PDA

View Full Version : سوال: جاوا و محیط کار NetBeans

امید امرایی
پنج شنبه 20 تیر 1387, 21:46 عصر
سلام

بنده برنامه نویسی رو با جاوا شروع کردم و البته اون موقع نمی دونستم که جاوا واقعا چیه چون به برنامه نویسی علاقه داشتم یه کتابه جاوا خریدم وشروع به کار کردم بدون اینکه حتی مفاهیم برنامه نویسی رو بدونم .

اما بعدا به دلیل شرایط کاری به سمت دلفی و #C متمایل شدم و الان 3 ساله دلفی کار می کنم

جدیدا دوباره به سراغ جاوا اومدم اما می بینم که تغییرات زیادی اتفاق افتاده
مهم تر از همه اینکه بعداز جستجوی مفصل بالاخره NetBeans رو به عنوان IDE انتخاب کردم اما در کار باهاش خیلی دچار مشکل هستم . بخصوص کار با دلفی منو دچاره نوعی جمود فکری کرده که به سمت NetBeans منعطف نمی شه .

در خواست بنده این بود که شاید دوستان با تجربه آموزشی برای NetBeans سراغ داشته باشن که مفاهیم و روند پایه ای اونو برام روشن کنه . بخصوص در کار با چیری که ما اونو در دلفی Unit میگیم . آیا در جاوا و NetBeans هم روال به همین شکله .

جستو هم کردم ولی چیزهبدرد بخوری پیدا نکردم و کتاب های همراه با خود NetBeans هم به قدر کافی غنی نیستند . و حتی بیشتر مطالبی که بنده می خواستم موجود نبود

ممنون می شم اگه مثالی یا نمونه ای رو عنوان کنید .

با تشکر

Cold.82
جمعه 21 تیر 1387, 02:49 صبح
به کتاب pro netbeans ide 6 rich client platform edition مراجعه کنید.

در ضمن این ها هم بدردتان خواهد خورد

http://usersguide.netbeans.org/files/documents/40/1732/NB60docs-without-demos.zip

امید امرایی
جمعه 21 تیر 1387, 11:25 صبح
ممنون

من بیشتر با فرم ها و یونیت ها مشکل دارم که در جاوا باید گفت Frame ها
رابطه پدر فرزندی فریم ها کمی مبهمه و اینکه چطور فراخوانی می شن

مثال : در دلفی :
form1.show();امادرمحیط NetBeans چند مثالی روهم دیدم که عملی نشدند وهنوز مشکل دارم

یک نمونه کد دیدم که با خطا همراه میشه و من هم هنوز با خطاهای محیط NetBeans آشنا نیستم

TestApp.getApplication().show(TestFrame);

megh22
شنبه 05 مرداد 1387, 08:57 صبح
سلام دوست عزیز فکر کنم کد زیر بتونه مشکلتو حل کنه

JFrame_Search frame=new JFrame_Search();
frame.setVisible(true);

امید امرایی
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 02:15 صبح
متاسفانه اینجا اونقدر دیر جواب می دن که من دیگه اصلا یادم رفته پستی اینجا دارم

ممنون جناب megh22 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=25741)