View Full Version : هاي لايت كردن گوشه اي از يك رشته
rahro
شنبه 05 مرداد 1387, 07:09 صبح
سلام
ميخوام گوشه اي از يك رشته رو بوسيله دستور برنامه نويسي هاي لايت كنم آيا در فاكس چنين دستوري وجود داره ؟!
mehran_337
شنبه 05 مرداد 1387, 07:43 صبح
در textbox خود فاکس ندیدم اما در richtext و ole که آقای توکل برای سرچ کمبو ساخته بودند می شه.
البته در مجموع کلاس های جناب توکل txthighlit هم دیده بودم که کارکردش را اطلاعی ندارم
rahro
شنبه 05 مرداد 1387, 07:59 صبح
درسته مهران جان:
من هم براساس همان , دنبال چنين چيزي ميگردم
IC_prog
شنبه 05 مرداد 1387, 08:03 صبح
در textbox خود فاکس ندیدم اما در richtext و ole که آقای توکل برای سرچ کمبو ساخته بودند می شه.
البته در مجموع کلاس های جناب توکل txthighlit هم دیده بودم که کارکردش را اطلاعی ندارم
مجموعه کلاسهای استاد توکل کجاست .اگر ممکنه لینک بدید تا ما هم بی نصیب نمونیم:قلب:
rezaTavak
شنبه 05 مرداد 1387, 08:55 صبح
يك كلاس به اسم Controls.vcx است كه در چند جا upload شده و داراي تقويم و ساعت و fm20 و بسياري از كلاسهايي است كه من استفاده ميكنم.
اما txtHightlight در واقع كلاسي است كه من در فرمهاي آماري كه داراي خانه هاي زيادي براي ورود اطلاعات است استفاده كرده ام و فقط به درد خودم مي خورد.
منظور از هاي لايت در اينجا چيست؟
rahro
شنبه 05 مرداد 1387, 11:59 صبح
يك كلاس به اسم Controls.vcx است كه در چند جا upload شده و داراي تقويم و ساعت و fm20 و بسياري از كلاسهايي است كه من استفاده ميكنم.
اما txtHightlight در واقع كلاسي است كه من در فرمهاي آماري كه داراي خانه هاي زيادي براي ورود اطلاعات است استفاده كرده ام و فقط به درد خودم مي خورد.
دقيقا" همين كاري كه خودتان در كلاس فوق كرديد .
ميخوام گوشه اي از يك رشته در تكست باكس رو هاي لايت كنم . كه كاربر براي ويرايش كلي آن مجبور به پاك كردن تك تك كاركترهاي آن نباشد. و يا براي انتخاب مجبور به تايپ بقيه رشته.!!
اين كه خيلي واضحه:متفکر:
rezaTavak
شنبه 05 مرداد 1387, 12:29 عصر
در تكست باكسهاي فاكس از k در format استفاده كنيد.
در fm20 هم از seltextو selstart و sellength استفاده كنيد. و كلا اين مشخصات در همه تكست باكسها هست.
اما شيوه كار:
seltext متن انتخاب شده است.
selstart شروع انتخاب و sellength هم طول انتخاب است. مثلا براي انتخاب از كاراكتر 2 تا 15:
selstart=2
sellength=13
rahro
شنبه 05 مرداد 1387, 12:50 عصر
نه اصلا منظورم تمام رشته نبود , عرض كردم قسمتي از يك رشته . فرمت k تمام آن رو انتخاب ميكنه .
binyaz2003
شنبه 05 مرداد 1387, 13:25 عصر
آقاي rahro کلاس تاريخ آقاي حيدري کيا رو ديدم ميتونيد از همون ها استفاده کنيد مثل زير :
DO CASE
CASE THIS.SelFld = 1 .AND. INLIST(THIS.DtFormat, 0, 4, 8, 9)
THIS.SelStart = 0
THIS.SelLength = 4
CASE THIS.SelFld = 2 .AND. INLIST(THIS.DtFormat, 0, 4, 8)
THIS.SelStart = 5
THIS.SelLength = 2
CASE THIS.SelFld = 3 .AND. INLIST(THIS.DtFormat, 0, 4)
THIS.SelStart = 8
THIS.SelLength = 2
rahro
شنبه 05 مرداد 1387, 13:36 عصر
متشكرم استاد
همينطوره كه فرموديد:
خاصيت this.SelStartجايگاه نقطه شروع از سمت چپ و
خاصيت this.SelLength مقدار رشته انتخابيست
IC_prog
شنبه 05 مرداد 1387, 14:04 عصر
جناب rahro با سلام
من متوجه نشدم : شما چطور در این حالت یک محدوده خاص از رشته رو در اختیار کاربر قرار میدید تا ادیتش کنه ؟
mehran_337
یک شنبه 06 مرداد 1387, 09:47 صبح
کلاس بسیار پر کاربردی است اما بعضی فایلها وجود ندارد و بعضی کلاسها هم نا مفهوم.
در فر صتی مناسب اگر به شرح کلاسها بپردازید ممنون خواهیم شد استاد
rahro
یک شنبه 06 مرداد 1387, 10:05 صبح
من اين كلاس دارم ولي چنين امكاناتي نداره , ميشه لينكش رو بزاريد گشتم نبود!
rezaTavak
یک شنبه 06 مرداد 1387, 10:34 صبح
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=107&d=1121659712
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.