PDA

View Full Version : Option Explicit فوری

norsmor
دوشنبه 07 مرداد 1387, 20:53 عصر
لطفا فوری
1) سلام دوستان من یه برنامه دانلود کردم واسه اجراش این خط پیغام خطا میده میگه تعریف شده نیست واسه رفع خطا چیکار کنم

Public WithEvents theBlockCollection As myBlockCollection

-----------------------------------------------------------------------------------------------

2) و میشه بگین این قسمت واسه چی بکار میره ممنون

Option Explicit

اوبالیت به بو
دوشنبه 07 مرداد 1387, 22:04 عصر

Option Explicit
زماني به كار ميره كه شما بخواين يه متغير عمومي در Form جاريتون تعريف كنيد و در كل اون Form ازش استفاده كنيد.
اين دستور در بخش General نوشته ميشه و براي اينكه به طور ثابت باقي بمونه از منوي Tools گزينه Option و بعد گزينه Requier Varailble Declaration رو فعال كنيد.

Mbt925
دوشنبه 07 مرداد 1387, 23:27 عصر
زماني به كار ميره كه شما بخواين يه متغير عمومي در Form جاريتون تعريف كنيد و در كل اون Form ازش استفاده كنيد.
اين دستور در بخش General نوشته ميشه و براي اينكه به طور ثابت باقي بمونه از منوي Tools گزينه Option و بعد گزينه Requier Varailble Declaration رو فعال كنيد.

Requier Varailble Declaration : این گزینه همین طور که از معناش مشخصه اجازه ی استفاده ی متغیرها بدون تعریف کردن اون ها رو نمی ده.

یعنی بدون عبارت Option Explicit اگه از اسم نامعلومی استفاده کنید به عنوان یه متغیر از نوع Variable در نظر گرفته میشه ولی با با علامت دار کردن گزینه ای که دوستمون گفت، حتما باید برای استفاده از متغیر ها اونارو تعریف کنید.

roomezonline
چهارشنبه 09 مرداد 1387, 13:51 عصر
لطفا فوری
1) سلام دوستان من یه برنامه دانلود کردم واسه اجراش این خط پیغام خطا میده میگه تعریف شده نیست واسه رفع خطا چیکار کنم

Public WithEvents theBlockCollection As myBlockCollection

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Option Explicit

اگر Option Explicit غیر فعال باشه با تعریف متغییر اولین متغییر تعریف شده برای متغییر های بعدی در نظر گرفته میشه
و Option Explicit به شما اجازه استفاده از متغییرهای تعریف نشده رو نمیده