PDA

View Full Version : گفتگو: ارائه طرح های متنوع در طراحی فرم

alifatehi
یک شنبه 19 خرداد 1387, 23:59 عصر
هدف از تشکیل این تاپیک ارائه موضوعات ، پروژه ها و هر عنوانی برای بالا بردن جذابیت فرم ها

دوستان لطف کنن در صورت داشتن نظرات و ارائه پروژه ها کوتاهی نکنند.
مدیر تاپیک هر شب یک Code Source جدید .
باتشکر

alifatehi
دوشنبه 20 خرداد 1387, 00:06 صبح
اولین مطلب را با این پروژه ( پروژه ای خودم در برنامه دانشگاه خودم استفاده کردم) .

ImageCombo : ارائه یک ایمج کامبو در مورد کلیه بانکها و موسسات مالی و اعتباری ایران با آرم هر بانک.

مورد استفاده برای کلیه کسانی که نیاز به کمبو بانکها دارند.

alifatehi
دوشنبه 20 خرداد 1387, 00:11 صبح
امشب نیز به معرفی پروژه ای با 2 TextBox یکی برای اعداد صحیح Real و دیگری اعداد اعشاری Integer است .
مورد استفاده برای تمام برنامه هایی که با این دو دست اعدادبه طور مجزا کار می کنند.

VirGil
دوشنبه 20 خرداد 1387, 01:03 صبح
میشه در مورد شبیه کردن فرم ها به ویسا صحبت کنید؟

soheil_programmer
دوشنبه 20 خرداد 1387, 15:21 عصر
میشه در مورد شبیه کردن فرم ها به ویسا صحبت کنید؟

لطفاً این مبحث را در تاپیک زیر دنبال کنید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=108941

alifatehi
دوشنبه 20 خرداد 1387, 23:09 عصر
Degree Show Form
این فرم برای کسانی مناسب است می خواهند به برنامه خود قابلیت مرئی و نامرئی شدن به آن بدن

این نوشته بر گرفته از :
باتشکر از مدیریت وب لاگhttp://www.VisualBasic.Blogfa.com

.:KeihanCPU:.
دوشنبه 20 خرداد 1387, 23:20 عصر
دوست عزیز در رابطه با انیمیشنهای باز و بسته شدن فرم ها مطلب بذار

alifatehi
دوشنبه 20 خرداد 1387, 23:24 عصر
دوست عزیز در رابطه با انیمیشنهای باز و بسته شدن فرم ها مطلب بذار

منظورت واضع بگو انیمیشن های باز ؟؟؟؟

دوشنبه 20 خرداد 1387, 23:27 عصر
منطورم اینه که باز و بسته شدن فرمها حالت عاذی نداشته باشه
مثلا از گوشه تصویر بیاد
یا با لرزش خفیفی باز شه
البته اینا رو دارم یه Animation جدید میخوام

alifatehi
دوشنبه 20 خرداد 1387, 23:27 عصر
این یک فرمی که قابلیت Always Top رابا انتخاب به کاربر می دهد.

دوشنبه 20 خرداد 1387, 23:36 عصر
این هم چند نمونه برای باز شدن فرم
18875
18876
18877

alifatehi
دوشنبه 20 خرداد 1387, 23:36 عصر
مثلا از گوشه تصویر بیاد
یا با لرزش خفیفی باز شه

من این دو تا کددارم اگر وقت داری باید صبر کنی تا برات بگردم

meisambandari
سه شنبه 21 خرداد 1387, 03:32 صبح
چند تا حالت برای باز شدن فرم

sh2007
سه شنبه 21 خرداد 1387, 11:11 صبح
با سلام به دوستان عزيز
اين تايپيك خيلي خوبه من هميشه چند مشكل در مورد فرمها داشتم فرمهائي كه با استايلهاي متفاوت معرفي شده اند xp و vista و ... هميشه چند اشكال عمده داشته اند
اول : خصيصه mdi child
دوم : right to left
سوم : هنگامي كه فرمها بسته و يا انلود مي شوند خطا مي دهند و ساير خطاهائي ديگر كه باعث مي شود نشود آنرا استفاده كرد و حتي فرمهائي كه در اين سايت معرفي شده اند اكثرا مشكل دارند
اگه كسي بتونه فرمهاي خوبي رو بگذاره خيلي خوبه

l3ai3ak
سه شنبه 21 خرداد 1387, 11:40 صبح
بهترین ساختار فرم هایی هستند که شبیه استاندارد خود سیستم عامل و یا حتی شبیه نرم افزار های Office .
این یک مسئله روانشناسی هستش که من خودم آزمایشش کردم .

پروژه ای رو برای شرکت آب کار می کردیم .پروژه بسیار بسیار بزرگی بود . مثل همه پروژه ها با توجه به معماری اشتباه . همه جای پروژه پر از باگ های شرمنده کننده و 3 کننده بود :گیج:
یوزر اینترفیس رو انقدر کار کرده بودیم روش شبیه تاکسی شده بود .:بامزه:

وقتی بردیم نرم افزار رو تحویل بدیم . 8 صفحه ازش ایراد گرفتن . نرم افزار رو بدون این که کدی تغییر پیدا بکنه از روش این یوزر اینترفیس رو برداشتیم .

فعلاً 3 ساله که از همون نرم افزار که 8 صفحه ایراد داشت گذشته و هنوزم که هنوزه کسی ایرادی براش نگرفته . :قهقهه: همه باگ ها که تو سیستم پیش میاد میفته گردنه سیستم عامل

sh2007
سه شنبه 21 خرداد 1387, 13:03 عصر
بهترین ساختار فرم هایی هستند که شبیه استاندارد خود سیستم عامل و یا حتی شبیه نرم افزار های Office .

پروژه ای رو برای شرکت آب کار می کردیم .پروژه بسیار بسیار بزرگی بود . مثل همه پروژه ها با توجه به معماری اشتباه . همه جای پروژه پر از باگ های شرمنده کننده و 3 کننده بود :گیج:

وقتی بردیم نرم افزار رو تحویل بدیم . 8 صفحه ازش ایراد گرفتن . نرم افزار رو بدون این که کدی تغییر پیدا بکنه از روش این یوزر اینترفیس رو برداشتیم .

فعلاً 3 ساله که از همون نرم افزار که 8 صفحه ایراد داشت گذشته و هنوزم که هنوزه کسی ایرادی براش نگرفته . :قهقهه: همه باگ ها که تو سیستم پیش میاد میفته گردنه سیستم
عامل

با سلام امكان داره اگه كنترل فرمهاي office رو داري بفرستي كه همه استفاده كنن و در كل چه راهكاري براي زيبا شدن فرم بدون پايين امدن سرعت اجراي برنامه پيشنهاد مي كني؟
ممنون

alifatehi
سه شنبه 21 خرداد 1387, 23:35 عصر
با سلام به دلیل نزدیک شدن به امتحاناتم کمتر می تونم بیایم شرمنده.

این هم دو کد سوروس جدید یکی برای mdi و دیگری برایXP Menu امیدوارم به کارتان بخورد.

alifatehi
سه شنبه 21 خرداد 1387, 23:41 عصر
این هم یک سری دکمه از یک برنامه نویس بریزیلی

نوشته توسط : Fausto Cruz Arruda

خیلی جالبه

alifatehi
سه شنبه 21 خرداد 1387, 23:48 عصر
این یک فرم متفاوت در طراحی به نام
DaDa Enhanced VB Form

با کلی تغییرات

این هم بد نیست

l3ai3ak
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 10:09 صبح
همیشه به سادگی فکر کنید :
این هم Office2007
http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowZip.asp?lngWId=1&lngCodeId=66951&strZipAccessCode=tp%2FR669515121

http://www.planet-source-code.com/Upload_PSC/ScreenShots/PIC200612191158395509.jpg

l3ai3ak
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 10:18 صبح
این هم یه مثال دیگه که هدفش فرق می کنه ولی فرم هاش خوبه .
http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowZip.asp?lngWId=1&lngCodeId=57136&strZipAccessCode=tp%2FA571363252

مهران رسا
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 10:20 صبح

فعلاً 3 ساله که از همون نرم افزار که 8 صفحه ایراد داشت گذشته و هنوزم که هنوزه کسی ایرادی براش نگرفته . :قهقهه: همه باگ ها که تو سیستم پیش میاد میفته گردنه سیستم عامل

دیگه اینطور که شما می فرمایید هم نیست . بلاخره کسانی که باگ های متعدد (طبق گفته خودتون) برنامه شما رو شناسایی کردن طبق InterFace نظر ندادن !

InterFace برنامه حداکثر 40 % طراحی یک برنامه کامپیوتری رو به خودش اختصاص میده .
اصل قدرت برنامه است که باید بهش اهمیت داده بشه !

ولی این نکته رو قبول دارم که InterFace نقش به سزایی در جلب توجه کاربران معمولی داره . بیشتر کاربران کامپیوتر رو کاربران غیر حرفه ای تشکیل میدن که از برنامه شما فقط یک InterFace شو درک می کنن اون هم نه به اسم InterFace .

در کل من خودم یکی از طرفداران سر سخت Interface هستم و اعتقاد دارم برنامه هایی که نوشته میشن ، باید در کنار قدرت و سرعت از InterFace مناسبی برخوردار باشند و برای طراحی اون واقعاً وقت صرف بشه .

l3ai3ak
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 10:29 صبح
با سلام امكان داره اگه كنترل فرمهاي office رو داري بفرستي كه همه استفاده كنن و در كل چه راهكاري براي زيبا شدن فرم بدون پايين امدن سرعت اجراي برنامه پيشنهاد مي كني؟
ممنون

معمولاً کانترل های آماده که تو وب سایتها و غیره وجود دارن برای ایجاد تصویر از GDI استفاده می کنن یعنی نرم توسط کد اون تصویر ایجاد میشه .
به عنوان مثال : یوزر کانترل معروف ( چاملون کامند ) برای ترسیم دگمه از دستور Usercontrol.LINE استفاده کرده . خوب معلومه وقتی شما از این کامند تو فرمتون 10 بار استفاده بکنین کامپایلر مجبوره همه اون ها رو دوباره پردازش بکنه . برای بالا بردن سرعت باید از کانترل هایی استفاده بکنین که برای شکل ظاهری از عکس استفاده می کنن ( بر خلاف تصور همه ) در واقع شما با این کارتون همه کار رو میندازین گردن کارت گرافیکی . یعنی پردازنده تنها کاری که میکنه پاس کردن داده ها به پردازنده کارت گرافیکی هستش . :چشمک:

Apache66
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 11:46 صبح
سلام
چطوری میشه یک فرم را به صورت نقطه به نقطه لود کرد ؟

sh2007
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 12:32 عصر
معمولاً کانترل های آماده که تو وب سایتها و غیره وجود دارن برای ایجاد تصویر از GDI استفاده می کنن یعنی نرم توسط کد اون تصویر ایجاد میشه .
به عنوان مثال : یوزر کانترل معروف ( چاملون کامند ) برای ترسیم دگمه از دستور Usercontrol.LINE استفاده کرده . خوب معلومه وقتی شما از این کامند تو فرمتون 10 بار استفاده بکنین کامپایلر مجبوره همه اون ها رو دوباره پردازش بکنه . برای بالا بردن سرعت باید از کانترل هایی استفاده بکنین که برای شکل ظاهری از عکس استفاده می کنن ( بر خلاف تصور همه ) در واقع شما با این کارتون همه کار رو میندازین گردن کارت گرافیکی . یعنی پردازنده تنها کاری که میکنه پاس کردن داده ها به پردازنده کارت گرافیکی هستش . :چشمک:

خيلي جالب بود يعني منظور شما اينه كه براي بالا بردن سرعت يك فرم از كنترلهاي گرافيكي استفاده بشه مي شه بيشتر توضيح بديد با نمونه مثال

alifatehi
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 23:33 عصر
این فرم Merlin Helper برای کسانی که به Help برنامه خودشان اهمیت می دهند.

برنامه جالبی

alifatehi
چهارشنبه 22 خرداد 1387, 23:36 عصر
اینم یکی از برنامه نویسان خارجی زحمت برنامه نویس کشیده برای افراد مبتدی طراحی شده که شامل کمبو . دکمه ها . تایمر و تایم و تاریخ
در هر صورت جالبه

sh2007
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 07:57 صبح
دوستان سلام:چشمک:
با توجه به اينكه اكثر كامپوننتها سرعت اجراي يك برنامه حرفه اي را پايين مي آورند هدف از ساخت آنها پس چيست و اصولا چه روشي را براي طراحي در نظر بگيريم

به نظر من روش طراحي براي فرمها استفاده از همان استانداردهاي ذكر شده مي باشد كه مثلا فرمها را همانند خود محيط بكار ببريم و يا سايز فونتها را مثل ويندوز 10 يا 8 بكار ببريم
به اين ترتيب فرم و كنترلهي استاندارد داريم اما بعضي از دوستان به كارائي برنامه اشاره كرده اند كه بحث كارائي با بحث طراحي متفاوت است برنامه حتما بايد كارائي داشته باشد اما اگر طراحي آن مناسب باپي مطمئنا برنامه كاربر پسند است مثلا شركت ماكروسافت براي طراحي گرافيكي و رنگها در ويندوز از روانشناسان و افراد بسيار حرفه اي استفاده مي كند
اما من تاكنون يك فرم زيبا و قابل ملاحظه اي در ويژوال بيسيك نديده ام كه بصورت حرفه اي در برنامه هاي بزرگ استفاده شود كه طراحي آن خيلي قشنگ باشد اما محيط هاي دات نت و دلفي فرمهاي زيبائي دارند دوستان اگر فرمهاي حرفه اي دارند معرفي كنند و يا اگه نظري درباره طراحي محيط برنامه نويسي دارند ارائه كنند تا همه استفاده كنند:تشویق:

l3ai3ak
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 11:55 صبح
خيلي جالب بود يعني منظور شما اينه كه براي بالا بردن سرعت يك فرم از كنترلهاي گرافيكي استفاده بشه مي شه بيشتر توضيح بديد با نمونه مثال

خوب منظور من اینه این دو مثال رو ببینین .
1 - مثال اول یک کانترل با GDI یا همون روش طراحی با دستور های Line و Circle و PST
http://www.box.net/shared/89l9u1pr4o

2 - این مثال رو با فایل عکس نوشتم .
http://www.box.net/shared/xzfueqko4k

Apache66
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 13:17 عصر
سلام
چطوری میشه یک فرم را به صورت نقطه به نقطه لود کرد ؟

کسی سورس لود شدن نقطه به نقطه فرم را نداره ؟

مهران رسا
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 13:31 عصر
کسی سورس لود شدن نقطه به نقطه فرم را نداره ؟

سورس ندارم . ولی یک راهنمایی می تونم بکنم .

اول با SetLayeredWindowAttributes رنگ خاصی در فرم رو نا مرئی کن کن . (مثلاً آبی)

بعد از یه دونه Timer و Pset با رنگی غیز از آبی استفاده کن .

z_ajdeh
پنج شنبه 23 خرداد 1387, 23:03 عصر
مثلا از گوشه تصویر بیاد
یا با لرزش خفیفی باز شه
سلام و خسته نباشید
میشه اون طرح فرم رو که میگید با لرزش لود میشه کدش رو بدید (یا آپلود کنید)