PDA

View Full Version : دیتابیس حچیم و مشکل utf

mhadaily
سه شنبه 18 تیر 1387, 17:33 عصر
سلام
من بانک اطلاعاتی دارم که الان utf نیست و اطلاعات درونش به صورت utfدبده نمی شه

من collation ها رو تبدیل به utf8 کردم اما هنوز دیتا داخل مشکل داره و درست نشده می خواستم بدونم راهی اسکیریپتی و یا هر چیزی هست که بشه کل دیتابیس رو یکدفعه به صورت فارسی روان utf کرد. .

اسکریپتی الان دارم که این کار رو میکنه اما مشکل بزرگ من جچیم بودن دیتابیس هست جچم دیتابیس در حدود 150 مگابایت به صورت gz هست حالا موندم چه کنم و حتما هم باید تبدیل به utf کنم

دوستانی که در این راه تجربیاتی دارن ممنون میشم که با هم به اشتراک بگذاریم اطلاعاتمون رو

در ضمن انجمن رم خیلی گشتم چیز یافت نکردم
راستی اگر در حد امکان با php کار کنیم خیلی بهتره !

ممنون :چشمک:

vahid4134
چهارشنبه 19 تیر 1387, 09:27 صبح
شما خودت زدی توی هدف دیگه با php کار کن خط به خط کدت رو اجرا کن. اما نکاتی که باید توجه داشته باشی این هست
1- مدت زمان اجرای اسکریپت بالا میره پس set_time_limit رو روی صفر بزار
2- ممکن هست به دلیل اطلاعات بالا استفاده زا ram بالا بره رم مجاز برای اجرای یک اسکریپت php هشت مگابایت هست که در php.ini یا این رو تغییر بده یا اینکه اسکریپتت رو یک جوری بنویس که به صورت چند مرحله ای بتونی این کار رو انجام بدی
بعدش یک اسکریپ می خوای که اطلاعات رو از دیتابیس بخونه و به ترتیب اصلاح و ایمپرت کنه

mhadaily
چهارشنبه 19 تیر 1387, 11:06 صبح
سلام ممنون دوست عزیز

امکان اجرای خط به خط توسط خودم نیست چون اطلاعات دیتا خیلی زیاد هست اصلا امکان پدیر نیست باید یک اسکریپتی باشه که خودش این کار رو بکنه می خواستم بدونم آیا چیزی آماده در نظر دارید ؟

برنامه ای یافتن که این کار رو برام می کنه HeidiSQL بسیار هم عالی هست اما مشکل اینجاست UTF رو پشتیبانی نمی کنه اصلا

در مورد اینکه اون اسکریپت که می گی منم الان دنبال همون هستم می خواستم بدون کسی تا به حال این مشکل رو داشته و تونسته حل کنه آیا چیزی آماده براش هست !

و اما مشکل بعد ی که صحبت هم نکردیم تبدیل به UTF هست اطلاعات رو میخوام با اسکریپتی تبدیل به UTf کنم یغنی از iso به utf از دیتابیس و به الان هم یک نمونه اش رو دارم اما ظاهرا در دیتابیس حچیم به مشکل بر می خوره ! نمی دونم چرا همه دیتابیس رو تبدیل نمی کنه ظاهرا

اصلا کلا ایا کسی در این دو مورد می تونه یک راه حل مناسب رو بده ؟

با تشکر از همه

taknegaar
جمعه 28 تیر 1387, 20:46 عصر
برای اینکه بتونی با mysql یونیکد کارکنی علاوه بر اینکه کاراکترست فیلدهات باید یونیکد باشه کانکشنت هم باید یونیکد باشه یا کانکشنت رو یونیکد تنظیم کن یا در اولین دستور sql قبل از هر کاری این sql رو اجرا کن درست میشه:

SET NAMES 'utf8';