PDA

View Full Version : CMD

Inprise
شنبه 07 شهریور 1383, 17:29 عصر
سلام؛

- یکی از فایلهای اجرائی مورد علاقه تون رو تو درایو C کپی کنید

- پسوندش رو به یه چیزی مثل txt. یا tmp. یا ms. تغییر بدید

- از منوی Run و با استفاده از دستور Cmd و پارامتر C/ برنامه فوق الذکر رو صدا کنید و از مشاهده نتیجه لذت ببرید .

Tnx to Silly folks at Micro$oft :)

whitehat
شنبه 07 شهریور 1383, 21:04 عصر
ممنون آقای Inprise
این مسئله یکی از مشکلاتی است که بعد ار آمدن سرویس پک 2 هنوز وجود دارد .ولی با اینکه این را یک شرکت آلمانی (اسمش را یادم نیست :oops: ) به عنوان یک باگ در این سرویس پک اعلام کرده با این حال ماکرو سافت انرا به عنوان یک مشکل قبول ندارد و به خیال خودش داره روش کار می کند !!! :wink:
(اقای Inprise اگر اشتباه می کنم لطفا تصحیح کنید با تشکر دوباره :) )

یک شنبه 08 شهریور 1383, 00:56 صبح
آقا ببخشید ولی من فایل اجرایی نصب کازا رو روی C کپی کردم
بعد هم آخرش txt رو اضافه کردم
و این دستور رو هم اجرا کردم یه صفحه ی سیاه اومد و هیچی نشد.چرا؟
با تشکر

jirjirakk
یک شنبه 08 شهریور 1383, 11:29 صبح
من که انجام دادم و شد :?

v_shalchian
یک شنبه 08 شهریور 1383, 11:50 صبح
چی شد ؟

Inprise
یک شنبه 08 شهریور 1383, 13:46 عصر
ولی با اینکه این را یک شرکت آلمانی (اسمش را یادم نیست ) به عنوان یک باگ در این سرویس پک اعلام کرده با این حال ماکرو سافت انرا به عنوان یک مشکل قبول ندارد و به خیال خودش داره روش کار می کند !!!

این نکته رو تابحال کسی بصورت عمومی و به عنوان باگ یا نقطه ضعف مطرح نکرده ولی مباحث متعددی تو لیستهای پستی مختلف در این مورد وجود داره . این در واقع یه تهدیده نه یک نقطه ضعف . شاید طراحی غلط تابع CreateProcess مهمترین نقش رو داشته باشه و شاید بزودی نقاط ضعف دیگه ای هم تو این تابع پیدا بشه و ...

خوش باشید

Farshad Paydar
یک شنبه 08 شهریور 1383, 13:55 عصر
با عرض معذرت از همه اساتید . من شک دارم که متوجه موضوع شده ام یا نه ؟ آیا ایراد وارد بر این است که یک فایل با پسوند غیر اجرایی را اجرا میکند یا منظورتان نکته دیگری است .ممنون میشم اگه جواب بدین.

یک شنبه 08 شهریور 1383, 14:23 عصر
آره ماله منم فقط یک صفحه ی سیاه آمد و رفت
اگه میشه بگید چیکار میکنه؟
با تشکر

Farshad Paydar
یک شنبه 08 شهریور 1383, 14:50 عصر
qmars

آره ماله منم فقط یک صفحه ی سیاه آمد و رفت
اگه میشه بگید چیکار میکنه؟
با سلام .من فایل notepad.exe رو تو c: کپی کردم و پسوندشو کردم .txt . وتو منوی Run نوشتم
CMD /C notepad.exe
یه صفحه سیاه داس اومد و رفت . بعد فهمیدم که فایل رو پیدا نکرده وقتی آدرس رو هم بهشدادم
CMD /c c:\notepad.txt
noepad رو اجرا کرد.

یک شنبه 08 شهریور 1383, 19:09 عصر
ایول ! درست شد :D
خپب همونجور که تو گفتی ایراد در اجرا کردن فیال غیر اجرایی است؟