View Full Version : سوال: تنظیم تعداد پرشهای کرسر در DBGrid
SYNDROME
یک شنبه 06 مرداد 1387, 20:23 عصر
با سلام
زمانی که در dBGrid اطلاعات نمایش داده می شود می توانید با استفاده غلتک موس بر روی رکوردها حرکت کنید.
در بعضی از مواقع با هر حرکت این غلتک یک رکورد و در مواقعی دیگر 3 رکورد پرش می شود.
چطور می توان تعداد این پرشها را در DBGrid کنترل کرد؟
با تشکر از شما
Hsimple11
یک شنبه 06 مرداد 1387, 21:52 عصر
ببینید مشکل پریدن با این لینک (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=558658&postcount=4) حل میشود؟
SYNDROME
دوشنبه 07 مرداد 1387, 06:53 صبح
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز
این روش کار می کند ولی من می خواهم بدانم دلیل اینکه من یک DBGrid نوشته ام و مانند DBGrid خود دلفی SCrollنمی شود چی است؟
آیا مشکل مانند زمانی که شما خودتان از Customgrid استفاده کنید یک مشکل به وجود می آید.این مشکل مربوط به خود دلفی است که اگر نام کامپونت شما TDBGrid باشد (TDBGridColumns) نمایش داده می شود و در غیر این صورت نمایش داده نمی شود.
آیا مسئله غلتک هم مانند مسئله فوق مربوط به خود دلفی می شود و یا دلیل خاصی دارد.
موفق باشید
Hsimple11
دوشنبه 07 مرداد 1387, 12:06 عصر
مثل اینکه یونیت DBGrid در مورد Scroll بر روی رکوردها خودش مشکل دارد. این چیزی بود که در سایتهای مختلف گفته بودند.
موفق باشید...
SYNDROME
دوشنبه 07 مرداد 1387, 17:19 عصر
مثل اینکه یونیت DBGrid در مورد Scroll بر روی رکوردها خودش مشکل دارد. این چیزی بود که در سایتهای مختلف گفته بودند.
موفق باشید...
من یکی DBGrid معمولی خود دلفی و دیگری یک DBGrid دیگر را بر روی صفحه قرار می دهم و هر دو را به یک ADO وصل کنم و زمانی که روی DBGrid پیش فرض scroll می کنم مشکلی نیست ولی زمانی که بر روی DBGrid دیگر scroll می کنم مشکل پرش 3 تایی را دارد.
موفق باشید
sasan_vm
دوشنبه 07 مرداد 1387, 19:00 عصر
با سلام
زمانی که در dBGrid اطلاعات نمایش داده می شود می توانید با استفاده غلتک موس بر روی رکوردها حرکت کنید.
در بعضی از مواقع با هر حرکت این غلتک یک رکورد و در مواقعی دیگر 3 رکورد پرش می شود.
چطور می توان تعداد این پرشها را در DBGrid کنترل کرد؟
با تشکر از شما
از کدام version دلفی استفاده میکنید ؟
SYNDROME
دوشنبه 07 مرداد 1387, 21:33 عصر
از کدام version دلفی استفاده میکنید ؟
از 2007 استفاده می کنم.
ولی فکر نکنم ربطی به ورژن دلفی داشته باشد.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.