PDA

View Full Version : سوال: اشکال در dbtreeview

angel_692
چهارشنبه 19 تیر 1387, 11:50 صبح
سلام
من از کامپوننت dbtreeview برای نمایش یکسری از اطلاعات استفاده می کنم گره های فرزند در کامپوننت فرم مورد نظر مشخص می شود ولی وقتی برنامه را اجرا می کنم در همان فرم فقط گرههای والد نشان داده شده و گره های فرزند نمایش داده نمی شود . لطفا مرا راهنمایی کنید. :گریه:

Unique
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 13:27 عصر
سلام

راستش تا حالا dbtreeview را نشنیده بودم ، شاید به این دلیل هستشکه هنوز از Delphi6 دل نکندم !
اما در مورد سوال شما ، فکر نمیکنم احتیاجی به کنترل Db Based باشه ! شما اگه Level های گره هات (منظورم فرزندان هستش ) از 2 یا 3 تا تجاوز نمیکنه ، بهتره با یک تابع بازگشتی و کنترل Table ساده خودت TreeView را بسازی.
اگر هم تعداد Level ها ممکنه خیلی زیاد بشه میتونی توی رویداد OnClick هر گره فرزندانش را ایجاد کنی.

کار های دیگه ای هم میشه کرد. اگه میخوای حتما از همون کنترل استفاده کنی ، میتونی Component را ارسال کنی که تست کنم و یک نمونه واست بفرستم.

BORHAN TEC
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 12:43 عصر
اگر منظورتان آن کامپوننتی است که در JVCL موجود است باید بگویم که مثال هایی همراه با آن است و اتفاقاً یکی از آنها در این مورد است. من در برنامه هایم بار ها و بارها از این کامپوننت استفاده کرده ام و باید بگویم مشکل از این کامپوننت نیست بلکه از جای دیگری است.

hamid-nic
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 14:03 عصر
سلام
من از کامپوننت dbtreeview برای نمایش یکسری از اطلاعات استفاده می کنم گره های فرزند در کامپوننت فرم مورد نظر مشخص می شود ولی وقتی برنامه را اجرا می کنم در همان فرم فقط گرههای والد نشان داده شده و گره های فرزند نمایش داده نمی شود . لطفا مرا راهنمایی کنید. :گریه:
سلام
اسم این کامپوننت DBTreeView چی هست ؟ مال کدوم مجموعه هست ؟

sips65
جمعه 28 خرداد 1389, 10:49 صبح
اگه می تونید کمپوننتش رو اینجا بذارید تا یه نمونه کد واستون بذاریم....