمكت ميكنم ... تنها مشكل همون PDU هست كه اگه زحمتش رو بكشي يه سورس خوب بزاري كه انعطافش بالا باشه خودم وظيفه ي توضيح دادنش رو به عهده ميگيرم ...
noorsoft
دوشنبه 13 خرداد 1387, 20:42 عصر
دوست عزیز من خودم تابع PDU را بصورت کامل برای 7 بیت 8 بیت و باینری و 16 بیت نوشتم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم و این نتیجه دو ماه تحقیق و برنامه نویسی بوده و در حال حاضر تو بخش موبایل دارم به زبان فارسی تمام حالتش را توضیح میدم
من هم مثل شما ها روی پورت USB مشکل دارم و علتش هم اینه که شما وقتی یک موبایل به کامپیوتر از طریق USB وصل میشه پورتش بوسیله درایور مودم موبایل اشغال میشه و همانطور که همه میدونیم وقتی یک پورت باز باشه دیگه ما نمی تونیم از اون استفاده کنیم پس باید دنبال راحی باشیم که مودم را از طریق پورت باز نکنه که همون TAPI ای
من هم دارم روی این موضوع کار میکنم و مطمئن باشین نتیجش را برای استفاده همه میزارم
نکته بعدی اینکه اگه ما در یک مسئله مشکل داریم و کمی سخته دلیل نمی شه کنارش بزاریم و دنبال بحث های دیگه بریم
قدر معین تا اینجا که من تحقیق کردم با TAPI این کار شدنیه پس اگه دوستان لطف کنن و روی چیزی تحقیق کنن که جواب داده فکر کنم منطقی ترین راه باشه
من چند رفرنس را دارم ترجمه میکنم بزودی تو همین تاپیک میزارم تا با کمک شماها این موضوع به یاری خدا به یک جایی برسه
noorsoft
دوشنبه 13 خرداد 1387, 20:57 عصر
دوستانی که فقط دوست دارین از چیزهای آماده استفاده کنن و به قول معروف حال تحقیق و نوشتن برنامه را ندارین مینونن از یک اکتیو ایکس قوی برای ارسال و دریافت SMS و صدها کار دیگه استفاده کنن که تولید شرکت
kylixsoft است که میتونین از سایتش دانلود کنین
noorsoft
دوشنبه 13 خرداد 1387, 21:06 عصر
راستی این را هم بگم که شما میتونین با استفاده از SDK موبوط به نرم افزار PC Suit پیام ارسال کنید حتی روی پورت USB
مهران موسوی
دوشنبه 13 خرداد 1387, 21:27 عصر
دوست عزيز طي تحقيقات و پرژه هايي كه من در اين زمينه انجام دادم وقتي يك پورت اشغال شد ديگه نميشه با يك برنامه ي ديگه بازش كرد ... حتي در HyperTerminal هم همينطور بوده ... حتي من يك سري كه براي Com port ميخواستم يك درايور بنويسم بعد از مطالعه ي چندين سورس درايور به اين نتيجه رسيدم كه وقتي يك Copm port قبلا باز شده باشه ديگه نميشه توسط برنامه ي ديگه باز كردن ... اين دقيقا مثل فايلها ميمونه كه وقتي يك برنامه اونها رو در حالت GENERIC_READ or GENERIC_WRITE باز كرد ديگه نميشه در برنامه هاي ديگه اونها رو باز كرد ... حتي بعضي برنامه ها از اين حالت براي قفل كردن پوشه ها و يا درايوها استفاده ميكنن ... خوب حالا شما چه جوري ميخوايين جوري كار كنيد كه يك پورت رو همزمان دو بار يه بيشتر باز كنيد و دو تا هندل متفاوت بهش اختصاص بدين ؟؟ من كه راهي نديدم .. اگه بشه كه عاليه ولي بعيد ميدونم ... و منطقي هم هست .. حتي كامپوننت قدرتمند KDTele هم همينجوري هست و .... به نظرت كافي نيست ؟
خوب اگه سورسي كامل براي PDU داري در اختيار دوستان هم قرار بده ... منم دارم همين الان روي اين موضوع كار ميكنم .. قبلا هم يه كارايي كرده بودم ولي كامل نبود و انعطافش كم بدو .. با كمك دوست خوبم اقاي يعقوبي كه چند تا نمونه بهم داد ولي متاسفانه اونا هم كامل نبود دارم سعي ميكنم همه ي اونا رو گلچين كنم و تركيبشون كنم تا يه چيز خوب در بياد .. شما هم اگه كاري كردين لطفا در خاتيار من و دوستان قرار بديد و سعي كنيم كارامون رو متاقبل انجام بديم و پيشرفت كنيم وگرنه با حرف زدن نميشه هيچ كار كرد ..
يا حق ....
مهران رسا
دوشنبه 13 خرداد 1387, 21:38 عصر
سلام .
لطفاً یکی نمونه هایی که آقای یعقوبی به شما ارائه دادند رو اینجا قرار بدید .
ممنون
noorsoft
دوشنبه 13 خرداد 1387, 21:59 عصر
دوست عزيز طي تحقيقات و پرژه هايي كه من در اين زمينه انجام دادم وقتي يك پورت اشغال شد ديگه نميشه با يك برنامه ي ديگه بازش كرد ... حتي در HyperTerminal هم همينطور بوده ... حتي من يك سري كه براي Com port ميخواستم يك درايور بنويسم بعد از مطالعه ي چندين سورس درايور به اين نتيجه رسيدم كه وقتي يك Copm port قبلا باز شده باشه ديگه نميشه توسط برنامه ي ديگه باز كردن ... اين دقيقا مثل فايلها ميمونه كه وقتي يك برنامه اونها رو در حالت GENERIC_READ or GENERIC_WRITE باز كرد ديگه نميشه در برنامه هاي ديگه اونها رو باز كرد ... حتي بعضي برنامه ها از اين حالت براي قفل كردن پوشه ها و يا درايوها استفاده ميكنن ... خوب حالا شما چه جوري ميخوايين جوري كار كنيد كه يك پورت رو همزمان دو بار يه بيشتر باز كنيد و دو تا هندل متفاوت بهش اختصاص بدين ؟؟ من كه راهي نديدم .. اگه بشه كه عاليه ولي بعيد ميدونم ... و منطقي هم هست .. حتي كامپوننت قدرتمند KDTele هم همينجوري هست و .... به نظرت كافي نيست ؟
خوب اگه سورسي كامل براي PDU داري در اختيار دوستان هم قرار بده ... منم دارم همين الان روي اين موضوع كار ميكنم .. قبلا هم يه كارايي كرده بودم ولي كامل نبود و انعطافش كم بدو .. با كمك دوست خوبم اقاي يعقوبي كه چند تا نمونه بهم داد ولي متاسفانه اونا هم كامل نبود دارم سعي ميكنم همه ي اونا رو گلچين كنم و تركيبشون كنم تا يه چيز خوب در بياد .. شما هم اگه كاري كردين لطفا در خاتيار من و دوستان قرار بديد و سعي كنيم كارامون رو متاقبل انجام بديم و پيشرفت كنيم وگرنه با حرف زدن نميشه هيچ كار كرد ..
يا حق ....
دوست عزیز اولا مطمئن باش من رفرنس کامل PDU را تو تاپیک موبایل به زبان فارسی کاملا توضیح میدم
دوما نرم افزار Hyper Terminal را اگه به جای پورت نام خود مودم گوشی را انتخاب کنی می بینی که به راحتی با AT کار میکنه
سوما اگه فقط دنبال سورس کد هستید از کنترلهای آماده استفاده کنین که همه کاری هم میکنن - یا از توضیحات و رفرنسهایی که داده میشه استفاده کنین و برنامتون را کامل کنید
چون دوستان فقط دنبال سورس اماده و بی زحمت هستند یک نمونه میزارم ولی خواهش میکنم ماهی گیری را یاد بگیرین نه اینکه منتظر باشین کسی به شما ماهی بده
مهران رسا
دوشنبه 13 خرداد 1387, 22:10 عصر
باور کنین من هم دنبال یاد گرفتن این مبحث هستم . منتها منبع درست حسابی (فارسی) در این زمینه ندارم .
اول از هر چیز دنبال سورس کدی هستم که به طور کامل جواب بده . در صورتی که اون نمونه مورد نظر من باشه مطالعه خودم رو روی اون شروع میکنم .
از همه شما عزیزان هم به خاطر همکاریتون ممنونم . :)
مهران موسوی
سه شنبه 14 خرداد 1387, 00:59 صبح
دوما نرم افزار Hyper Terminal را اگه به جای پورت نام خود مودم گوشی را انتخاب کنی می بینی که به راحتی با AT کار میکنسلام .. لازم شد يكم بيشتر بهتون توضيح بدم ... خطوطي كه به شكل خط تلفن در Hyper Terminal شناحته ميشن ماجراشون فرق داره ... وقتي اونها رو انتخاب ميكنيم و به حالت اماده باش در مياريم Hyper Terminal اماده ي دريافت TAPI ها ميشه .. با چند تا از فرماني كه زير بيان ميكنم Hyper Terminal رو در حالت اماده باش قرار ميديم .. توجه كنيد كه براي خطوط تلفن موضوع فرق ميكنه و تا موقع اي كه ما گوشي رو بر نداشتيم پورت اشغال نميشه و در بقيه ي برنامه ها قابل استفاده هست ولي بلافاصله بعد از برداشتن گوشي ديگه نميشه از اون در برنامه هاي ديگه استفاده كرد تا موقع اي كه پورت رو دي سي كنيم .. البته وقتي كسي تماس ميگيره در هايبر ترمينال عبارت Ring و مشخصات تماس نشون داده ميشه ... همچنين در بقيه ي برنامه ها .. در واقع مودم اطلاعات رو روي پورت قرار ميده و بدون مشكل قابل خوندن هست ... يكي از دستورات زير بايد روي مودمتون عبارت OK رو بده تا هاير بره در حالت اماده باش براي دريافت تماس ...
at#Cid=1
at#cid=2
at+vcid=1
at+vcid=2
ولي در رابطه با پورتها موضوع فرق داره .. بلافاصه بعد از باز كردن اونها ديگه توي هيچ برنامه اي قابل استفاده نيست مثل فايلها ...
در ضمن : اون فايلي كه براي PDU گذاشتين تا اونجايي كه من فهميدم فقط براي Encode كردن هست ... براي Decode كردن هيچ امكاناتي من درش نديدم ... ايا همينطور هست ؟؟؟
يكم در مورد پارامترهاي ورودي تابع EncodePDU توضيح بديد ... در ضمن خيلي ممنون بابت سورس .. شما يك تاپيك مخصوص اين كار در بخش مخصوص برنامه نويسي موبايل بزنيد تا اونجا بحث رو ادامه بديم .. اينجا جاي مناسبي نيست .. منم اونجا چند تا سورس توپ براي PDU ميزارم ..
يا حق ... :لبخندساده:
مهران موسوی
سه شنبه 14 خرداد 1387, 01:08 صبح
بزار اونا چيزايي رو كه خودم از پارامترهاي ورودي تابع EncodePDU فهميدم بگم .. بقيش رو شما بگين ...
متن اس ام اس رو دريافت ميكنه :
ByVal strUserData As String
شماره اي كه ميخواييم بهش اس ام اس رو ارسال كنيم رو به اين پاس ميديم :
strDestinationAddress
شماره ي مركز خدمات ارسال اس ام اس رو به اين پاس ميديم :
strSMSCAddress
اين يكي رو نميدونم ! :
intActualPDULength
اين كي رو هم نميدونم :
blnIncludeSMSC
لطفا اگه براي ديكدش هم چيزي دارين بزارين .. منم در اون تاپيكي كه قراره ايجاد بشه يه چيز كامل به زبان VB.NET ميزارم تا ملت حال كنن ... :لبخند:
يا حق ...
مهران رسا
سه شنبه 14 خرداد 1387, 07:50 صبح
PDU مخفف چیه ؟!!
noorsoft
سه شنبه 14 خرداد 1387, 08:27 صبح
Protocol Data Unit
noorsoft
سه شنبه 14 خرداد 1387, 08:32 صبح
یک تاپیک جدی تو بخش موبایل باز کردم توضیحات کامل - ابزارها - سورس کد و ... همه رو از اونجا میتونین پیگیری کنید.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=529045#post529045
vbhamed
سه شنبه 14 خرداد 1387, 12:45 عصر
دوست عزيز طي تحقيقات و پرژه هايي كه من در اين زمينه انجام دادم وقتي يك پورت اشغال شد ديگه نميشه با يك برنامه ي ديگه بازش كرد ... حتي در HyperTerminal هم همينطور بوده ... حتي من يك سري كه براي Com port ميخواستم يك درايور بنويسم بعد از مطالعه ي چندين سورس درايور به اين نتيجه رسيدم كه وقتي يك Copm port قبلا باز شده باشه ديگه نميشه توسط برنامه ي ديگه باز كردن ...
سلام
اما من وقتي با TAPI كار مي كنم و مودمي كه به يك پورت خاص وصل هست رو استفاده ميكنم، همزمان مي تونم پورت مودم رو با برنامه ديگه اي هم باز كنم و استفاده كنم
مهران موسوی
سه شنبه 14 خرداد 1387, 14:30 عصر
سلام
اما من وقتي با TAPI كار مي كنم و مودمي كه به يك پورت خاص وصل هست رو استفاده ميكنم، همزمان مي تونم پورت مودم رو با برنامه ديگه اي هم باز كنم و استفاده كنم
گفته ي شما بر پورتهاي تلفن تا زماني كه گوشي برداشته نشده صادق هست ... شما هر چقدر هم حرفه اي كار كنيد از KDTele كه نميتونيد بهينه تر كار كنيد ميتونيد ؟؟؟
اين دقيقا مثل اين ميمونه كه توي خونه 10 تا گوشي تلفن داشته باشيم .. وقتي تلفن زنگ ميخوره همه ي گوشي ها به صدا در ميان ... يعني همه در حال دريافت ring هستن .. ولي وقتي با KDTele گوشي رو بر ميداريم تمامي تلفنها كلا قطع ميشن ...
vbhamed
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 03:14 صبح
گفته ي شما بر پورتهاي تلفن تا زماني كه گوشي برداشته نشده صادق هست ... شما هر چقدر هم حرفه اي كار كنيد از KDTele كه نميتونيد بهينه تر كار كنيد ميتونيد ؟؟؟
اين دقيقا مثل اين ميمونه كه توي خونه 10 تا گوشي تلفن داشته باشيم .. وقتي تلفن زنگ ميخوره همه ي گوشي ها به صدا در ميان ... يعني همه در حال دريافت ring هستن .. ولي وقتي با KDTele گوشي رو بر ميداريم تمامي تلفنها كلا قطع ميشن ...
سلام
منظور من حالت انتظار بود يعني هر كدوم زودتر استفاده كرد، ولي دو تاشون مي تونن خط رو باز كنن
اينم مشخصه كه وقتي يكيشون از خط تلفن براي شماره گيري استفاده كنه، بقيه نمي تونن
noorsoft
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 09:53 صبح
جناب VBHAMED شما از دستورات TAPI برای ارسال و دریافت اطلاعات هم استفاده کردین
منظورم اینه که دستورات AT را ارسال و جوابهاشو دریافت کنیم
vbhamed
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 14:15 عصر
سلام
من با MSCOMM تونستم با دستورات AT اس ام اس بفرستم، دارم روش كار مي كنم تا كاملتر بشه
مهران موسوی
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 15:22 عصر
اس ام اس فرستادن كه اب خوردنه .. منظورشون كار با تلفن هست نه GSM ... من قبلا يكم روش كار كرده بودم و تا يه جاهايي هم پيش رفته بودم ولي طيف دستوراتش خيلي گسترده هست و ترجيح دادم از كامپوننتهاي اماده كه خيلي روشون زحمت كشيده شده استفاده كنم ...
noorsoft
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 16:13 عصر
سلام
بله انجام دادم
ضمنا من تونستم با دستورات AT اس ام اس بفرستم، دارم روش كار مي كنم تا كاملتر بشه
من با TApi کار کردم ولی در قسمت تلفن ولی هیچ رفرنسی برای ارسال و دریافت اطلاعات پیدا نکردم ممنون میشم توضیح بدی چطور میشه با Tapi Send & receive داشت
noorsoft
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 16:18 عصر
اس ام اس فرستادن كه اب خوردنه .. منظورشون كار با تلفن هست نه GSM ... من قبلا يكم روش كار كرده بودم و تا يه جاهايي هم پيش رفته بودم ولي طيف دستوراتش خيلي گسترده هست و ترجيح دادم از كامپوننتهاي اماده كه خيلي روشون زحمت كشيده شده استفاده كنم ...
اصلامهم نیست وسیله ای که به اون قراره اطلاعات ارسال بشه مودم باشه یا موبایل یا جی اس ام
چیزی که مهمه طریقه ارسال و دریافت اطلاعات از طریق دستورات Tapi
اگه کسی یک رفرنس ارائه کنه ممنون میشم
مهران موسوی
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 16:25 عصر
خوب منظور شما از ارسال اطلاعات چه نوع اطلاعاتي هست ؟؟؟
vbhamed
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 19:29 عصر
سلام
البته منم با GSM اس ام اس نفرستادم
پورت مودم رو باز كردم و با دستورات AT اس ام اس فرستادم
ولي منظور از مودم، همون مودم گوشي تلفن همراه هست
مهران موسوی
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 19:43 عصر
خوب دوست خوبم هيچ فرقي با هم نميكنن .. چه با گوشي چه با GSM ...
vbhamed
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 19:54 عصر
خوب دوست خوبم هيچ فرقي با هم نميكنن .. چه با گوشي چه با GSM ...
خب پس شما چي مي خواين
از طريق خط تلفن ثابت رو كه مخابرات ايران پشتيباني نمي كنه
البته يه قولهايي داده شده
اما هر وقت امكانش رو دادن بازم از همين روش هست و شما تغيير تو برنامت نياز نيست بدي
مهران موسوی
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 22:01 عصر
ايشون منظرورشون مثلا ارسال فايل و ... بايد باشه فكر كنم ... درست فهميدم ؟؟
noorsoft
چهارشنبه 15 خرداد 1387, 22:07 عصر
سلام
البته منم با GSM اس ام اس نفرستادم
پورت مودم رو باز كردم و با دستورات AT اس ام اس فرستادم
ولي منظور از مودم، همون مودم گوشي تلفن همراه هست
میتونی طریقه ارسال دستورات AT را با استفاده از Tapi توضیح بدی
vbhamed
پنج شنبه 16 خرداد 1387, 19:34 عصر
ايشون منظرورشون مثلا ارسال فايل و ... بايد باشه فكر كنم ... درست فهميدم ؟؟
سلام
نه
منظور فرستادن دستورات AT و دريافت جواب از منبع هست
مثلا ميشه براي ارسال و دريافت SMS استفاده كرد يا چيزايي ديگه كه به صورت فايلي فرستاده نميشن
يا گرفتن اطلاعات ساختاري منبع، تنظيمات و ...
noorsoft
جمعه 17 خرداد 1387, 03:11 صبح
دقیقا همین را میخواستم
vahid_d_0101
یک شنبه 26 خرداد 1387, 00:15 صبح
من یه برنامه درست کردم که میتونید یه اس ام اس انگلیسی بفرستید و میتونید پیامهای روی گوشی رو بخونید ولی خیلی ریختوواریخته هست دارم جم و جورش میکنم اگه میخواهید همون جموجور نشده شو بزارم ولی خیلی راحت میشه اس ام اس ارسال و دریافت کرد.
vahid_d_0101
یک شنبه 26 خرداد 1387, 00:21 صبح
من این برنامه ای رو که خودم نوشتمو میزارم ولی لطفا ازش استفاده تجاری نشه :قهقهه:
چون خودم میخوام یکی با حالشو بنویسم فقط کافیه پورت مورد نظرو وارد کنید و بعد کانکت بشید و شماره موبایل و اس ام اس رو بنویسید و سند رو بزنید بقیه برنامه برای دریافت اس ام اس است که هنوز کامل نشده ولی لطفا تشکر یادتون نره:قلب:
najmeh2000
شنبه 15 تیر 1387, 18:01 عصر
من متاسفانه نمونه ي اماده اي در اين زمينه در VB ندارم ...
ولي اگه خودتون بنويسيد بهتر هست چون ميتونيد بر اساس نيازتون امكانات رو بهش اظافه كنيد ...
در ضمن چيزي خاصي هم نيست ... فقط خواندن و نوشتن بر روي Com Port ها هست ...
من كدي كه براي دكمه هاي تلفن در telsms بكار مي رد را مي خواهم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.