PDA

View Full Version : کلاس مناسب برای یادگیری

saeedmain
شنبه 12 مرداد 1387, 17:21 عصر
سلام دوستان
بهترین کلاس برای یادگیری پیشرفته جاوا چیست؟:متفکر:
من خودم جاوا رو در حد کتاب "آموزش گام به گام جاوا"از جعفرنژاد قمی بلدم. برای پیشرفت چه باید بکنم؟
اگه ممکنه یک سایت یا وبلاگ خوب معرفی کنید.
خیلی ممنون میشم از راهنمایی تان.:قلب:

unix_svr4
یک شنبه 13 مرداد 1387, 17:56 عصر
کلاس و وبلاگی نمی شناسم. ولی می تونم یک کتاب خوب بهت معرفی کنم.
کتاب "برنامه نویسی به زبان جاوا" نوشته دایتل که به فارسی هم ترجمه شده و فکر کنم چیزی در حدود 2000 صفحه باشه. قیمتش هم 17000 تومان است.
از نظر من کتاب پر محتوا و کاملی است و تمام نکات ریز و درشت جاوا را در کتاب کاملا توضییح داده است.

موفق باشید.

amir_soft
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 18:55 عصر
Java is consisted of more than hundereds of technologies and Java language is only
one of them
i recommen reading ONLY english books....you can find alot of them through out internet.
but i think this website would be a good point for starting Java EE :
WWW.javapassion.com

if you are not fimiliar with Java Core language this book would be useful :
Core Java by horstman ,printice hall pblication

saeedmain
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 14:18 عصر
1.از دوستانی که نظر دادند بسیار متشکرم.
2.از دوستانی که کم لطفی می کنند و کمک نمیکنند گلایه مندم و تقاضای راهنمایی دارم.
3. من از منبع انگلیسی نمی توانم خوب یاد بگیرم.
4.به نظر شما در طراحی صفحات وب سراغ یادگیری php بروم یا ASp?

Cold.82
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 17:17 عصر
دوست عزیز کلاس رو بی خیال شو من در سال 83 اومدم تهران مجتمع فنی در دوره های بین المللی جاوا ثبت نام کردم و گفتن برو 2 3 ماه بعد خبرت می کنیم این 2 3 ماه هنوز تموم نشده !!.
در شهر خودمون هم رفت مربی مون فکر می کرد جاوا فقط if و for هست .!
در مورد یادگیری جاوا خواندن یک کتاب برا شما کافیست تا با syntax اشنا بشید بعد از اون کار اصلی شما شروع می شود خواندن کد .بهترین آموزشگاه برای اینکار اینترنت است و بهترین دوره و کلاس مقالات موجود در نت و کدهایی که در سایتهایی نظیر کد پروجکت وجود دارد.
در مورد زبان انگلیسی شما محکوم هستید به یاد گیری زبان انگلیسی البته شما نیاز ندارید مثل یک مترجم زبان انگلیسی رو یاد بگیرید .الان در زمینه کامپیوتر اگه بخواهند یک کتاب رو ترجمه کنند چنان طول می کشد که اون تکنولوژی یا بدرد نمی خورد یا کارایی خود را از دست می دهد .بگذریم که بسیاری از ترجمه ها توسط افراد غیر متخصص انجام می گیرد.
اگه کتابهای انگلیسی انتشارات بزرگ رو بخونید متوجه می شوید طوری تالیف کرده اند که بعد از یادگیری فصل اول در دیگر فصلها به مشکلات زیادی بر نخورید چون آنها می دانند که همه خوانندگان کتابها انگلیسی زبان نیستند.
در مورد سوال اخرتون جاش اینجا نیست ولی من نظر خودم رو می گم این دو تا زبان رو نمیشه باهم مقایسه کرد به نظر من روی asp.net سرمایه گذاری کنید .
حیف که تو ایران کسی برای jsp ارزشی قایل نیست!!

(تمام این گفته ها نظرات شخصی بنده است )
موفق باشید

saeedmain
جمعه 18 مرداد 1387, 14:11 عصر
از راهنمایی شما دوست عزیز سپاسگزارم.ودر مورد کلاس، خودم هم تقریبا به نظر شما رسیده ام.
اما مشکل من دراین است که همان طور که گفتم فقط کتاب جاوای آقای جعفرنژادقمی را خوانده ام وکلا نمی دانم که آیا چیزی که خوانده ام تا چه حد جواب می دهد.اگر بخواهم بیشتر یاد بگیرم چه مباحثی و به چه ترتیبی واز همه مهمتر چه منبعی را بخوانم تا هم به مشکلی نخورم و هم پیشرفت کنم.چون هر یک از دوستان بنا به تجربه خود منبعی معرفی می کند و من بیشتر سردر گم میشوم.
به نظر شما چه باید کرد؟

amirfarshad
شنبه 19 مرداد 1387, 10:56 صبح
سلام
بنظر من اون کتاب که خوندی برای شروع خوبه. برای ادامه هم خیلی به کتابهای موجود توی بازار تکیه نکن(بیشترش رو خودم دارم)
بهتره که مثلا یه پروژه برای خودت در نظر بگیری و بعد اون رو بنویسی و بعد کم کم کاملش کنی، هر چیزی رو هم که نمیدونستی، توی نت بگرد دنبالش. البته اینکار وقت زیادی میخواد، ولی من اینجوری کار کردم و میکنم. با کتاب خوندن به جایی نمیشه رسید.
خلاصه روی یک مسئله متمرکز شو، بعد که یاد گرفتیش برو سراغ مسئله بعدی.