View Full Version : مشکل عجیب در dbgrid
ramsess
شنبه 01 تیر 1387, 18:49 عصر
سلام اهل فن خسته نباشید
چطوری میشه نوشته های کپشن در دی بی گرید رو فارسی نوشت مثلا فیلد name بشود نام البته می دونم باید روش کلیک راست کنم بعد پراپرتیز رو بزنم و اونها رو ست کنم ولی مشکلم اینه که هر بار که کلیک راست می کنم و ویرایش رو انجام می دم توی دی بی گیرید فقط دو تای اول از فیلد ها می مونن و بقه حذف می شن جریان چیه ؟؟؟؟؟
مرسی
SeyedMoosavi
شنبه 01 تیر 1387, 20:28 عصر
اگه منظورت رو درست متوجه شده باشم
"SELECT age AS[سن],phone AS [تلفن],Address AS [آدرس],family AS نام خانوادگی],name as[نام] FROM student"
اوبالیت به بو
شنبه 01 تیر 1387, 20:55 عصر
سلام اهل فن خسته نباشید
چطوری میشه نوشته های کپشن در دی بی گرید رو فارسی نوشت مثلا فیلد name بشود نام البته می دونم باید روش کلیک راست کنم بعد پراپرتیز رو بزنم و اونها رو ست کنم ولی مشکلم اینه که هر بار که کلیک راست می کنم و ویرایش رو انجام می دم توی دی بی گیرید فقط دو تای اول از فیلد ها می مونن و بقه حذف می شن جریان چیه ؟؟؟؟؟
مرسی
دقيقاً مشكل من هم همين بود. DataGrid با اين روش اصلاً سازگار نيست و ركورد ها رو پاك مي كنه.
اما چي كار كنيم:
به جاي اينكه رو اين كنترل به صورت دستي كار كني مي توني بانك Acess اون فيلد مورد نظر رو قسمت Caption رو فارسي بنويسي.
اينكه از طريق كد نويسي به بانكت وصل نشي و به صورت دستي به Adodc خودت وصل بشي تا DataGrid همه فيلد ها رو بشناسه و به ازاي هر فيلد يك اسمي رو انتخاب كني.
SeyedMoosavi
یک شنبه 02 تیر 1387, 14:14 عصر
به نظر من اگر از کد نویسی استفاده کنی بهتره این کد رو ببین
SELECT "نام فیلد"AS[هرچی میخوای بنویسه]
به همین راحتی
مشکلی بود خبر بده
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.